DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Merhabalar, Simdi soyle bir sıkıntim var..Isten 1.5 ay once ayrildim..Yeni bir is buldum istenen belgeler arasinda askerlik tecili de var.Azonce universiteye ogrenci islerine gittim.Normal 7 senelik surede uniyi bitiremedigimden ( bu sene 8.senem ) yeni kanundan dolayi devam ediyorum.Fakat ogrenci işlerinden ogrenci belgesi ve askerlik tecil icin k2 belgesi alamayacagim soylendi.Sadece sinavlara giris hakkimin oldugu, normal öğrenci haklarindan yararlanamadigim söylendi. Bu durumda askerligimi de tecil edemiyorum. Yeni isyerim de muhakkak tecil belgesi istiyor. Askerligimi tecil edemezken nasil bir yol izleyebilirim veya tecil icin baska bir yol var mi.Kanunda 30 yasina kadar lisans ogrenimine devam edebilirken nasil vermiyolar k2 ve ogrenci belgesi bunu da anlamadım. Not: Marmara Universitesi bilgisayar ve kontrol ogretmenligi 4.sinif ogrencisiyim. Acil olarak bilgiye ihtiyacim var.Cunku normal şartlarda pazartesi is basi yapmam lazim ve cumaya kadar evraklari teslim etmem gerekiyor. Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 askerlik şubesini arayıp sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 DoubleW said: Merhabalar, Simdi soyle bir sıkıntim var..Isten 1.5 ay once ayrildim..Yeni bir is buldum istenen belgeler arasinda askerlik tecili de var.Azonce universiteye ogrenci islerine gittim.Normal 7 senelik surede uniyi bitiremedigimden ( bu sene 8.senem ) yeni kanundan dolayi devam ediyorum.Fakat ogrenci işlerinden ogrenci belgesi ve askerlik tecil icin k2 belgesi alamayacagim soylendi.Sadece sinavlara giris hakkimin oldugu, normal öğrenci haklarindan yararlanamadigim söylendi. Bu durumda askerligimi de tecil edemiyorum. Yeni isyerim de muhakkak tecil belgesi istiyor. Askerligimi tecil edemezken nasil bir yol izleyebilirim veya tecil icin baska bir yol var mi.Kanunda 30 yasina kadar lisans ogrenimine devam edebilirken nasil vermiyolar k2 ve ogrenci belgesi bunu da anlamadım. Not: Marmara Universitesi bilgisayar ve kontrol ogretmenligi 4.sinif ogrencisiyim. Acil olarak bilgiye ihtiyacim var.Cunku normal şartlarda pazartesi is basi yapmam lazim ve cumaya kadar evraklari teslim etmem gerekiyor. Tesekkurler Galiba aldilar adami askere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 6111 'in 46. Maddesinden dolayi harc yatirdigin sürece 29 yasina kadar otomatik tecil ediyor olmasi lazim. Okula bidaha sor istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 *29 yasini doldurana kadar. 30'a kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 DeathLord said: 6111 'in 46. Maddesinden dolayi harc yatirdigin sürece 29 yasina kadar otomatik tecil ediyor olmasi lazim. Okula bidaha sor istersen. Sen çözmüşsün olayı :) yatırılmayan harç varmış oyuzden otomasyondan ek-c2 belgesini çıkartamıyolarmış.O belge olmadan da tecil etmiyolar vs vs..Adama ahlaksız teklif bile yaptım yine de benlik bişey yok diyo..işten de olcaz bakalım, firmaya bildirdim konuşup karar vericeklerdi..Harcı da eylül ayında yatırabilirmişim en erken.Sonra belgeyi alıp 30a kadar tecil ettirebilirmişim..Harcı yatırayım hemen vs vs bişeyler dedim ona da olmaz dedi.Gitti kariyer bitti kariyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 aynen kaldırıldı o olay. eskiden 7 yıldan sonra tecil yoktu. atılma kalkınca üniden 29 dolana kadar tecillisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 geciken harcı istediğin zaman yatıramama olayı çok feci ya. arkadaşın başına gelmişti. Adamların suratına para atıyorsun almıyorlar. Ondan sonra mağduruz da mağduruz. Rüşvet versen alır terbiyesizler yasal olarak para vermeye kalkıyorsun mevzuat diyor, kural diyor, bürokrasi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mani çok haklısın, zaten ilk harçla birlikte bu parayı da ödemem gerekiyor, yine de belge vermemeleri cidden kötü bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 direk bir askerlik şubesine git durumu anlat sana verebileceklri kadar techil verirler. en son techil ettirmeye gittiğimde 2 haftalık techil vermişlerdi şaka gibi ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 hızlı soru. kardeşim 28 yaşında, 9 yıllık lisans macerasını kalan tek dersini vererek bitiriyor bu sene. 1- tecil ettirmek istese ne kadar askeriye? 28'i doldurdu geçen ay 2- yüksek lisans başlatırsa seneye ne kadara kadar tecil ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Farketmiyor artık, 29 yaşını doldurdun mu gidiceksin askere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Wyand said: hızlı soru. kardeşim 28 yaşında, 9 yıllık lisans macerasını kalan tek dersini vererek bitiriyor bu sene. 1- tecil ettirmek istese ne kadar askeriye? 28'i doldurdu geçen ay 2- yüksek lisans başlatırsa seneye ne kadara kadar tecil ediyor? yüksek lisans başlatırsa 30+ extend oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 1 yıl falan "belki" ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 32 değil miydi ya yüksek? yoksa yüksek ya da düz lisans 29, doktora okursa mı 32 falan oluyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 okulda kaydın var e yaş da 29 değilse ss verecekler o tecili 29 bitene kadar o tecili almadan gelme şampiyon kim nasıl vermiyor amk düzerler adamı kanun var akıllı olsun o üni!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Kanunda var da harcı yatırman gerekiyor. Harcı yatırmazsan okulda kaydın olmuş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 e tamam harç yatacak zaten elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 mükemmel anlatım bozukluğu yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Wyand said: 32 değil miydi ya yüksek? yoksa yüksek ya da düz lisans 29, doktora okursa mı 32 falan oluyordu? yüksek,doktora,master artık napıyorsan yap(farklı okullarda olmak şartıyla) 35.5 a kadar erteleniyor 10 gün önce sordum askerlik şubesine tecil ettirirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ARO baggins kardeş. Söyliyim de kardeşe gitsin yüksek lisans için ales mi ne girsin ona da işine gücüne baksın daha rahat rahat 6-7 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 arel okan gibi dandik üniversiteler var bi sürü ales males istemiyorlar 4-5 yıl tecil geliyor direk ^_^ 1100 lira gibi bişi sanırım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar