Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Eu preorder için siteler bu akşam açıklanıyor!

Abyss

Öne çıkan mesajlar

mutlaka gameloaded.co.uk ve ukgames.com'dan birinde satılacak diye bekliyorum ben

bu arada birinci bahsettiğim siteyi bence denemeyin bile, garanti olsun istiyosanız ve satılırsa ikinciden alın çünkü birincisi daha önce de bazı arkadaşların dediği gibi "bir ihtimal" kart sorunu çıkarabilecek potansiyele sahip bi site :)

daha önce siparişlerimde sorun olmamasına rağmen swg expansionda bana da günlerdir "awaiting authorisation" modunda bekletiyolar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettiğin gameloaded herhalde bence ukgames.comdan alın oyunu bazen 4-5 gunde geliyor bazen biraz abartıyorlar 2-3 hafta sürüyor gelmesi ama sonutça geliyor yani... pre-order yapacaksanız oradan yapın mutlaka... bu arada bu eu peki gene şubatı bulcak herhalde çıkması aralık'ta beta flm diyorlar da hikaye bunlar betada bir kez oynadım zaten ikinciyi oynayıp napacam silinecek acc nasılsa...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 24 Kasım 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 24 Kasım 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
bahsettiğin gameloaded herhalde bence ukgames.comdan alın oyunu bazen 4-5 gunde geliyor bazen biraz abartıyorlar 2-3 hafta sürüyor gelmesi ama sonutça geliyor yani... pre-order yapacaksanız oradan yapın mutlaka... bu arada bu eu peki gene şubatı bulcak herhalde çıkması aralık'ta beta flm diyorlar da hikaye bunlar betada bir kez oynadım zaten ikinciyi oynayıp napacam silinecek acc nasılsa...

evet aynı şeyi yazmaya çalıştım saten
ukgames'i tercih edin diyorum özetle :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda EU closed beta devam ediyor. Pre-order yapanlara Final Test tarzı bir betada oynama hakkı tanınacak. Gamespy'a para verenlere tanındığı gibi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 24 Kasım 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
blizzard nerden bilsin hangi site nereye yolluyor soru saçma olmuş

zamanın da forumlarda beta için türkiyeyi avrupa dan sayıyo musunuz diye sormuştum adamlar benim soruyu copy paste ile faq a koyup cevaplamışlardı. e belki buna da cevp verirler dedim.
o cevaplayan kişi de sinir etti beni zaten.[signature][hline]EU Closed Beta
NE Druid : Solas
Human Warlock : Drago
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...