Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sanirim cok etkiliyor bu ruyalar seniki yanlis ozel mesaj bile atabiliyorsun :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 72) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ben en cok half life i gorurdum . zamaninda 7/24 oynardik multi . hep "bounce" da atlayip atlayip cakilirdim . mutlu ruya :bounce tan atlayinca havada kus gibi suzulurdum kabus : bounce tan atlayinca kutuk gibi cakilirdim yere . tabii lambda bunkerda yikik sutunun orda ki balkonda saglam bir dayak yemistim 3 kisiden ruyamda o da var ehehe . egon icin kavga etmistik . once ben geldim ben alacam sen alacan mevzuuna kavga cikmisti [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 27 Kasım 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 *!üstüne alınır* ben mi ? :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 madem uplanmış , yazim bende , Çok büyük bi kaledeyim , ama sadece mermerini görüyorum , orda skill kasıyorum ama bütün rüya boyunca karakter orda öylece durdu , ne kasıyo anlamadım.. Bi adam geldi bi ara , o zaman off ya adam ekranıma girdi gain zorlaştı diye sayıklıyodum[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- ZeBeLLaH the Physicist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: HerenIstiaron, 27 Kasım 2004 00:04 tarihinde demiş ki: madem uplanmış , yazim bende , Çok büyük bi kaledeyim , ama sadece mermerini görüyorum , orda skill kasıyorum ama bütün rüya boyunca karakter orda öylece durdu , ne kasıyo anlamadım.. Bi adam geldi bi ara , o zaman off ya adam ekranıma girdi gain zorlaştı diye sayıklıyodum adam rüyasında skill gaini düşünmüş :lol:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Rüyalarıma girmedi ama. Pc başında uo oynayarak sabahladıktan sonra dolmuş şöförüne all stop dedim adam da anlamadığı halde durdu :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 şöförün seni dövmediğine şükür et adam bı anda sinirlenip ne topu lan diye sana dalmamış...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 eheh arkadaşlarla sabahlioruz uo başında bi arkadaş uyuyo, biz osrıada bilgisayar başındayız.. Birden arkadaş ayaklandı uyurken "ABİ RESLESENE! YA RESLESENE ABİ OFF" demeye başladı biz korkulu gözlerle bakioruz , sonra çocuk "offf resleme ya tamam " dedim yattı uyudu biz baktık, sonra devam ettik oyuna :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 paahuahuaha bende dolmuşçuya bir kez abi rune book yokmu teleport ol demiştim :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bellow o kadar da olmaz hani.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Gece uo oynuyorduk işte bi arkadaşta uyukluyordu yanda adam bi anda doğruldu "Siz onları bana bırakın siz gerisi alın" dedi sonra tekrar yatay konuma geçti ve uykusuna devam etti...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim [Bu mesaj Razu tarafından 27 Kasım 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 olur olur :D abi 5 yıl oynadık biraz sapıtmıştık arkla sohbet ediyorduk dolmuşa binerken UO hakkında çok koyu bir sohbet dolmuşçuda trafikte oldu o laf gerçi o espri amaçlıydı ama :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Nebula nın ilk zamanları - Dedekorkut, Gambit falan oynarken , çok kaptırmıştım o zaman bol bol rüyamda mavi kesiyordum[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 eheh eski günler :) nefr'le uo'dan başka bişey konuşmadıımız bi dönemimiz olmuştu bizim de. bi gün kızılcahamamdan kamptan dönüyoruz, bi apartmanın cephesinde kocaman Tamer marka bişeyin reklamını ikimiz de otomatikman teymır diye okumuştuk. o zaman dank etti ki bu gibi bi sürü şey sürekli geliyo başımıza günlük hayatta. Bi süre sonra kafayı yememek için uo'yu bıraktım ben zor da olsa. (nefr kafayı yedi..)[signature][hline]Ankara Paintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 istanbul üni. eczacılık fakültesin duvarında MCler DÜŞMELİ yazıyor.. bu mc nedir hala bilmiyorum ama ilk okuduğumda aklıma MCler düşsün diye bağrınan ezik pklar gelmişti :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 SC'yi ilk kez internetten oynayınca ultralisk'ler kovalamıştı beni :) UO da kesin girmiştir de hi hatırlamıyorum[signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bi ara Diablo II'ye(LOD) kitlenmiştim resmen... arkadaşla da iddiamız vardı kim önce lvl 50'ye gelecek falan diye 40m iddiaya girmiştik. o aralar habire oynadığımdan en son gün rüyamdan Assasin'in dağğyt! diye bağırmasıyla uyanıp etrafıma bakınmıştım[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 6 sene once ben ruyamda pvp taktikleri kasiyodum cok ciddi 5 6 kisi saldiriyodu mantikli olarak bu adamlari nasil oldururm onu planliyodum[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Gladric, 27 Kasım 2004 00:27 tarihinde demiş ki: 6 sene once ben ruyamda pvp taktikleri kasiyodum cok ciddi 5 6 kisi saldiriyodu mantikli olarak bu adamlari nasil oldururm onu planliyodum abov bence tez zamanda azalt bigisayar işini..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim [Bu mesaj Razu tarafından 27 Kasım 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 2001 senesi uo ya tanıştıgım dönemler bilgisayar derslerinde ultimatr, stratics filan okurdum. Sınavlarda erken bitirirsem 700 skill cap e göre template hazırlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Geçen gün rüyamda wow avatarları yapıodum.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 noxta mezarlıkta koşuşturuodum. UO'da da stealing yapiodum,magery aksarkende görmüştüm hehehe:) zaten UO oynamak için gece 2:00 a saat kurup ailemden gizli oynamamı da düşünürsek baya bi stres içindeydim o yaşta :lol:[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 geçen sene ağustos ayında (ağustos-2003) kendimi dragon keserken görmüştüm :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 benim ruyamada diablo ve world of warcraft girdi sadece tabi wow oynamadan girmisti ama nese ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bende bı kere ruyamda uo da ıdım ama bı turlu buyu yapamıodum adam gelıp çat çat kafama kafama ın nox ları saydırıodu ama boyle bakmakla yetınıodum Bu Ruya degıldı heralde Kabus fln dı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar