esnaf istese barindirmazdi iste bunlari, olmazdi patlama, ama esnaf esnaf degilmis demek ki.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Boston'da patlama: 3+ ölü, en az 60 yaralı
ehueh baska roportajda diyor zaten "Uyanamadim olaya, normalden cok farkli davraniyordu, kac yildir taniyorum, mudahale etmedim hata ettim" diye eheh..verecekti orada levyeyi.
gerci supheli fotograflari yayilmamisti ertesi gune..
gerci supheli fotograflari yayilmamisti ertesi gune..
amcaları çok pis konustu ama bilseydim ben kırardım kafalarını bizzat diye sdf
- Admin
esnaftan al haberi
[video]https://www.youtube.com/watch?v=uj2H1IjUnxY?feature=oembed" width="459">
2 hafta once mahalle tamircisine arabasini birakmis, bombadan 1 gun sonra ayaginda pahali ayakkabilarla(!) panik icinde gelmis, "arkadasima lazim acil araba diyip tamponu falan daginik da olsa aceleyle almis arabayi cekmis gitmis.
Bence abisi elebasi, ihale buna kaldi.
video sagolsun ingilizceden sogudum, you know
amca yaman cikti cok pis sovdu sovusturdu hakkaten
you know
pimp my getaway car
Boston'da 1-2 pati kullanicisi vardi sanirim, ses gelmiyor hic, martial law altinda adamlar bildigin ehueh.
Türk bi bayanın evi 2 kere basmış polis. akşam saat 1 gibi pencereden girmişler eve WTF direk kadın. düşünsene lan elinde tüfeklerle birileri eve giriyor akşam vakti, haberin yok. 2. kez girdiklerinde kadın gene şaşırmış bu sefer niye şaşırıyorsun diye şüphelenmiş polis.
ya baya tatsiz valla dusununce...iceri giren asker suphelense, strip search'e kadar yolun var. Hele o gun PC tamir edip topluyorsan yandin..o kadar anakart acikta kablo falan gg.
trigger happy bi tipe denk gelsen. gg direk orda.
http://www.bbc.co.uk/newsbeat/22178997
Şöyle bir olay var, Boston Maratonu'nda geçen bir episode yayınlamış Family Guy. Koşu sırasında bombalar patlıyor, koşanların içinden araba geçiyor falan. Fox diziyi websitesinden huludan ve youtubedan çektirmiş. infiale doğru gidiyor..
Şöyle bir olay var, Boston Maratonu'nda geçen bir episode yayınlamış Family Guy. Koşu sırasında bombalar patlıyor, koşanların içinden araba geçiyor falan. Fox diziyi websitesinden huludan ve youtubedan çektirmiş. infiale doğru gidiyor..
Ateş açılmış, bi ceset var. Kimlik açıklanmadı.
Canlı yayında silah atış haberi geldi, anında polis doldu mekan, swat falan. Vurdular galiba adamı.
Canlı yayında silah atış haberi geldi, anında polis doldu mekan, swat falan. Vurdular galiba adamı.
adam 1000lerce polisi kite ediyo lan.
Bi evin arka bahçesinde boat içine saklanmış, çevresi sarılmış. Hayattaymış hala, ayakları hareket ediyormuş şuan ama neler dönüyor bilmiyorum.
"We have movement again...his head is near the end of the boat but his legs are moving" -scanner
"We have movement again...his head is near the end of the boat but his legs are moving" -scanner
Öne çıkan mesajlar