Killer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 GERGE said: Sefa Doganay diye birinin varligini ogrendim. Soytarilik yapan bir adamin hapse girmesinden bize ne onu anlayamadim ama. başarılı taklit soytarılık mı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Lan ben hiç söylemediysem 50 kere söylemişimdir o şarkıyı inşallah duymamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 kadin neyin pesinde ya ahaha, boyle dava mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 GERGE said: Sefa Doganay diye birinin varligini ogrendim. Soytarilik yapan bir adamin hapse girmesinden bize ne onu anlayamadim ama. (td) Ajdar hak senin gibilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 acunu izleyenler var forumda yeni forum filanmı bakınsam, /lgbt/ bile buradan cok daha samimi gozkuyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://i1.ytimg.com/vi/0kNsIzozylE/mqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 GERGE said: 6 yila kadar hapis cezasi var. Fikri ve sınai haklar ceza mahkemesinde verilebilecek en ağır hapis cezası 1 yıldan biraz fazla olabilir, 1 yıl 8 ay falan sanırım. ayrıca daha önce bir suç işlemediğinden alacağı ceza , hükmün açıklanmasının geri bırakılması olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 siz bunlari tartisadurun atletico 4. yagladi gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 SekerPembe said: GERGE said: 6 yila kadar hapis cezasi var. Fikri ve sınai haklar ceza mahkemesinde verilebilecek en ağır hapis cezası 1 yıldan biraz fazla olabilir, 1 yıl 8 ay falan sanırım. ayrıca daha önce bir suç işlemediğinden alacağı ceza , hükmün açıklanmasının geri bırakılması olur Uydurmuyorum ama yanlis yazmisim. Alti nereden cikti bilmiyorum. Alti ay'dan filan aklima gelmistir belki. said: Kanun No: 5846 BEŞİNCİ BÖLÜM HUKUK VE CEZA DAVALARI B) CEZA DAVALARI: I - SUÇLAR: 1. MANEVİ, MALİ VEYA BAĞLANTILI HAKLARA TECAVÜZ MADDE 71 - (Değişik madde ve başlığı: 5728 - 23.1.2008 / m.138) Bu Kanunda koruma altına alınan fikir ve sanat eserleriyle ilgili manevi, mali veya bağlantılı hakları ihlal ederek: 1. Bir eseri, icrayı, fonogramı veya yapımı hak sahibi kişilerin yazılı izni olmaksızın işleyen, temsil eden, çoğaltan, değiştiren, dağıtan, her türlü işaret, ses veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma ileten, yayımlayan ya da hukuka aykırı olarak işlenen veya çoğaltılan eserleri satışa arz eden, satan, kiralamak veya ödünç vermek suretiyle ya da sair şekilde yayan, ticari amaçla satın alan, ithal veya ihraç eden, kişisel kullanım amacı dışında elinde bulunduran ya da depolayan kişi hakkında bir yıldan beş yıla kadar hapis veya adli para cezasına hükmolunur. Ceza filan almaz zaten ama 5 yila kadar var Manevi Haklara Tecavuz sucunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 oy oy kanun maddesini koymuş :) tamam ama ben pratikte uygulandığı şeklini yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Pratik ne lan, tornacılık mı bu. Yasada ne varsa onu uygulamıyorlar mı,? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Viktor said: acunu izleyenler var forumda yeni forum filanmı bakınsam, /lgbt/ bile buradan cok daha samimi gozkuyor şu anda my little pony izleyen 30 yaşında adamları barındırıyoruz forumda, acun çok nezih kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Viktor said: acunu izleyenler var forumda yeni forum filanmı bakınsam, /lgbt/ bile buradan cok daha samimi gozkuyor şu anda sen izlemiyor ama biliyorsun değilmi bir şekilde bende biliyorum işte ayrıca sözlükte görüp burda konu açtım ne var bunda tabi siz şeqil olduğunuz için hemen trolllersiniz. madalyalarınıza yakışmıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ironiyi g.tünden anlayanlar da çoğaldı forumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar