paspatur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Kendime güvenimle ilgili bir sıkıntım yok İki yıldır mutlu bir ilişkim var Ortalama kurumsal bir işim var Tipsiz değilim Benim sorunum insanlardan, ortamlardan sıkılmam. Ailem ve kız arkadaşım hariç en yakın arkadaşlarımdan bile sıkılıyorum. En azından çoğu zaman. %70 - %80. Örneğin iki saat sohbet muhabbetten sonra ayrılmak istiyorum ortamdan. Özellikle partnerli organizasyonlar beni bayıyor, bitiriyor. Mesela eski arkadaşlarımla erkek erkeğe kaldığımız zaman bu sıkıntıyı daha az yaşıyorum. Yada değişik faaliyetler içinde olunca. Geziler, yürüyüşler falan gibi. Ama gidelim hep beraber akşam bir restorana içelim sohbet edelim 5 çift deyince max 2 saat sonra ortama yabancılaşıyorum. Benzer sıkıntı yaşayanlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 derdiğini anlatabilecek kadar konuşabiliyorsan ve bir ortamda uzaylı gibi takılmıyorsan sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ortamını degistir hacı yeni insanlarla tanıs tahminimce sen hayvanlı içlerinde it dolu, 10 numara espriler yapan bi grub arıosun veya öyle bi grubdan cıktın dier muabetler dad vermio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Aynı durum bende de var. Ama bu ilgi alanlarımın son 2 senedir değişmesi ile alakalı sanırım. Ama onun dışında genel olarak bende çok sevmem zırt pırt dışarı çıkmayı alkol de kullanmıyorum. Sigara da içmiyorum öyle ortamları da pek sevmem. Düzenli bir hayatım var şu an sanırım ondan kaynaklanıyor ama yeni yerler görmeyi seviyorum. Sürekli aynı yerlere gitmeyi sevmiyorum genel olarak takıldığım mekanlar var ama sürekli takılınca da sıkılıyorsun. Yani bir şehir içinde gezmeyi değil de daha çok seyahati seviyorum ama onu da sürekli yapacak kadar değil. Böyle mesela param olsa her ay 3 hafta base imde takılır 1 hafta şehir dışını gezerim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sıkıldım diyorsun asosyalsin artık evet dün değildin ama sıkıldığından beri ölesin. bizde öleyiz üzülme ve sosyal olmak için çık eğlen para için çalışmak gibi bişi bu memnun olmasanda yapmak zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 arkadaşlarını değiştir ortamını değiştir. ben çocukluk arkadaşlarıma döndüm mutluyum. he bide kendin ol panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Kendime güvenimle ilgili bir sıkıntım yok İki yıldır mutlu bir fuckbuddyim var Ortalama kurumsal bir işim var Tipsizim (kel, gözlüklü ve şişmanım) + bok gibi param var harcıyacak yer bulamıyorum. kapıda sıfır araba var ama araba kullanmaktan nefret ediyorum. eski kız arkadaşım evleniyor. Benim sorunum insanlardan, ortamlardan sıkılmam. Ailem ve kız arkadaşım hariç en yakın arkadaşlarımdan bile sıkılıyorum. En azından çoğu zaman. %70 - %80. Örneğin iki saat sohbet muhabbetten sonra ayrılmak istiyorum ortamdan. Özellikle partnerli organizasyonlar beni bayıyor, bitiriyor. Mesela eski arkadaşlarımla erkek erkeğe kaldığımız zaman bu sıkıntıyı daha az yaşıyorum. Yada değişik faaliyetler içinde olunca. Geziler, yürüyüşler falan gibi. Ama gidelim hep beraber akşam bir restorana içelim sohbet edelim 5 çift deyince max 2 saat sonra ortama yabancılaşıyorum. Benzer sıkıntı yaşayanlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 5 çift dediğin 10 kişi lan adam akıllı muhabbet dönmez orada ben de sıkılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ben asosyalim. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ben de bisosyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bu forumda 10k dan fazla mesaji olan her nerd emin adimlarla asosyal olmaya dogru ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://www.melihgokcekbanadavaactimi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ben asosyalim. beni halka geri kazandırın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kızarkadaşınla evlen çocuk yapın takılın onlarla napıcan milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Tanımadığın insana 2 saat dayanman baya başarılı bence, baya hoş sohbet falan insanlar değilse hiç bir sorunun yok. Boşa açmışsın konuyu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Seele said: bu forumda 10k dan fazla mesaji olan her nerd emin adimlarla asosyal olmaya dogru ilerliyor. how about no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 5 çift ne ya, koloni gibi içmeye mi gidilir. işte bunlar hep seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 işin sonunda orgy yoksa bence de saçma 5 çift içmeye gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 işin sonunda orgy olsa bile 5 çift içmeye gidilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Eve gidip oyun oynamak istiyorsun, sorunun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://1.bp.blogspot.com/-ymzhjaY2YpQ/UTOWahy1BOI/AAAAAAAAGGc/kgQL3gEP6Yo/s1600/acrylic_bongs004.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 nordlydian said: Kendime güvenimle ilgili bir sıkıntım yok İki yıldır mutlu bir fuckbuddyim var Ortalama kurumsal bir işim var Tipsizim (kel, gözlüklü ve şişmanım) + bok gibi param var harcıyacak yer bulamıyorum. kapıda sıfır araba var ama araba kullanmaktan nefret ediyorum. eski kız arkadaşım evleniyor. Benim sorunum insanlardan, ortamlardan sıkılmam. Ailem ve kız arkadaşım hariç en yakın arkadaşlarımdan bile sıkılıyorum. En azından çoğu zaman. %70 - %80. Örneğin iki saat sohbet muhabbetten sonra ayrılmak istiyorum ortamdan. Özellikle partnerli organizasyonlar beni bayıyor, bitiriyor. Mesela eski arkadaşlarımla erkek erkeğe kaldığımız zaman bu sıkıntıyı daha az yaşıyorum. Yada değişik faaliyetler içinde olunca. Geziler, yürüyüşler falan gibi. Ama gidelim hep beraber akşam bir restorana içelim sohbet edelim 5 çift deyince max 2 saat sonra ortama yabancılaşıyorum. Benzer sıkıntı yaşayanlar var mı? trolllemeyi bana bırak dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 paspatur said: Kendime güvenimle ilgili bir sıkıntım yok İki yıldır mutlu bir ilişkim var Ortalama kurumsal bir işim var Tipsiz değilim Benim sorunum insanlardan, ortamlardan sıkılmam. Ailem ve kız arkadaşım hariç en yakın arkadaşlarımdan bile sıkılıyorum. En azından çoğu zaman. %70 - %80. Örneğin iki saat sohbet muhabbetten sonra ayrılmak istiyorum ortamdan. Özellikle partnerli organizasyonlar beni bayıyor, bitiriyor. Mesela eski arkadaşlarımla erkek erkeğe kaldığımız zaman bu sıkıntıyı daha az yaşıyorum. Yada değişik faaliyetler içinde olunca. Geziler, yürüyüşler falan gibi. Ama gidelim hep beraber akşam bir restorana içelim sohbet edelim 5 çift deyince max 2 saat sonra ortama yabancılaşıyorum. Benzer sıkıntı yaşayanlar var mı? sanırım ikiziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar