Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İranlı mucitten geleceği gösteren zaman makinesi


fenn

Öne çıkan mesajlar

İranlı bilim adamı Ali Razıki, her insanın 8 yıl sonrasını, yaşanacak savaşları ve petrol fiyatlarını görebilmesine olanak veren bir zaman makinesi icat ettiğini açıkladı.

İranlı bilim adamı Ali Razıki insanların gelecek sekiz yılı görmelerini sağlayacak bir "zaman makinesi" icat ettiğini söyledi. Ali Razıki, devletin bu makineyi ileride meydana gelebilecek savaşları veya yabancı para ve petrol fiyatı kurlarını görmek için kullanabileceğini öne sürdü. Şimdilik hala Hollywood filmlerinde gördüğümüz zaman makinesinin dizüstü bilgisayar büyüklüğünde olduğunu belirten Razıki, bu "değerli" cihazı geliştirmenin on yılını aldığını belirtti. İranlı bilim adamı, Back To The Future (Geleceğe Dönüş) filminde olduğu gibi, cihazın "insanı geleceğe götürmek yerine, geleceği insana getirdiğini" belirtti. İran İletişim ve Teknoloji Bakanı Muhammed Hasan Nami ise, Google Earth programının 'İslami' versiyonunu geliştireceklerini bildirdi. "Basir" adlı projenin 4 ay içinde sonuçlanacağı açıklandı.

Kaynak: Sabah
Ne kadar gerçek bilmiyorum ama aklıma sayısal loto olayı geldi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok geç :p adamlar (iranlılar yani) rezil olup tüm ajanslarından haberi geri bile çektiler geçen hafta sdfs

ama stealth uçak yaptık diyip maket uçak uçurmalarına ve uzaya maymun gönderdik diyip geri gelen maymun yerine farklı bir maymun göstermelerinden falan sonra alıştık zaten lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...