Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rüyalarda ultima online :)

Sam

Öne çıkan mesajlar

sanırım ultima online rüyalarıma girebilen bir-iki oyundan biridir. herhalde haftalarca bilgisayar başında sabahlamamın ve oyun içindeki (çoğunlukla forumdaki) yılmaz :D mücadelemin ürünü olsa gerek.

babam söylemişti söyle sayıklıyormuşum, sonra da uyandım hatta: "ulan çalmayın!!!!! atımı çaldılar ya offff!!!!!" uyandığımda hala hayali hırsızları arıyordum etrafa bir baktım brit'ten 'biraz' uzaktaymışım. :)

sizin de yaşadığınız benzer durumlar varsa paylaşın, gülelim pirzola yiyelim. :p

not: "bir insan guildine bu kadar mı bağlı olur?" yorumunu yapabilirdi bilnçaltı hedehödösüne dayanan bir psikolog. ;)[hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu...
Sosyal ağlarda paylaş

benim rüyama sadece "knights and merchants" girmiştir oda 2 günde toplan 25 saat ( nerdeyse ) oynadIğIm içindir kIsaca bi haftasonumu ona harcadIm ve 2. gün rüyama girince açIkçasI endişeLendim ve bidaha oynamadIm :)

uo ve cs'da bu sIkLIkLarda oynadIğIm oLmuştur nedense onLar girmedi.[hline]Live your dreams, it's not as hard as it may seem.
You gotta work together, dream on your hopes you will seem,
From your fears, you have to win yourself.
It's all or nothing, if you're everything...
Sosyal ağlarda paylaş

İlk vang katana mı bulduğumda evde wakhiszashi mle yatmıştım. Sabaha kadar buz gibi, bi de batmıştı....

Soona Oly de Zoe ve Nefr le Order olayını kurup ilk order kalkanımı aldığım gece rüyama girdi. Rüyamdaki kalkan da sabaha kadar battı ama... Herhalde bilinçaltım önceki olayla ilişki neyim kurdu... Ehe...
Sosyal ağlarda paylaş

ne absürt rüyaLarInIz var ya, ben sadece kendimi oyunu oynarken görmüştüm ve o haftasonu avustraLian open'In finaLLerini kaçIrdIğIm için içime oturduğundan girmişti :)[hline]Live your dreams, it's not as hard as it may seem.
You gotta work together, dream on your hopes you will seem,
From your fears, you have to win yourself.
It's all or nothing, if you're everything...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben periyodik olarak uoyu ruyamda haftada en asagi bir kez goruyorum.
yaklasik 1-1.5 senedir bole bu aralar daha da artti neden acep.
doktora mi gorunsem :)
yok yaramio bu oyun uykusuzluk, karabasanlar, sinir harabiyeti, kotu notlar, bozuk gozler, dikkatsizlik, yorgunluk, halsizlik, agrilar...
uhuhu :(
Sosyal ağlarda paylaş

Yatılı okudum. Atilla bir sabah kalktı ve duyabileceğim en garip rüyalardan birini anlattı. Sonunda da To Be Continuied... yazdığını söyledi...Güldük... Ertesi sabah devamını anlattı. Acayip şaşırdık. Bu da To Be Continuied... diye bitmişti ve acayip de heyecanlı yerinde... Merakla ertesi sabahı bekledik. Adam kalkar kalkmaz başına dikildik. İshal olduğunu ve göremediğini söyledi...Üzüldük tabii... Bir hafta sonra 3. bölümü de gördü. Anlattığında acayip heyecanlandıydık. Yanlız bu defa End of This Part yazmış sonunda...Tüh...

Bööle Matrix tadında erotik parçalı hafifde gerilim bir rüyaydı. Yaziim dedim önce ama sonradan bööle bir senaryoyu hayatta unutmam dedim. Yıllarla unuttuk tabi hayatta....
Sosyal ağlarda paylaş

heroes of might and magic girerdi benim rüyalarıma hep.
allam yine kaleye giremeden turn bitti, şu köşedeki düşam hero dalar mı bana korkusuyla kaç gece terleyerek uyandığımı bilemem...

oynayanlar bilir, tetris de çok pis rüyaya girer, ehüe!

uo da bir kere görmüştüm yeni başladığımda, ama ne gördüm hiç hatırlamıyom...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
said:
Emaleth, 29 Kasım 2001 09:51 tarihinde demiş ki:
heroes of might and magic girerdi benim rüyalarıma hep.
allam yine kaleye giremeden turn bitti, şu köşedeki düşam hero dalar mı bana korkusuyla kaç gece terleyerek uyandığımı bilemem...

oynayanlar bilir, tetris de çok pis rüyaya girer, ehüe!

uo da bir kere görmüştüm yeni başladığımda, ama ne gördüm hiç hatırlamıyom...

benimde rüyalarıma hep heroes girerdi hiç uo ile ilgili rüya gördüğümü hatırlamıyorum..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

ben gece fantastic rüyalar görüyorum. Ama elimde kılıcım büyük bir savaşa giriyorum rüyamın sonunda uyanmadan öncede mutlaka öldürülüyorum. Daha canlı uyanamadım hiç hep ölüyom hep ölüyom alışkanlık oldu artık tanrı macroya aldı herhalde[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...