quuq Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Babam bu telefou media market' ten teşhir ürünü olarak aldı. Bana sorsaydı böyle bir şeye izin vermezdim gerçi. Telefon bir ay sonra kendiliğinden kapanıp-açılmaya falan başladı. Garantisi olduğu için servise verdik. Yirmi gün aradan sonra telefon yapılmadan geri yollandı. nedeni ise telefonun içine su girmiş olması ve sorunun garanti kapsamında tamirinin mümkün olmadığıydı. Telefonun içine kesinlikle su falan girmedi, birkaç kere düştü sadece. Babamın zaten pek telefon ile işi olmuyor. Ne gibi bir yol izlemem gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 su temas etti fiks yalan zaten milletten böyle para koparmaya çalışıyorlar. garanti kapsamında verebileceğiniz anlaşmalı başka yerleri arayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Teleservice mi dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Myshkin said: su temas etti fiks yalan zaten milletten böyle para koparmaya çalışıyorlar. garanti kapsamında verebileceğiniz anlaşmalı başka yerleri arayın. Yarın kvk' ya götürücem. media market' in bana yardımcı olucağını sanmıyorum. ShadowFax said: Teleservice mi dedi? evet Teleservice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 teleservice'in baktigina KVK bakar mi bilmem. Güzel bir üst yazı ile tekrar kargolamayi dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 asdafgh neden aralarında husumet mi var? ama doğru diyorsun, ben sadece arızayı yazıp vermiştim. adamların teşhir ürünü olduğundan haberleri yok belkide. gerçi olsa da teşhir ürünlerine ek bir prosedür uygulanıyor mu acaba? yoksa ben kendimi mi kandırıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Teshir urunu geri verilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 aralarında bi hüsümet falan yok da IMEI noya göre hizmet veriyorlar. KVK'nin destek verdiğine Teleservice vermiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Uff teşhir çok leşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar