Cooldragon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Ben istanbul - mecidiyeköy de oturuyorum. Sormak istediğim: İstanbulda bu civarda Amatör yada dernek, kültür merkezi vb. olarak, sanat, festival vb. kaliteli filmler gösterimi yapılıp, bu filmler üzerine konuşulduğu etkinlikler düzenleyen bildiğiniz topluluklar var mı? Varsa bilgi verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 kız varsa bende gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Pretentious olmak için mazeret atmosfer aramak. gir /tv/'ye arthouse film izle, stay edgy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 olum herkes 4chanle mi doğuyor senin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Teblig ediceksin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Gültepede dost pasajında korsan film satan bir ağabey var. onunla çok güzel film kritiği yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 çarliz deron filmi geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bana daha çok ortam yapmak istiyormuşsun gibi geldi. kültür merkezi falan doksanlarda kaldı. kaliteli film istiyosan internetten indirirsin, sohbet için de düzinelerce film forumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ölmüş lan bu forum yazın altyazı ekibi 5-10 günlük tatillik güzel şeyler yapıyo kulağa küpe http://www.akademida.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Sinema toplulugu ne yahu, ne aptal bir fikir abi. Koskoca internetin fikrini alabilecekken bir oda köylünün kritisizmine niye katlanıyorsunuz çocuklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paticiği görüp böyle bir harekete karar vermiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ben anlamıyorum bu enteller neye göre oy veriyorlar. imdb top 250 b.k gibin filmler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 İyi dedin, burada film konusamıyosun zaten, maksimum "OF NOLAN ÇOK İYİ YEEAA" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 mithat alam var boğaziçinin sertifikalı seminerler, film gösterimleri vs. ama dışarıdan çok semi entel geliyo tilt oluyorum ya geçen bitanesi cannes'a film göndermekten falan bahsediyordu daha kamera nasıl tutulur bilmez öyleyseniz gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Hatun bogaziçili, yollayayım, kaliteliyse gelirim belki. Deep & edgy olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Jim_E_Rustler said: İyi dedin, burada film konusamıyosun zaten, maksimum "OF NOLAN ÇOK İYİ YEEAA" şu lonan fanboyluğuyla ilgii bi wotun vardı, adamın casual plebleri nasıl ağa taktığına dair madde madde REM REM bulamiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Hiç hatırlamıyorum ya, bulursan linkle merak ettim ne yazmışım. Kendi yazdıgımı okumayı mass'ın blabbera tercih etmem de ne hubrismiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 moncici said: mithat alam var boğaziçinin sertifikalı seminerler, film gösterimleri vs. ama dışarıdan çok semi entel geliyo tilt oluyorum ya geçen bitanesi cannes'a film göndermekten falan bahsediyordu daha kamera nasıl tutulur bilmez öyleyseniz gelmeyin Siteye baktım ama etkinlik takvimi vs. göremedim. Başka bir arkadaş şöyle bir bilgi verdi, belki başka ilgilenende vardır. "Küçükçekmece Cennet Kültür Merkezi'nde her Çarşamba Sinema Atölye Çalışması yapılmaktadır. Hocamız, Sinema Yazarı Zahit Atam. Her hafta bir yönetmeni ele alıp inceleme yapıyoruz. Bence gayet keyifli bir paylaşım. Katılım ücretsizdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 goldbären said: Jim_E_Rustler said: İyi dedin, burada film konusamıyosun zaten, maksimum "OF NOLAN ÇOK İYİ YEEAA" şu lonan fanboyluğuyla ilgii bi wotun vardı, adamın casual plebleri nasıl ağa taktığına dair madde madde REM REM bulamiyem yok öyle bişey rüyanda görmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Yok, yazdıgımı hatırlıyorum da, hangi topic onu hiç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Anladığım kadarıyla bu topluluklar bir araya geldiğinde, konuşmak yerine aypedlerinden veryundergroundcritics.tumblr.com üzerinden yorumlar ile çekiştirseler filmleri, kabul edilebilir oluyor. ama aynı odada buluşup köylü gibi fikir alış verişi yapmak nedir laan ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 abi senin sevdiğin filmi acımasızca eleştiren adamın suratına calculus kitabının dibiyşle vurmak istemez misin? ben isterim.. evet nerede toplanıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sinema toplulukları sinemaya dair en iğrenç şey herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 kafede buluşup bütün akşam futbol konuşanlardan pek farkı yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Jim_E_Rustler said: Teblig ediceksin olm. tebliğ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar