Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/aradboy/2014/video/180553441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Aiko said: online seasonsa 1. lig title aldım ilk seferde. pehh çok basit oyun. ayrıca burdan bana topic için meydan okuyan arkadaş aylar oldu ortada yok :) ahaha gel ya aliyim aklini, ekledinmi beni ps3 de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kaç kere eklicem daha. bütün ınvite'larıma müsait değilim diye döndün. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 gecenlerde ivite atan senmiydin yau? onu cidden gormedim sdfsf tmm psn deki nickin ayni ise bu sefer ben yolliam davet 15 cikmadan oynayalim bari ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 falcao bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Red said: ps4 versiyonu olmuş çok da güzel olmuş. +1 ps4 de oynuyoruz 2 gundur biraderle cok basarili geldi banq. Oncesinde benim xbox360 da oynuyordum. Arada daglar kadar fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 8 senedir fifa oynuyorum. hani genelde başka oyunlara dağılmadığım için fifa çok oynarım. her oyun çıktıktan sonra peçlerle tam kıvamına oturttular. fifa 14'de öyle olmuştu ama ps4 fifa14 çıktıktan sonra gelen peç ile çok net ea bozmuş ps3 fifa 14'ün genetiğini sdfs resmen git ps4 al orda fifa oyna diye oyunu bozdular ya. bak 8 senedir oynuyorum ilk defa santradan dümdüz koşarak pes golü attılar bana sdfs. ve ve oynadığım her oyuncu istisnasız santra'dan bunu yapmaya çalışıyor. santradan sonra dümdüz kaleye girmeye çalışıyorlar çünkü garip bir şekilde adam seçme vs'de bir sapıtma var. duran toplar ıvır zıvır oyuncu dengeleri falan ibneliğine bozmuşlar. ayıp lan alacaz işte ps4 ve fifa 15. neden bozuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar