Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yoo el kaideye dalıyoruz diye gayet tororist avına gidebilirler. Irakta zaten amerika yok mu hala tamamen çekildiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Irak'tan çekildiler, bir iki sene içinde Afganistan'dan da çekilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Muhakkak üsler duruyordur. Lazım olur diye. İran işi sakat da, bu işi el kaide ye yıkıp Suriye'li el kaide lideri falanca emir vermiş gidip evinden almamız lazım diye Suriye'ye misafir olsalar şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 esedmis megersem bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bu aralarda bir savaşa daha girerlerse 2 sene sonra uçaklara koyacak yakıt parası bile bulamazlar. kazara da olsa savaş çıkar ayağına kore taraflarına 2-3 uçak gemisi bile yollayamıyor adamlar. g. kore gibi en büyük müttefiklerinden birisine yamuk yapılacak da, abd uçak gemilerini yığmayacak kapıya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 iyide guney korede şuan zaten Nüklüer başlık taşıyan Gemisi US in gerek duymuyor Atarım nuke u uğraşmam diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Dworgian said: Dworgian said: Dworgian said: peki eğitim seviyenin bu olmadığını, space in dediği gibi ufak yaşta bir çocuk olduğunu ve o çocuğun yaşadığı travmayı yaşadığını düşün? sana "öc alma" "onların anavatanında, seninkine yapılanı yapma" şansı verilse? şunu diyorum ama o çocuk "öc alırken" benim aileme dokunsa ben de o çocuğu öldürmek isterim işte. sebebine bakmam. zaten bu olay böyle zincir reaksiyon. abi bu böyle gidiyor işte yoksa terörü meşrulaştırdığımız yok. sipeyskeyk said: Herkeşin hayatına kimse karışamaz. Ben Irak'lı, Afganistan'lı olsam, o nefretle zarar verebildiğim kadar Amerika'lıya zarar veririm. Siz yapmayın başınıza gelirse, AİHM'e falan başvurun bütün ailemi katlettiler diye. Terör ile kurtuluş mücadelesi vermeyi eş tutmayın, çok dar bir bakış açısı bu. Bir halk, vatanı veya toprakları istila altına girerse, kendilerini savunmak için savaşır. Bunun için çeşitli yollar vardır, düşman ordusuna/askerlerine yönelik olurlar. Ancak, sen düşman devletin topraklarına gidip sivil halkı öldürürsen, savaşla alakası olmayanlara saldırılar düzenlersen, bunun adına vatan savunması denmez, terör denir. İstilayla alakası olmayan, gündelik yaşantısına devam etmeye çalışan, masum vatandaşlara yönelik şiddet ve korku eylemi uygulamış olursun. Suark said: çok kaypak insanlarız ki. terrörizmi meşrulaştırmak, bişeyi meşrulaştırmak salakça. Altını doldurduğumuz olmayan adaletimiz, ikiyüzlülüğümüzün kendini savunma çabası bu meşrulaşmama olayı. AMA ONLAR HAKSIZ! hayır onlar ölü. Sen ben, hepimiz böleyiz. Çünkü insan pis bi varlık, yaptığı her hareket bencilce ve çirkin. Cesetlerin,işkencelerin üzerine kuruyoruz gül bahçelerimizi. Sonra meşru değil yok sivil kem küm. Napsın abi herifler? açıkça savaş mı ilan etsin lol. Terörizmi lanetlemek demek, "ben çok güçlüyüm, sen benden güçsüzsün ve karşıma benim şartlarımda çıkacaksın" demek. Yok öyle bir dünya Yok öyle bir savaş - insanlar salak olmadıkları sürece -. Eğer adamı "a" yoluyla yenemiyorsam, "b" yolunu denerim. Saçmalamışsın, yapacağın hiç bir açıklama terörü meşru kılmaz. Düşman ordusuyla illa er meydadında teketekte mücadele etmen gerekmiyor, ama "yenemiyorsam düşman ordusunun devletinde yaşayan insanları katledirim" mantığını savunursan sadece haksız ve kötü duruma düşersin. Toprakların istila edildiyse, istila edenlerle savaşırsın, gücün yetmiyorsa farklı taktikler denersin ya da başka devletlerden yardım istersin. Bir şekilde -kendi- toprağındaki düşmanları -kendi- topraklarından uzaklaştırmaya çalışırsın. Ancak bu istilayı gerçekleştiren ordunun bağlı olduğu devletteki, senin mücadelenle bir alakası olmayan sivil vatandaşları katletmezsin. Onları katletmen, istilacı orduya bir zararı olmayacaktır, o devlete de bir zararı olmayacaktır. Olan, sokakta dolaşan sivil vatandaşa olur. Ayrıca bu sivil vatandaşlar arasında senin mücadeleni destekleyenler de olabilir, yapacağın terör eylemleri bu kişilerin de nefretini kazanmana neden olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 aquila said: ofisten cikmasam mi asdf. sen nerede çalışıyorsun olm!