SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Damacanayı bilmem de rulman için tenha yere gerek yok. Takın orda fır fır döner o. Kimseye gözükmeden public sex bi nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 uludağın endemik bitki türlerine bakıcam amacım o illa söyleteceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Açık açık söyle amacını aklımıza damacana rulman vs vs sokan sensin. Git pazar pazarına orada yaşlı teyzelerde birçok bitki var. Tarif et haftasına getirsinler vs vs vs Ya da onları rehber edin vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 son yazdığımda ciddiyim gerçekten uludağa bitki bakmaya çıkmak istiyorum. önceki hafta abanttaydım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Yol kenarında içip içip sıçan çok endemik öküz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 anladım bursanın ilçelisisin de illa müdahil olup gereksiz trollük yapmana gerek yok kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Hacı o zaman dediğim gibi bir taksi ile anlaşman gerek tek çıkacaksan. Adama diyeceksin şu saatte çıkar, bu saatte şuradan al falan. 150-170 lira civarı iniş çıkış. Başka türlü ayarlaman imkansız gibi, milli park girişinden aşağıya inen dolmuş falan yok. Teleferik tamirde olmasaydı işin çok kolaydı. İstersen onun açılmasını bekle, o direkt Sarıalan'a ya da Kirazlıyayla'ya çıkarıyordu galiba. Dediğini yapmak için milli parkta baya bir dolanman gerekebilir, malum dağ ortamı. Valilik ve jandarmaya haber vermen gerekiyor olabilir. edit: bu arada önceki mesajda milli parka gideceksen taksiler de dolmuşlar da aynı ücreti alır demişim, yanmış anlama olmasın oteller bölgesi ücretinden bahsediyordum. Yoksa taksi ile dolmuş aynı paraya çıkmıyor tabiki. edit 2: Şehrin içinde (merkezde değil gerçi de) botanik park var, orada belki Uludağ'daki bitki türleri olabilir aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 zor diyosun yani. ya nisan ayı tam zamanı da işte şansıma ediyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 taksiyle zart zurtla uğraşacağına araç kirala, istediğin saatte çık - in. daha mantıklı geldi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 kullanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Dediğim botanik parkın telefonuna ulaş, orada belki işine yarayabilecek birşeyler vardır. Ha örnek alman gerekiyorsa falan bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 kar kaldı mı uludağda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 doğal kısım lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 başka araç yok yani ha vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Uludağa çıkan şu cumartesi pazar gruplarına katıl yolda in ve akşam onlar dönerken geri gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 otostop şansım var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ULUDAĞ’A ULAŞIM (22 km dir) 1. Bursa Terminaline geldikten sonra Tophane’ye ulaşım 96 numaralı halk otobüslerinden yararlanılabilir. 2. Tophane’den Uludağ Oteller Bölgesine Ulaşım A- Ulaşım için özel taksi kullanılabilir. Birlik Taksi: 0224 2211141/51 0224 2212838 Uludağ Taksi: 0224 2202970 0224 2223514 0224 2232333 B- Ulaşım için dolmuş kullanılabilir Bursa-Uludağ dolmuş 0224 2207262 0224 2209091 Uludağ- Bursa dolmuş 0224 2852038 şöle bişi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 abi 3 sayfadır onu diyoruz zaten sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Adama ilk sayfada verdik o yazinin linkini, sonra bide bursanin ilcelisisin cekti sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Bence cidden çok acil değilse teleferiğin kullanıma açılmasını bekle. Hem zaman ve para olarak daha mantıklı, hem de direkt amacına uygun yerlere götürüyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 pardon ya :D haklısınız abi galiba seneye artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 seneye diye diye hayat geçiyo lan hazır gazken o parayı gözdem çıkarsammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Illumemati said: otostop şansım var mı Beni " öğle yemeği yediniz mi ? diye arayan grup seni dağda bırakıp gitmez sanırım tabi sen anlaştığınız saatte orada olursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 anlayamadım öğle yemeği yiyip yemediğini soracak kadar düşünceli bir gruptan mı bahsediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Evet Gruptakleri teker teker arıyorlar öğle yemeği için. Toplanırken geç kalırsan da arıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar