Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu rezaletin dünyada örneği yok!

bucurukunannesi

Öne çıkan mesajlar

Arguman diyip duruyorsun?kim darbe cigirtkanligi yapiyor?soylesene.kastettigin cunhuriyet mitinglerinde "ordu goreve"pankarti acan grup ise onlarin amaci zaten ergenekona,balyoza,kurt acilimina,habura giden yolu acmakti.o grubun adi simdi GENC TURK.Var olus nedenleri Kemalist-ulusalci kesimlerin hakli demokratik eylemlerini provoke etmek.cikardiklari dergide "butun kurt isyerlerini protesto edin,mal almayin"diyen, istihbarat servisinin masasi olan, once ip ve sonra chpden kovulan tipler.
Arguman oyle olmaz boyle olur.
tutupta yandas medyanin agzindan yalan yanlis haberleri bilgi sanip fikir beyan etmek yanlis.
Sosyal ağlarda paylaş

Her şey KABAK gibi ortada:

Ülkenin şerefli amiralleri "bu casusmuş" (ortada casusluk yokken hem de)diye, onurlu generalleri "darbe yapmayı AKILLARINDAN GEÇİRMİŞLER AMA YAPMAMIŞLAR", denilerek, kimilerine suç bulamayınca 'Nataşa'larla fingirdeşmişler, yok amirale karı, kız buluyorlarmış!" gibi Allah'tan korkmadan iftiralar atılarak 'fuhuş çetesi" (Ortada ne bahsi geçen kızlar var, ne bir şey!" üyesi yapılarak, hiçbir bahane kalmazsa "Özal eceliyle ölmemiş bu generaller öldürmüş!" !!denilerek TASFİYE EDİLDİ.

Kalanlar EMEKLİ EDİLDİ.

Yüzlerce şerefli TSK mensubu bu olanlara bakıp BASTI İSTİFAYI. Pilotlar, amiraller...F16'ları uçuracak pilotumuz kalmamış!

PKK denilen eroin ticareti, insan kaçakçılığı, seri katil ve tecavüzcülerden oluşan ASIL ÇETEciler ise millete BARIŞ KELEBEĞİ - SEVGİ PITIRCIĞI - MAZLUM MAĞDURlar olarak kakalanmaya çalışılıyor.

Sorarım apo denen orangutanla, ayı çiftleşmesinin ürünü burnunu karıştıran, göbeğini sıvazlayan, örgüte katılan saftirik zeka özürlü kızları 'seni özgürleştireceğim güzelim, istemiyor musun?' ayağına tecavüz eden PSİKOPAT TA 2005 yılında

"Türk ordusundan bir kısım insanlar tasfiye edilecek" demişti, nereden biliyordu? Medyum muydu? İçine mi doğmuştu? Jedi miydi?

Sonuç şu ki: Hizbullahçılar özgür, pkk'lılar baştacı, generaller terörist!

Birileri de "Silivri'dekiler 12 Eylül darbecileriydi" diyor:)

Oradaki gencecik teğmenlerin çoğu daha 12 Eylül'de DÜNYAYA GELMEMİŞ!

Cep telefonuna polisin 'sehven(yanlışlıkla)'!!! terör örgütü tel. no'ları yüklendiği ortaya çıkan, ispatlanan teğmen MEHMET ALİ ÇELEBİ'nin doğum tarihi 23 Temmuz 1984. (darbe yapıldığında adam daha doğmamış)

Asker vaktiyle darbe yaptı diye, psikolojik TAKINTI yapmış, SABİT FİKİRli ve askerden NEFRET HASTALIĞINA tutulmuşlar var bu ülkede. Adam, üzerinde apoletli insandan nefret ediyor. Sanki düşman ülkenin askeri.

Nefret edeceksen teröristten nefret et, dört çocuk anası türbanlı kadıncağızı domuz bağıyla öldürüp beton altına gömenden nefret et. Silivri'de kaç kişi 12 eylül yapanlardan????????? Bir araştır bakalım. Çoğu daha o tarihte dünyaya gelmemiş.

Akıl tutulması böyle bir şey. Devreleri kısa devre yapmış, karışmış, her şeyi birbirine karıtırmış, televizyonda ne söylenirse ona inanır olmuş, (Ayhan Işık Clark Gable'in oğlu denince inanan insanlarız o yüzden şaşırmıyorum)doğru ile gerçek, iyi ile kötüyü ayırt edemez hale gelmiş. Dost ile düşmanı ayırt edemez hale gelmiş. Gidiş kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

Yakmamış olmaları sparkcaster, bir 5-10 sene sonra, Kutlu Doğum Haftasında (ki dini bir şey olarak rumi degil hicri takvime sabitlediler kimse bilmiyor) Hacı-Hoca Toplantısı tadında bir etkinliği basıp yakacak potansiyele sahip olacaklarını değiştirmiyor.
ahahah mantiga bak. sen de adam oldurecek potansiyele sahip olabilirsin ileride. o zaman seni simdiden yakalim biz.
Sosyal ağlarda paylaş

valla geçen sene 23 nisana gelmemesi gerekirken nasıl kastırıp 23 nisana getirdiklerini ben hatırlıyorum fizban seni bilemem. normalde hicri ve rumi takvim arasında 11 gün fark varkende nasıl inatla 3 senedir 23 nisan ve çevresine denk geliyor kutlu dogum haftası onuda ayrıca tartışabiliriz.

ve fizban mantığında şu hata var. ben şeriatçılar veya ulusalcılar x y yapar yakılsınlar demiyorum, bu işleri yapam potansiyelleri çok yüksek, azınlık olmaları gerekirken ülkeyi yönetebilecke cogunluğa sahip olmalarının ise bir absürdlük bir bozukluk oldugunu düsünüyorum.

Dip not: bu arada son 6 mesajdır farkedemedin diye söyleyeyim çeto farkettiysen seninle artık tartışmayacagım dedikten sonra tek bir postuna cevap atmadım, senin yazılarını oto geçip spark, fizban gibi mantıklı karşı argüman sürebilen insanlarla tartışıyorum. kk thx bye.
Sosyal ağlarda paylaş

bucurukunannesi said:

Her şey KABAK gibi ortada:

Ülkenin şerefli amiralleri "bu casusmuş" (ortada casusluk yokken hem de)diye, onurlu generalleri "darbe yapmayı AKILLARINDAN GEÇİRMİŞLER AMA YAPMAMIŞLAR", denilerek, kimilerine suç bulamayınca 'Nataşa'larla fingirdeşmişler, yok amirale karı, kız buluyorlarmış!" gibi Allah'tan korkmadan iftiralar atılarak 'fuhuş çetesi" (Ortada ne bahsi geçen kızlar var, ne bir şey!" üyesi yapılarak, hiçbir bahane kalmazsa "Özal eceliyle ölmemiş bu generaller öldürmüş!" !!denilerek TASFİYE EDİLDİ.

Kalanlar EMEKLİ EDİLDİ.

Yüzlerce şerefli TSK mensubu bu olanlara bakıp BASTI İSTİFAYI. Pilotlar, amiraller...F16'ları uçuracak pilotumuz kalmamış!

PKK denilen eroin ticareti, insan kaçakçılığı, seri katil ve tecavüzcülerden oluşan ASIL ÇETEciler ise millete BARIŞ KELEBEĞİ - SEVGİ PITIRCIĞI - MAZLUM MAĞDURlar olarak kakalanmaya çalışılıyor.

Sorarım apo denen orangutanla, ayı çiftleşmesinin ürünü burnunu karıştıran, göbeğini sıvazlayan, örgüte katılan saftirik zeka özürlü kızları 'seni özgürleştireceğim güzelim, istemiyor musun?' ayağına tecavüz eden PSİKOPAT TA 2005 yılında

"Türk ordusundan bir kısım insanlar tasfiye edilecek" demişti, nereden biliyordu? Medyum muydu? İçine mi doğmuştu? Jedi miydi?

Sonuç şu ki: Hizbullahçılar özgür, pkk'lılar baştacı, generaller terörist!

Birileri de "Silivri'dekiler 12 Eylül darbecileriydi" diyor:)

Oradaki gencecik teğmenlerin çoğu daha 12 Eylül'de DÜNYAYA GELMEMİŞ!

Cep telefonuna polisin 'sehven(yanlışlıkla)'!!! terör örgütü tel. no'ları yüklendiği ortaya çıkan, ispatlanan teğmen MEHMET ALİ ÇELEBİ'nin doğum tarihi 23 Temmuz 1984. (darbe yapıldığında adam daha doğmamış)

Asker vaktiyle darbe yaptı diye, psikolojik TAKINTI yapmış, SABİT FİKİRli ve askerden NEFRET HASTALIĞINA tutulmuşlar var bu ülkede. Adam, üzerinde apoletli insandan nefret ediyor. Sanki düşman ülkenin askeri.

Nefret edeceksen teröristten nefret et, dört çocuk anası türbanlı kadıncağızı domuz bağıyla öldürüp beton altına gömenden nefret et. Silivri'de kaç kişi 12 eylül yapanlardan????????? Bir araştır bakalım. Çoğu daha o tarihte dünyaya gelmemiş.

Akıl tutulması böyle bir şey. Devreleri kısa devre yapmış, karışmış, her şeyi birbirine karıtırmış, televizyonda ne söylenirse ona inanır olmuş, (Ayhan Işık Clark Gable'in oğlu denince inanan insanlarız o yüzden şaşırmıyorum)doğru ile gerçek, iyi ile kötüyü ayırt edemez hale gelmiş. Dost ile düşmanı ayırt edemez hale gelmiş. Gidiş kötü.

+1000000
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

valla geçen sene 23 nisana gelmemesi gerekirken nasıl kastırıp 23 nisana getirdiklerini ben hatırlıyorum fizban seni bilemem. normalde hicri ve rumi takvim arasında 11 gün fark varkende nasıl inatla 3 senedir 23 nisan ve çevresine denk geliyor kutlu dogum haftası onuda ayrıca tartışabiliriz.

ve fizban mantığında şu hata var. ben şeriatçılar veya ulusalcılar x y yapar yakılsınlar demiyorum, bu işleri yapam potansiyelleri çok yüksek, azınlık olmaları gerekirken ülkeyi yönetebilecke cogunluğa sahip olmalarının ise bir absürdlük bir bozukluk oldugunu düsünüyorum.

Dip not: bu arada son 6 mesajdır farkedemedin diye söyleyeyim çeto farkettiysen seninle artık tartışmayacagım dedikten sonra tek bir postuna cevap atmadım, senin yazılarını oto geçip spark, fizban gibi mantıklı karşı argüman sürebilen insanlarla tartışıyorum. kk thx bye.
iste hicri takvime degil, miladi takvime sabitlendi.

ulusalcilar'in 10 yil sonra x veya y yapma potansiyelleri cok yuksek diyorsun. peki su an tepede olan seriatcilarin su an yaptiklarina tepki olarak son 5-6 yilda ulusalciligin yukselmesini niye boyle incelemiyorsun ?

20 yildir asagi yukari, hadi 15 yildir politikayi anlayarak takip edebiliyorum diyelim. refah partisi doneminde dahi ulkenin buyuk kesiminde yaygin bir ulusalci kesim yoktu. zaten bu ulkede daima turk-islam karisimi, sozde demokrat partiler iktidar oldu (kisa sureli iki ecevit iktidari haric). e hal boyleyken, ulusalcilarin tepki olarak dogdugunu, ve su anki oranlarina yukseldigini gorebiliyoruz. 80 yildir hicbirsey yapmayan ulusalcilar (guce bu kadar yakinlarken), yeni yukselmis bir grupken, 5-10 yil sonra niye yapsinlar ?

ulusalci diye adlandirdigin kesim ayni zamanda genel olarak dini degerlerine de bagli bir kesim. gidip de sirf musluman diye insan oldurmezler. o isi yapanlar muslumanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

orda miladi yerine hicri yazmışım.

da fizban bence bizim ulusalcı tanımlarımız arasında fark var aramızdaki iletişim eksikliği bundan cıkıyor. sana göre ulusalcı ne tanımla, ben bana göre ulusalcı ne tanımlayayım aramızda yanlış bir iletişim olmasın. 1 saat bir bankaya gidip gelicem döner dönmez cevap yazarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

falan filan falan filan falan filan....

şu editi sonradan gördüm. Bunun Türkçesi,"ben bir şey bilmiyorum, bildiğimi sanıyorum ama argüman da argüman diye çığırdığım için senin yazdıklarına söyleyebileceğim, sorduklarına da cevap verebileceğim bir şey olmadığı için bu şekilde bir çözüm buldum"dur.

bana uyuz olman, sevmemen, tarzımı beğenmemen ve artık her ne ise benimle ilgili olayın... zerre kadar beni bağlamaz, denizdeki kum tanesisin benim için. kimlerle tartıştım, kimler geldi geçti karşımdan. vız gelir,tırıs gider.
ama bana ve sahip olduğum düşünceye hakaret edemezsin. edersen de aynen bu şekilde seni zor duruma düşürmeye devam ederim.

Yoksa ben de hevesli değilim tartışmayı bilmeyen, saygısız, seviyesiz adamlarla vakit harcamaya.
Sosyal ağlarda paylaş

e-sigara sivisina gelirsek, bu konuda hic birimiz bir sey diyemeyiz. bazi arastirmalar sivinin buharlastiginda %50 ila %55 oranda nikotinini kaybettigini savunuyor. bazi arastirmalar e-sigaradan cikan buharin, normal sigara dumanina gore cok daha yogun oldugu icin cigerlerimiz tarafindan metabolize edilemeden disari ufledigimizi savunuyor. hatta bir yerde bir sigaradan alinan nikotinin 8 saniyede beyine gittigini, olay e-sigara oldugunda bu surenin 30 ila 35 saniyeye ciktigini okumustum.

ama malesef hep dedigimiz gibi halen daha adam akilli arastirilmiyor bu isler.kesin konusabilmek icin cok daha fazla teste ihtiyac var.

en nihayetinde elektronik sigara candir.
Jeniffer ne kadar erkeklere memelerini teşhir etse de; bi yandan da hatunlara oynar. Aslında film tam bir hatun filmidir. Jenniferın karakteri, kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ?

hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan.
- cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken.
- cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını
- jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...