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 özel bir şirkette genel müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ofiste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 hangi şirket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Boş işler ltd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 cümle alem ltd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 olm param olsa sadece bu adam hangi şirkette ne iş yapıyor öğrenmek için harcardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Harcadigin paraya degicek bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 "If you want to know who we are, what America is, how we respond to evil—that’s it. Selflessly. Compassionately. Unafraid." —President Obama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 aquila said: Harcadigin paraya degicek bisey yok. abi kesin var böle dediğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sipeyskeyk said: esed in zulmüne son vereceğiz. çipet nerde cidden? sırf amerika suriyeye girsin diye kendine esed yandaşı susu verip bomba patlattığından şuphelenmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Olabilir, bomba patlamadan once birinin aniyyyee diye bagirdigi duyulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Yillik milyon dolar ciro yapan bir sirketin genel muduru kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 +! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Warhero said: Dworgian said: Dworgian said: Dworgian said: peki eğitim seviyenin bu olmadığını, space in dediği gibi ufak yaşta bir çocuk olduğunu ve o çocuğun yaşadığı travmayı yaşadığını düşün? sana "öc alma" "onların anavatanında, seninkine yapılanı yapma" şansı verilse? şunu diyorum ama o çocuk "öc alırken" benim aileme dokunsa ben de o çocuğu öldürmek isterim işte. sebebine bakmam. zaten bu olay böyle zincir reaksiyon. abi bu böyle gidiyor işte yoksa terörü meşrulaştırdığımız yok. sipeyskeyk said: Herkeşin hayatına kimse karışamaz. Ben Irak'lı, Afganistan'lı olsam, o nefretle zarar verebildiğim kadar Amerika'lıya zarar veririm. Siz yapmayın başınıza gelirse, AİHM'e falan başvurun bütün ailemi katlettiler diye. Terör ile kurtuluş mücadelesi vermeyi eş tutmayın, çok dar bir bakış açısı bu. Bir halk, vatanı veya toprakları istila altına girerse, kendilerini savunmak için savaşır. Bunun için çeşitli yollar vardır, düşman ordusuna/askerlerine yönelik olurlar. Ancak, sen düşman devletin topraklarına gidip sivil halkı öldürürsen, savaşla alakası olmayanlara saldırılar düzenlersen, bunun adına vatan savunması denmez, terör denir. İstilayla alakası olmayan, gündelik yaşantısına devam etmeye çalışan, masum vatandaşlara yönelik şiddet ve korku eylemi uygulamış olursun. Suark said: çok kaypak insanlarız ki. terrörizmi meşrulaştırmak, bişeyi meşrulaştırmak salakça. Altını doldurduğumuz olmayan adaletimiz, ikiyüzlülüğümüzün kendini savunma çabası bu meşrulaşmama olayı. AMA ONLAR HAKSIZ! hayır onlar ölü. Sen ben, hepimiz böleyiz. Çünkü insan pis bi varlık, yaptığı her hareket bencilce ve çirkin. Cesetlerin,işkencelerin üzerine kuruyoruz gül bahçelerimizi. Sonra meşru değil yok sivil kem küm. Napsın abi herifler? açıkça savaş mı ilan etsin lol. Terörizmi lanetlemek demek, "ben çok güçlüyüm, sen benden güçsüzsün ve karşıma benim şartlarımda çıkacaksın" demek. Yok öyle bir dünya Yok öyle bir savaş - insanlar salak olmadıkları sürece -. Eğer adamı "a" yoluyla yenemiyorsam, "b" yolunu denerim. Saçmalamışsın, yapacağın hiç bir açıklama terörü meşru kılmaz. Düşman ordusuyla illa er meydadında teketekte mücadele etmen gerekmiyor, ama "yenemiyorsam düşman ordusunun devletinde yaşayan insanları katledirim" mantığını savunursan sadece haksız ve kötü duruma düşersin. Toprakların istila edildiyse, istila edenlerle savaşırsın, gücün yetmiyorsa farklı taktikler denersin ya da başka devletlerden yardım istersin. Bir şekilde -kendi- toprağındaki düşmanları -kendi- topraklarından uzaklaştırmaya çalışırsın. Ancak bu istilayı gerçekleştiren ordunun bağlı olduğu devletteki, senin mücadelenle bir alakası olmayan sivil vatandaşları katletmezsin. Onları katletmen, istilacı orduya bir zararı olmayacaktır, o devlete de bir zararı olmayacaktır. Olan, sokakta dolaşan sivil vatandaşa olur. Ayrıca bu sivil vatandaşlar arasında senin mücadeleni destekleyenler de olabilir, yapacağın terör eylemleri bu kişilerin de nefretini kazanmana neden olacaktır. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 piramitin ve banın hayırlı olsun kardeş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 öyle piramit mi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Obama yanlış işler peşindesin. Justin Bieber, Madonna, Lady Gaga, Mel Gibson, Kobe Bryant'tan oluşturacağın bir Akil Adamlar grubu yapman lazım. Gönder Suriye, İran ve Orta Doğu'ya. Tek tek ülkeleri dolaşsınlar. Kendi adamlarını gönder, bir uzlaşma metni oluşturulsun. Bunları da biz mi öğretelim bu saatten sonra sana yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar