Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rüyalarda ultima online :)

Sam

Öne çıkan mesajlar

ben en cok half life i gorurdum . zamaninda 7/24 oynardik multi . hep "bounce" da atlayip atlayip cakilirdim .

mutlu ruya :bounce tan atlayinca havada kus gibi suzulurdum

kabus : bounce tan atlayinca kutuk gibi cakilirdim yere .

tabii lambda bunkerda yikik sutunun orda ki balkonda saglam bir dayak yemistim 3 kisiden ruyamda o da var ehehe . egon icin kavga etmistik . once ben geldim ben alacam sen alacan mevzuuna kavga cikmisti [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 27 Kasım 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

madem uplanmış , yazim bende ,
Çok büyük bi kaledeyim , ama sadece mermerini görüyorum , orda skill kasıyorum ama bütün rüya boyunca karakter orda öylece durdu , ne kasıyo anlamadım..
Bi adam geldi bi ara , o zaman off ya adam ekranıma girdi gain zorlaştı diye sayıklıyodum[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
ZeBeLLaH the Physicist
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HerenIstiaron, 27 Kasım 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
madem uplanmış , yazim bende ,
Çok büyük bi kaledeyim , ama sadece mermerini görüyorum , orda skill kasıyorum ama bütün rüya boyunca karakter orda öylece durdu , ne kasıyo anlamadım..
Bi adam geldi bi ara , o zaman off ya adam ekranıma girdi gain zorlaştı diye sayıklıyodum

adam rüyasında skill gaini düşünmüş :lol:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

şöförün seni dövmediğine şükür et adam bı anda sinirlenip ne topu lan diye sana dalmamış...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Sosyal ağlarda paylaş

eheh arkadaşlarla sabahlioruz uo başında
bi arkadaş uyuyo, biz osrıada bilgisayar başındayız.. Birden arkadaş ayaklandı uyurken "ABİ RESLESENE! YA RESLESENE ABİ OFF" demeye başladı biz korkulu gözlerle bakioruz , sonra çocuk "offf resleme ya tamam " dedim yattı uyudu
biz baktık, sonra devam ettik oyuna :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Gece uo oynuyorduk işte bi arkadaşta uyukluyordu yanda adam bi anda doğruldu "Siz onları bana bırakın siz gerisi alın" dedi sonra tekrar yatay konuma geçti ve uykusuna devam etti...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

[Bu mesaj Razu tarafından 27 Kasım 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olur olur :D abi 5 yıl oynadık biraz sapıtmıştık arkla sohbet ediyorduk dolmuşa binerken UO hakkında çok koyu bir sohbet dolmuşçuda trafikte oldu o laf gerçi o espri amaçlıydı ama :D[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh eski günler :) nefr'le uo'dan başka bişey konuşmadıımız bi dönemimiz olmuştu bizim de. bi gün kızılcahamamdan kamptan dönüyoruz, bi apartmanın cephesinde kocaman Tamer marka bişeyin reklamını ikimiz de otomatikman teymır diye okumuştuk. o zaman dank etti ki bu gibi bi sürü şey sürekli geliyo başımıza günlük hayatta. Bi süre sonra kafayı yememek için uo'yu bıraktım ben zor da olsa. (nefr kafayı yedi..)[signature][hline]Ankara Paintball
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara Diablo II'ye(LOD) kitlenmiştim resmen... arkadaşla da iddiamız vardı kim önce lvl 50'ye gelecek falan diye 40m iddiaya girmiştik. o aralar habire oynadığımdan en son gün rüyamdan Assasin'in dağğyt! diye bağırmasıyla uyanıp etrafıma bakınmıştım[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
[i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gladric, 27 Kasım 2004 00:27 tarihinde demiş ki:
6 sene once ben ruyamda pvp taktikleri kasiyodum cok ciddi 5 6 kisi saldiriyodu mantikli olarak bu adamlari nasil oldururm onu planliyodum

abov bence tez zamanda azalt bigisayar işini..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

[Bu mesaj Razu tarafından 27 Kasım 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

noxta mezarlıkta koşuşturuodum.

UO'da da stealing yapiodum,magery aksarkende görmüştüm hehehe:)
zaten UO oynamak için gece 2:00 a saat kurup ailemden gizli oynamamı da düşünürsek baya bi stres içindeydim o yaşta :lol:[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene ağustos ayında (ağustos-2003) kendimi dragon keserken görmüştüm :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...