evilaktarus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 15 tl den satan arkadaşlardan 8 plex istiyorum acil arkadaşlar öm den irtibata geçin rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 beyler acil 10 plexe ihtiyacm var 1 saat içinde hemen satış yapabilcek yok mu direk 5b isk te olablir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 nerde arkadaş bu plex satanlar cemiyeti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 birini ben sömürdüm diğeri de bugün sınavlarım var 1 hafta yokum dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ayvayı yedik desene :D nse birinden aldım ama hala vermedi plexleri dışardaymış.. naapsam eft yi geri mi çeksem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 paticik den satıyorsa sıkıntı olmaz. burdakiler plex canavarı mübarek. nerde satacak başka adam_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Ben verdim lakin halen elime ulaşmadı, pc yanımda degil akşama verebileceğimide belirtmiştim akşam verdim ama eft halen hesabıma geçmedi haberin olsun kimsede hesapta parayı görmeden vermez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 hesap hala geçmedi mi dostum? benim hesabımdan kesilmiş para.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 cep numaramı verdim beni arasaydın bakardım hemen şimdiye geçmiş olmalı çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 it banka ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Hesabından her türlü keserler :) Geldi, Mesela ibanı hatalı giriyorsun transfer ücretini alıyor iş bankası aktarılacak parayıda kesiyor, 2 gün sonra geri yolluyor hatalı iban diye. Transfer ücretini geri vermiyor tabi,sanki transfer etmiş gibi. Bankalar sıkıntılı kurumlar resmi soyguncu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar