goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Masakari said: İstanbul'un fethini unutmayın onuda 19 Mayıs'a kitliyorlar. sdfsa diğerlerine niye bişey kilitlemiyorlar lan acaba 30 ağustos 29 ekim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ramazani kurbani sabitlerler yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Absolut said: Bende anlamıyorum yani bütün dini tarihler dini takvime göre ayarlanmışken neden peygamberimizin doğum gününü dini olmayan takvime göre sabitlediler? Neden bu christmass özentiliği. İslamda kutsal gün ve geceler yoktur.ramazan,2bayram,kadir gecesi ki bunda da kuran inmiştir diye ,günü kendisine tapulmaz,mevlid regaib gibi uydurmalar osmanlı da 2.selimden itibaren tarikatlerinde etkisiyle kutlanagelmiştir. İslam da kutsal gün-gece ve kişi kutsallaştırma yoktur Hz muhammed bile bir yaratılmış ve kuldur. Onun bir hadisinde "hıristiyanların ve yahudilerin din adamlarını yüceltip,sonra taptıkları gibi sizde beni yüceltmeyin" demiştir. Edit: Abso / Güzel yazının kalitesini bozan son cümle kaldırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 E adamın üstüne ha normal su sıkmışın ha gül suyu, adam ıslandıktan sonra ne fark eder Biri benim kafamdan aşağa herhangi bir sıvı boşaltırsa hiç hoş olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Chipetbeth said: Hz muhammed bile bir yaratılmış ve kuldur. Onun bir hadisinde "hıristiyanların ve yahudilerin din adamlarını yüceltip,sonra taptıkları gibi sizde beni yüceltmeyin" demiştir. kuran o zaman kendi içinde tezat yaratmış.. kuranın,evreni senin için yarattım dediği zat Hz.muhammed iken "beni yüceltmeyin" demesi... ikinci olarak aynı fettoş ve taifesi gibi konuşmuşsun be bilader adamlar Hz.muhammedi cuma fetvalarından bile çıkardılar neredeyse..(ılımlı islam,dinlerin kardeşliği vs.) edit:çipet senmisin kuzum? banlanmana yetişemiyorum artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 iyide adam doğru yazmış ki, kul sadece o . Ha kulların en iyisi falan diyorda kul neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Chipetbeth said: İslam da kutsal gün-gece ve kişi kutsallaştırma yoktur lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar