Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 sanırım ultima online rüyalarıma girebilen bir-iki oyundan biridir. herhalde haftalarca bilgisayar başında sabahlamamın ve oyun içindeki (çoğunlukla forumdaki) yılmaz :D mücadelemin ürünü olsa gerek. babam söylemişti söyle sayıklıyormuşum, sonra da uyandım hatta: "ulan çalmayın!!!!! atımı çaldılar ya offff!!!!!" uyandığımda hala hayali hırsızları arıyordum etrafa bir baktım brit'ten 'biraz' uzaktaymışım. :) sizin de yaşadığınız benzer durumlar varsa paylaşın, gülelim pirzola yiyelim. :p not: "bir insan guildine bu kadar mı bağlı olur?" yorumunu yapabilirdi bilnçaltı hedehödösüne dayanan bir psikolog. ;)[hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 benim rüyama sadece "knights and merchants" girmiştir oda 2 günde toplan 25 saat ( nerdeyse ) oynadIğIm içindir kIsaca bi haftasonumu ona harcadIm ve 2. gün rüyama girince açIkçasI endişeLendim ve bidaha oynamadIm :) uo ve cs'da bu sIkLIkLarda oynadIğIm oLmuştur nedense onLar girmedi.[hline]Live your dreams, it's not as hard as it may seem. You gotta work together, dream on your hopes you will seem, From your fears, you have to win yourself. It's all or nothing, if you're everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 UO bende de aynı etkiyi yapıyor zaman zaman. Özellikle gece geç saatlere kadar oynadıysam, ertesi sabah kardeşime maymun olmam kaçınılmaz hale geliyor uyandırılırken. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 ehhe valla ceti nin "gm..arche..." olayı superdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 Cidden superdi o. :) Ben sahsen "sağdakii..ı-ıh, soldakii.." diye uyanmasını beklerdim, adam gidip archery gmlemiş ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 İlk vang katana mı bulduğumda evde wakhiszashi mle yatmıştım. Sabaha kadar buz gibi, bi de batmıştı.... Soona Oly de Zoe ve Nefr le Order olayını kurup ilk order kalkanımı aldığım gece rüyama girdi. Rüyamdaki kalkan da sabaha kadar battı ama... Herhalde bilinçaltım önceki olayla ilişki neyim kurdu... Ehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 Rüyamda ben britte geziyordum yani gerçek bir insan görüşüyle görüyordum baya ilginç rüyaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 ben de rüyamda cook olmuştum. atl brit bankte millete kurabiye yapmaya çalışıyodum ama adamlar devamlı koyduğum masa ve tepsi tepsi kurabiyeleri alıp götürüyolardı. tam kudurmak üzereydim ki uyandım. cehennem gibiydi.[hline]Mors principium est. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 *kendini tutamaz, kopar, yarILIr, aman aLLaam LoL!* :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 Bir çok oyunu abarta abarta oynadım ama sadece starcraft girdi heralde rüyalarıma. Sıkıldığım tek nokta olayın içerisinde değildim, yani rüyamda da monitör başından sc oynuyordum. Ne kötü bir hayal gücüm var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2001 ne absürt rüyaLarInIz var ya, ben sadece kendimi oyunu oynarken görmüştüm ve o haftasonu avustraLian open'In finaLLerini kaçIrdIğIm için içime oturduğundan girmişti :)[hline]Live your dreams, it's not as hard as it may seem. You gotta work together, dream on your hopes you will seem, From your fears, you have to win yourself. It's all or nothing, if you're everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 valla ben periyodik olarak uoyu ruyamda haftada en asagi bir kez goruyorum. yaklasik 1-1.5 senedir bole bu aralar daha da artti neden acep. doktora mi gorunsem :) yok yaramio bu oyun uykusuzluk, karabasanlar, sinir harabiyeti, kotu notlar, bozuk gozler, dikkatsizlik, yorgunluk, halsizlik, agrilar... uhuhu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Dark senin ruya muhtesemmiş yalnız, adam kotumser yaa. :) Sanrey, göz bozukluğu konusunda seni epey olumsuz etkilediği kesin, soldakiymiş, poh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 said: Nefr, 28 Kasım 2001 10:01 tarihinde demiş ki: Dark senin ruya muhtesemmiş yalnız, adam kotumser yaa. :) Sanrey, göz bozukluğu konusunda seni epey olumsuz etkilediği kesin, soldakiymiş, poh. soldaki olm inat etme hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Yatılı okudum. Atilla bir sabah kalktı ve duyabileceğim en garip rüyalardan birini anlattı. Sonunda da To Be Continuied... yazdığını söyledi...Güldük... Ertesi sabah devamını anlattı. Acayip şaşırdık. Bu da To Be Continuied... diye bitmişti ve acayip de heyecanlı yerinde... Merakla ertesi sabahı bekledik. Adam kalkar kalkmaz başına dikildik. İshal olduğunu ve göremediğini söyledi...Üzüldük tabii... Bir hafta sonra 3. bölümü de gördü. Anlattığında acayip heyecanlandıydık. Yanlız bu defa End of This Part yazmış sonunda...Tüh... Bööle Matrix tadında erotik parçalı hafifde gerilim bir rüyaydı. Yaziim dedim önce ama sonradan bööle bir senaryoyu hayatta unutmam dedim. Yıllarla unuttuk tabi hayatta.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2001 eh ne diyim ultima hic bir zaman ruyama girmedi, hayatimin bir parcasi degil, ruyama girecek kadar kaptirmadim kendimi hic, belki kaptirmisimdir da girmemistir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2001 heroes of might and magic girerdi benim rüyalarıma hep. allam yine kaleye giremeden turn bitti, şu köşedeki düşam hero dalar mı bana korkusuyla kaç gece terleyerek uyandığımı bilemem... oynayanlar bilir, tetris de çok pis rüyaya girer, ehüe! uo da bir kere görmüştüm yeni başladığımda, ama ne gördüm hiç hatırlamıyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2001 aha banada nfs 4 girmişti hemde hastayken bi gecede kaç kere uyandığımı sayamadım walla her seferinde uyan yat uyan yat ter içinde kalk ertesi sabah ilk işim cd yi kırmak olmuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2001 said: Emaleth, 29 Kasım 2001 09:51 tarihinde demiş ki: heroes of might and magic girerdi benim rüyalarıma hep. allam yine kaleye giremeden turn bitti... Kyrre yi alsan girerdin o kaleye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmosis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2001 eehh ruyalarıma girmedi ama hic unutmam takside gidiorum aşırı trafik vardı aynen soyle dedim kendi kendime "ufff cok lag var ya" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2001 euheu koptum buna işte lol:) said: Osmosis, 30 Kasım 2001 22:08 tarihinde demiş ki: "ufff cok lag var ya"[hline]that which feeds me, destroys me..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Emaleth, 29 Kasım 2001 09:51 tarihinde demiş ki: heroes of might and magic girerdi benim rüyalarıma hep. allam yine kaleye giremeden turn bitti, şu köşedeki düşam hero dalar mı bana korkusuyla kaç gece terleyerek uyandığımı bilemem... oynayanlar bilir, tetris de çok pis rüyaya girer, ehüe! uo da bir kere görmüştüm yeni başladığımda, ama ne gördüm hiç hatırlamıyom... benimde rüyalarıma hep heroes girerdi hiç uo ile ilgili rüya gördüğümü hatırlamıyorum..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ha bide mayın tarlası acayıp rüyalara giriyor...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 razu olum bu kadar da uplama eski topicleri..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh [Bu mesaj fordcus tarafından 27 Kasım 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ben gece fantastic rüyalar görüyorum. Ama elimde kılıcım büyük bir savaşa giriyorum rüyamın sonunda uyanmadan öncede mutlaka öldürülüyorum. Daha canlı uyanamadım hiç hep ölüyom hep ölüyom alışkanlık oldu artık tanrı macroya aldı herhalde[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar