Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 dün gece fazla değil 1 duble viski içtim 10 numara işe yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ve alkolizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 diş fırçası ve çamaşır suyuyla tuvalet fayanslarının arasını kitele uyuyamıyorsan ben öyle yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Wolas said: dün gece fazla değil 1 duble viski içtim 10 numara işe yaradı ya vucudu yorucan ya alkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 geceler karanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ne zamandır seks yapmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sıçrayarak uyanıp akabinde kalp çarpıntısıyla devam ediyor ve 1-2 saat sürüyorsa. panik atak klübüne hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Istedigin url ye ulasamadiginda mi oluyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 2005'ten beri bu mu yani ?? olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 3 harflidir kesin. (bu mesajda trt sansürü uygulanmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 uyanıyorum değil. bende en başda uykuya dalarken oluyordu 3 gündür. dün viskiden sonra daha iyiydim birazda burun açıcı ilaç aldım bakalım burundanmı yoksa piskolojikmi onu merak ediyorum enteresan bir his çünkü. kendimi öküz gibi yoruyorum ondan yana bi sıkıntı yok sekside en son geçen hafta yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Theridone said: bi allahın kulu da çıkıp dememiş ki uyku apnesi. hemen kötü kötü şeylere yoruyorsunuz lan. önce bir KBB uzmanına görün, kamerayla bakıyor onlar. ne var ne yok çıkar hemen. büyük ihtimalle apne ya da burundaki et/kemik var. öyle hemen aklına kötü şeyleri getirme. panik atak felan yok aynen ya uyku apnesi dememiş kimse benim de burnumda et ve kemik vardı aldırdım iyi şuan gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 geniz eti mi burun eti mi? bende de burun eti büyüp küçülüyo kafasına göre zaten deviasyon ameliyatından beri burnumda kuruluk var bi de eti aldırsam hepten kötü olacak ne yapsam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 askerde baktırmıştım en son geniz eti yokmuş bende ama boğazım çok darmış ve tedaviside yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 uyku apnesi için kullanılan basınçlı apne maskelerini sorsana, yani zararı olacağını sanmıyorum deneme fırsatın varsa, iyi gelebili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 O degil de bogazin dar olmasi baya dezavantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 İliadin kullan 2.5 tl posektif çukurunu açan hortum gibi icat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 otrivine de olur. hele mentollüsü mmmh. beynine kadar direk mentol veriyor, o bir saniyelik yanma hissi süper dfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Wolas said: 3 gündür uyuyamıyorum kalkıyorum evi turluyorum yatıyorum burnum tıkalı belki ondan çok rahatsız edici bir durum böle panik atak mış gibi falan daral geliyor ses duyma ihtiyacı hissediyorum ölecekmiyim? http://www.youtube.com/watch?v=Ob9e8tX9KSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 çin yağı aldım epey iyi geldi olduda bitti maşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 abi çin yağı çok acayip bişey lan. sürdüm ben de bi kere oksijen zehirlenmesi geçirdim. meğer burnumdan bronşlarıma kadar kapalıymış hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 uahau aynen çok seviyorum ben. işte babamın çalıp götürdü dediğim şey oynu yenisini aldım dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 uyku merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 çin yağı ne ya. böyle kahverengi olup minicik kutularda satılan bişi miydi o? kırmızı metal ufak kutu. yoksa o neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar