ayd3mir Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Oyuna başlayalı daha 2 ay oldu 29 lvl bi assasin dışında başka bişey yok accountumda herneyse dün girmeye çalıştığımda login error ile ilgili bi uyarı çıktı ve oyuna giremedim, daha sonra pasword reset gizli soru derken hesabıma erişebildim sonra google authenticator kaydını falanda yaptım. İşin ilginç yanı kimin nerden girdiğine baktım ve koreden bi ip adresi vardı onu iptal ettim oyuna girdim adam 39 lvl warr kasmış 50 gold civarıda para yapmış :) Bugün yine aynı olayı yaşadım yine brisi hesabıma girmiş bu nasıl olabilir başına böyle bişey gelen varmı benden başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 mooniron whitehead. adamlara ticket atıp sorsana? ben oynarken taa, bilgisayarı güvenilir bilgisayar olarak ayarlamadan giremiyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sen farkinda olmadan girmeye calisan birine izin vermissindir o gun bugundur oynuyordur. bir aralar bana devamli cinden giris izni soran mail geliyordu. hatayla o ip ya izin vermissindir mutlu mesut bir beraberliginiz olusmus olabilir. tekrar girilmes garip ama. eger banladi isen.. ama adamda senin accountu maili falan hacklemis olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 oha çekik gözlüler boyut değiştirmiş artık bedavaya insanların hesaplarını kasıyolar O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar