sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Evet forumda barış sürecini fırsat bilen bazı yoldaşlarımız bu sürece doğan genel tepkiden faydalanıp, milliyetçilerden aldıkları gazla açık açık ırkçılık yapar oldular. Öncelikle "vatansever" milletçi arkadaşlarımızı, bu "insanlara" prim verdikleri için eleştirmek isterim. Sizin savunduğunuz değerler üzerinden ırkçılık yapıyor, ve siz de çanak tutuyorsunuz. Sayın Çetin Taş, sözüm öncelikle size. Açık açık bazı etnik kökenlere karşı hakarete varan yorumlar yapılıyor, 1938 Almanya'sını aratmayan cümleler kuruluyor. Bu konunun üzerinde durulması lazım bence, atsız forumu olma yolunda ilerliyoruz. Elbette herkes istediğini düşünmekte özgür, ama ırkçılığın bu denli serbest olmasının normal olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden foruma zarar bile gelebilir, nacizane uyarım. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ruslara karsı olan tutumumuz problem yaratmıyordur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bellı bır kulturu almıs arkadasların ırkcılıgın ne kadar gereksız bır sey oldugunu ve yapmanın hıcbırseye yardım etmeyecegı gıbı kalp kırmaktan baska bır ıse yaramayacagını bılır. sakada olsa yapmayınız genclere kotu ornek olmayınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Atatürk e inanıyormusunuz? yada türklüğün tanımı tartışılırken de aynı duyarlılığa bekliyoruz herkesi.. düşünce özgürlüğü,ileri demokrasi?? bunlar sizin ileri sürdüğünüz kavramlar değilmiydi? oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Sipeys o kadar çocuk yapın sonra onların bakımı düzgün olmasın "devlet bize bakmiyır veya faşistlik" O kadar yatırım pkk yüzünden gelemesin doğuya sonra "dövlet batıya ayrımcılık yapıyor, bize ırkçılık yapıyor" Kürt diye gidip beceriksiz birini seçersiniz muhtar,belediye başkanı vs vs vs sonra "dövlet bize bakmıyır" Barış süreci olsun kimse ölmesin deriz sonra "kürtler savaşi kazandı" olur "hadi lan" dediğimizde "föşöstlök artöyör" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 screwy said: ruslara karsı olan tutumumuz problem yaratmıyordur umarım ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 fenn said: Sipeys o kadar çocuk yapın sonra onların bakımı düzgün olmasın "devlet bize bakmiyır veya faşistlik" O kadar yatırım pkk yüzünden gelemesin doğuya sonra "dövlet batıya ayrımcılık yapıyor, bize ırkçılık yapıyor" Kürt diye gidip beceriksiz birini seçersiniz muhtar,belediye başkanı vs vs vs sonra "dövlet bize bakmıyır" Barış süreci olsun kimse ölmesin deriz sonra "kürtler savaşi kazandı" olur "hadi lan" dediğimizde "föşöstlök artöyör" dediklerinin bu topicle bi alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 fenn said: Sipeys o kadar çocuk yapın sonra onların bakımı düzgün olmasın "devlet bize bakmiyır veya faşistlik" O kadar yatırım pkk yüzünden gelemesin doğuya sonra "dövlet batıya ayrımcılık yapıyor, bize ırkçılık yapıyor" Kürt diye gidip beceriksiz birini seçersiniz muhtar,belediye başkanı vs vs vs sonra "dövlet bize bakmıyır" Barış süreci olsun kimse ölmesin deriz sonra "kürtler savaşi kazandı" olur "hadi lan" dediğimizde "föşöstlök artöyör" Ben Kürt değilim. İzmir'li Yunan kırması bir Türk'üm. Irkçılığa karşı olmak için Kürt olmak gerekmiyor, insan olmak yeterli. Siz biz diye konuşmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 irççilik yapmayin adam insan ama orç açiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ayrıca ailemde Kürt de olabilir, hatta şu ırkçılık yapan arkadaşların da ailesinde olabilir. Bu ülkede kimse çıkıp ben şuyum ben buyum diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 screwy said: ruslara karsı olan tutumumuz problem yaratmıyordur umarım yok yok yaratmıyormuş ben ayda 1 kere soruyorum en az. sen kafana takma bunlari caniim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 kurt mu diyorlarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 karaktersiz said: irççilik yapmayin adam insan ama orç açiyo Türkçe yazar mısın google translate de bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 biz orc değilmiydik lan? bi dk.. gleiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen, sen o kadar tembelsin ki yukarıdaki 'sen' kelimelerinin hiç birisini okumadın ! bu yüzden aralarından birinin 'ben' olduğunu fark etmedin. şimdi aradaki 'ben' kelimesini arıyorsun ve hepsinin 'sen' olduğunu yeni anladın. sen zaten hiçbir zaman beni anlamadın :(" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?45,1869679,page=4 topiki buldum lan ozamanda mesajlarimi siliyolarmis acc i açmislar bide sifresini hatirlasam keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sipeyskeyk said: Bu yüzden foruma zarar bile gelebilir, nacizane uyarım. ne zarar gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sitede bildigin terorist destekcisi insanlar bile var, istedikleri gibi yaziyolar. irkcilik mi gerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Bence forumda artan küfüre de bir son vermeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bu arada nerde var irkcilik? bi yeni gelen tip var benim bildigim yahudilere saydirip duran, o da zaten kafayi yemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Marty said: sitede bildigin terorist destekcisi insanlar bile var, istedikleri gibi yaziyolar. irkcilik mi gerdi? Evet gerdi, bir şeye gerilmeden sana mı sormalıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Irkçılık kadar overused ve balon bir kelime yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar