deniza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Red said: ben alıyorum yarın sabah havale yaparım tamam alalım o zaman ben yarın alırım kartla yeni bi psn hesabı açıcam, aldıktan sonra veririm mail ve şifresini indirirsin. yarın aksam 8 gibi evdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ha tamam tinuyla alalım o zaman ömden hesap numarası atıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 tamam ben alıyımda önce yarın gün içinde mesaj atarım sana, akşamda şifreti veririm indirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 eve gelince üşenirim çıkmaya bi daha :) sen şimdi ver yarın çıktığımda yatırırım. sen alınca da atarsın akşam acelemiz yok dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 sen nba2k14 u istemezmisin ya, onuda alalım beraber aynı hesaptan ıkısınıde alayım toplam 60 dolara hem fifa14 hem nba2k14 almış ol işte ::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 nba 98'den beri oynamıyorum ya sevmiyorum basket oyunu onu da başkasıyla ortak girecen artık sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 nba2k14 gıbı oyun oynanmazmı ya :) neyse tamam onun ıcınde ayrı hesap acmak gerekcek... yolluyorum sımdı hesap numarasını 60 dolar fifa, 30 dolara geliyor yani sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 59 tl ye geliyormuş. kesilecek miktarda olur 65tl yatırıyorum yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 tamam ben sımdı us hesabı actım bi tane yeni, benim amarcan expires ile alcam, ulan bu amarcan expires i cıkarttıgım ıyı oldu he , sadece us uzerınden oyun almak ıcın kullanıyorum, super bir sey, amerikada tanıdıkda var , ps4 cıksın amerıka uzerınden alıyım dıyorum ps4 u , onun adresıne gondertırım oda bana yollar , amerikada 399 dolara geliyor ps4 , burada kafadan 1500 tl olur en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 tr ve uk psn fiyatları belli mi ? bi de mesela 4pack var mı ? fifa 11'i mi ne 4 pack almıştık sudan ucuza geliyor öyle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 red ile alma, ben seninle ikisini de alırım deniz YENİ GÖRDÜM LAN YAZDIĞINI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 sulanma lan ticaretimize. etik değil. anlaşmayı yaptık sdfs siz hobi olarak yine alın nba adam uyuyordur zaten. 9 da çıkcam evden artık çok geç sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 hesap numarası var bende tinu'nun sanırım, senden önce yatırırım parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 beşiktaşlı duruşuna bak etik olmayan davranışlar sergiliyor sdfs başka ortak bul olm forum adam dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 alamıyorum şu an bende, sanırım bu amerikan kartı baska bi us hesabına tanıtıp almaya calıstıgım ıcınmı artık neyse sureklı hata veriyor. We've encountered an error while processing your order. The transaction has not been completed. Please try again later yazdığı mesaj bu, bankayla konustum kartta problem yok diyor, forumlarda filan baktım kartı guvenlık acısından bloklamıs olabılırler 4-5 gun ıcınde tekrar acılıyor diyorlar, mecbur 4-5 gun bekliycem, sureklı denemekte ıstemıyorum cunku bu sony uyuzu benim her denememden 1.99TL para çekmiş, adamlar oyunun parasını almıyor sonra deneyin diyor, ama 2 tl para cekiyor.. manyakmıdır nedir herifler 10 tl gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 muhaha olaya bak her seferinde 2tl ile oyunun parasını geçecek bu iş sana Dark sen de çekil bak parayla değil sırayla bu işler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 "Tatar Ramazan" said: muhaha olaya bak her seferinde 2tl ile oyunun parasını geçecek bu iş sana Dark sen de çekil bak parayla değil sırayla bu işler sdf hayır allahtan gırdım ınternet bankacılıgından baktım , ne hatası verıyor bu diye, bakmasan o try again later dedikce ben deniycem gidecek 1 dolar 1dolar manyak herifler... hayır oyun parasını cekemiyorum diyip 1 dolar cekmek nasıl bir manyaklıktır, gözlerini para bürümüş emperyalistle:) allahtan farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 sony'deki teyzeme söyledim o engel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 red e mesaj attım , beklerse 4-5 gün sonra ay başında tekrar deniycem beklemezse parasını göndericem geri,psn kartlara bakayım dedım cok komısyon alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 neden yeni hesap açıyorsun onu anlamadım ben sfds ayrıca çekilen parayı iade ederler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 benim acelem yok ayrıca. paramı yatırdım rahatım sfds.. da sen beceremicen bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Red said: neden yeni hesap açıyorsun onu anlamadım ben sfds ayrıca çekilen parayı iade ederler ya gta5 i aldığımda basımıza geldı, eğer bir hesapta 2 tane konsol aktif edilmişse, yeni aldığın oyun otomatıkman o kayıtlı 2 konsolo indirme hakkı veriyor. 3 ncu bir konsol eklediğinde bu oyun zaten 2 konsola kayıtlı diyor. 3 ncu konsola yüklemek için o diger 2 konsoldan en az birini deactivate yapmak gerekiyor. yanı hesapta 2 den fazla kayıtlı konsol olmayacak. GTA 5 burdan arkadaş indiremiyordu bu yüzden, bende gittim 2 hesabı deactivate ettim, o zaman indirme hakkı açıldı. Hatta hesaptaki diğer fifa13 ve nba2k13 oyunlarınıda indirebiliyor duruma geldi. o zamanda yazmıştım, psn de bu çok ciddi bir açık olabilir, istediğin kadar farklı hesaba deactivate yolu ile oyun yuklenebilir gibi geliyor. Cunku gta 5 de ben 2 hesabı deactıvate ettikten sonra oyunu aldığım us hesabını kendi konsolumda tekrar activate etmemiş olmama rağmen, makınede kurulu olduğu için tr hesabımda oynamaya devam ettim. hala sorunsuz calısıyor. mesela fifa14 den ornek vereyim, şimdi biz ikimiz yeni hesapla aldık oyunu sende indirdin bende indirdim, sonra geçtik kendi tr hesaplarımızda oyunu oynamaya başladık. Sonra tekrar us hesabıda geri dönücez sende bende us hesabını silmeyecez ama deactivate edicez. Sonra başka iki kişi yine us hesabına girecek ve sanki hesaba yeni konsol tanımlanıyormus gibi iki konsol eklenecek , o zaman o hesaptaki tüm oyunlar o 2 konsolada inebilecek, bu sekilde sürekli yapabilirsin. En azından gta5 de işe yaradığından eminim he bunun olabilirliği nasıl oluyor., çünkü mesala benim hesabımda bi sürü oyun var ve konsolum bozuldu gittim yeni konsol aldım, yeni konsola hesabı girdiğim zaman o hesaptakı oyunları ındırebılıyor olmam lazım. bizim yaptığımızda aynen bu oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 abi hesap lazımsa bizim fifa 12'yi aldığımız hesabı kullan orada red'de ortaktı yanılmıyorsam ve oyunu da ben almıştım galiba şifre vs. gerçi bende durmuyor. Yazdıysanız bir yere çıkarın asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ticaretimizin hatrına ver de bari bi gta5 indirek sdfs 30 lira fazla atardım bilseydim. bu arada ay başı kesin alabiliyorsun dimi. hayır alamazsan problem değil de para iadesi sıkıntı ya. akbank hesabım sinek avlıyor uzun zamandır kullanmıyorum hiç. iade yaparsan muhtemelen kart parası bok parası diye yutacaklar ahah o para sende kalsın en kötü gta verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 DarKRideR said: abi hesap lazımsa bizim fifa 12'yi aldığımız hesabı kullan orada red'de ortaktı yanılmıyorsam ve oyunu da ben almıştım galiba şifre vs. gerçi bende durmuyor. Yazdıysanız bir yere çıkarın asdfasd oha o yalan olmuştur çoktan hiç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar