Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 cempostaci said: kızlarla aranız bozulacak diye mi böyle davranıyorsunuz anlamadım. ne olcak abi çok oy alan bir kız girecek konuya üzülecek falan sonra ne olacak? gerçi bu kadar dylan hater varken sonucun ne olacağı belli zaten o yüzden boşuna kasmışsın
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Ardeth said: cempostaci said: kızlarla aranız bozulacak diye mi böyle davranıyorsunuz anlamadım. ne olcak abi çok oy alan bir kız girecek konuya üzülecek falan sonra ne olacak? gerçi bu kadar dylan hater varken sonucun ne olacağı belli zaten o yüzden boşuna kasmışsın problem yok demek ki ardeth. bu topici ben açtığım için bu tepki ama 3 madalyalı ve eski geyik üyelerden birisi açsa ve komikli şakalı şık koysa gayet eğlenceli bir konuya dönüşürdü tabi. haksızlık var üzerime oynanıyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 yok kim açsa bence aynı ben seni tanımıyorum bile arkadaş niye tanımadığım adama böyle tepki vereyim. asıl saeros açsaydı bu konuyu dere tepe düz salardım postu
interperez Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 "nutella yerim" said: yarısı bot bunların
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Ardeth said: saeros tam bi kıro gerizekalı çünkü
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ruhen çirkin copry hem ruhen hem bedenen çirkin dilan. dünyanın en iyi insanı burtonesk
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 listede coco yok çünkü en güzel o değil mi çakaaaal (.;_;.)
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Başa boş işlerle uğraştığını görünce üzülüyorum ben.
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Finklorpeyniri said: ruhen çirkin copry hem ruhen hem bedenen çirkin dilan. dünyanın en iyi insanı burtonesk Projen icin yardim isterken oyle demiyordun ama :(
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Finklorpeyniri said: ruhen çirkin copry hem ruhen hem bedenen çirkin dilan. dünyanın en iyi insanı burtonesk Sen kimsin evladım?
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 anketi sildim topici kitliyorum garbage'a atıyorum bb
Öne çıkan mesajlar