Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 http://en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=17838&p=1#post17838 en iyisini beraber seçelim. :)[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 oo süper :)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 *!tetiktedir*[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Herkes nereye bızde oraya :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 taksit yapsınlar beah[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 tr ye shipping yapmayanlari secerlerse yandik ama..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 zaten bi ingiliz sitesinde sadece ingiltere de yaşayanlar için gibisinden bi ifade vardı. başımdan aşağı kaynar sular döküldü valla.[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya bır suru shipiing yapan yer var sımdıdden gameload fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Var ama onlar şu pre order kutusunu yollucaklar mı bakalım o belli değil. Bi de orda CE yok.[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 mutlaka gameloaded.co.uk ve ukgames.com'dan birinde satılacak diye bekliyorum ben bu arada birinci bahsettiğim siteyi bence denemeyin bile, garanti olsun istiyosanız ve satılırsa ikinciden alın çünkü birincisi daha önce de bazı arkadaşların dediği gibi "bir ihtimal" kart sorunu çıkarabilecek potansiyele sahip bi site :) daha önce siparişlerimde sorun olmamasına rağmen swg expansionda bana da günlerdir "awaiting authorisation" modunda bekletiyolar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bahsettiğin gameloaded herhalde bence ukgames.comdan alın oyunu bazen 4-5 gunde geliyor bazen biraz abartıyorlar 2-3 hafta sürüyor gelmesi ama sonutça geliyor yani... pre-order yapacaksanız oradan yapın mutlaka... bu arada bu eu peki gene şubatı bulcak herhalde çıkması aralık'ta beta flm diyorlar da hikaye bunlar betada bir kez oynadım zaten ikinciyi oynayıp napacam silinecek acc nasılsa...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 24 Kasım 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu gameloaded ve ukgames'in kredi kartı dışında kabul ettiği bir şey var mı?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ee akşam oldu galiba?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: fortinbras, 24 Kasım 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bahsettiğin gameloaded herhalde bence ukgames.comdan alın oyunu bazen 4-5 gunde geliyor bazen biraz abartıyorlar 2-3 hafta sürüyor gelmesi ama sonutça geliyor yani... pre-order yapacaksanız oradan yapın mutlaka... bu arada bu eu peki gene şubatı bulcak herhalde çıkması aralık'ta beta flm diyorlar da hikaye bunlar betada bir kez oynadım zaten ikinciyi oynayıp napacam silinecek acc nasılsa... evet aynı şeyi yazmaya çalıştım saten ukgames'i tercih edin diyorum özetle :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bence en kötü şubat başında serverlar açılır[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 eh şubat başı da bence yeterince kötü bir tarih zaten ocak başı olsa bu daha iyi olur :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 24 Kasım 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Arkadaslar blizzard forumlarında bir turk arkadasın actıgı konuyu ve insanların cevaplarını lutfen okuyunuz... http://en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=17732&p=1#post17732[signature][hline]Mutlu İnsan - w0w defAultgame - gamerbug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 blizzard nerden bilsin hangi site nereye yolluyor soru saçma olmuş[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sadece preorderlara beta account verildi denmişti? eee preorderlar daha yeni başlıyor? o olay nedir peki?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Şu anda EU closed beta devam ediyor. Pre-order yapanlara Final Test tarzı bir betada oynama hakkı tanınacak. Gamespy'a para verenlere tanındığı gibi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: arcane, 24 Kasım 2004 22:18 tarihinde demiş ki: blizzard nerden bilsin hangi site nereye yolluyor soru saçma olmuş zamanın da forumlarda beta için türkiyeyi avrupa dan sayıyo musunuz diye sormuştum adamlar benim soruyu copy paste ile faq a koyup cevaplamışlardı. e belki buna da cevp verirler dedim. o cevaplayan kişi de sinir etti beni zaten.[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Blizzard'ın soon'una benzedi "bu akşam" yaklaşımı. Eee hala yok ortada..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 arkadaşlar bişey sorcam ukgames.com garantinin sanal kartını kabul eder mi ve kargo için kaç para alıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Sabret suan pre order fılan yapma blizzard bir acıklasın hangı sıtelerden pre yapılacagını bızlerde ordan en saglamını seçip sipariş veririz ama sanak kart gecer sanırım[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 tamam ben beklemedeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar