sostizm Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Bu Eskişehir orta sahası bizi DOMİNE etmişti fener gene fena değil, pas yapıyor, kontrol ediyor... Ben hala bu maç berabere biter diyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 fundamental eksikligi var sizde beyler. bosa kurek cekiyorsuunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Neyse maçtan sonra plazmada bi bakayım sonra yorum yapıcam. Selçuk şahin giricekmiş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 krasicimiz geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 webo'da sowsuz.. ibb'deki performansından hallice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 valla bizde fandımentil eksikliği olabilirde sende ne eksik halen anlamış değilim aylardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Balonsic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 el neysede sonrasinda alper'e verilen sari kart ne alaka anlamadim. bu hakem hep cok kotu yonetiyo hala mac veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 abi eli veriyorsan zaten sari kart yaninda bonus geliyor, bunu anlamadıysan futbol 101'den baslayalım sonra hakemlerimiz hep kötü.. amatör hakemlere mac veriyorlar, kariyerinde 1 tane derbi yok fb-gs macina vermişler bjk-fb macina vermişler, o zaman erman toroglu ile ahmet cakar yönetsin derbileri illaki daha önce yönetmiş insanlar yönetmeliyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 balonumuzun bi golü var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 egemenin kaleyi bulmayan 10. şutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 fb ve gs yi yenmek için hakemleride yenmek gerekiyor, özelliklede feneri.. Zaten herkez kanıksamış durumda maalesef bu ayıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 hem selcuk hem krasic hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 applev0dka said: abi eli veriyorsan zaten sari kart yaninda bonus geliyor, bunu anlamadıysan futbol 101'den baslayalım Her el sarı karttır diye bi kanun yok. futbol 101 lazım hakikaten. Ama el ile gol atmak hakemi aldatmaya yönelik hareket de olduğu için sarı kart işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Bu macla birlikte Turk futbol tarihine bir kara leke daha biraktin. Tesekkurler Fenerbahce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ben bu Vale ile title paylaşmak istemiyorum yeter lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 selçuk inan ın sevdiği noktalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 applev0dka said: abi eli veriyorsan zaten sari kart yaninda bonus geliyor, bunu anlamadıysan futbol 101'den baslayalım abi kasti lap diye vurursan topu kesmek icin, yonunu degistirmek icin veriliyoda. vucuda yapisik ele sari kart verildigini bilmiyodum ustelik kasti oldugunuda dusunmuyorum adam korkup dondu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 kazandığımız her maç leke bırakıyo galatasaraylılarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 selcuk abv ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 DeathLord said: applev0dka said: abi eli veriyorsan zaten sari kart yaninda bonus geliyor, bunu anlamadıysan futbol 101'den baslayalım Her el sarı karttır diye bi kanun yok. futbol 101 lazım hakikaten. Ama el ile gol atmak hakemi aldatmaya yönelik hareket de olduğu için sarı kart işte. e ben de onu dedim abi zaten :D eli veriyorsa hakem, yani pozisyon else sarı kart, cünkü adam gol atmak için kullaniyor bunu, her el sari demedim, öyle anlasılıyorsa sorry :D pozisyon özelinde konustum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 avb abv selçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Hakemin rezaletine bak ya, 9.15 e çekmeye gücü yetmedi barajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bu vale tam vale ya nasıl bir hayal dünyası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ahahah kamara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar