Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Fenerbahçe - Eskişehirspor [14 Nisan Pazar, 19.00]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

valequenta said:

Wyand said:

gsliler boşuna panik oluyor.
drogbalı şınayderli galatasaray melo ve muslera da formunu bulmuşken kadıköy hariç hiçbir yerde puan falan bırakmaz.

kimsenin panik falan yaptigi yok, biz drogbaya verilen komik penaltiya da laf ettik, kacirinca sevindik.

olay sadece sampiyonluk degil, futbol izlemeyi seven adamlar var burada.

ancak oyle bir sinerji olustu ki su 3 temmuz surecinden sonra; playofflar, 11 mac cezalar, 9 dan 4 e ceza indirmeler, fatih terimi periyodik olarak cezalandirmalar, nihat ozdemirin para bagislari, trabzonun verilmeyen golu, bugun alperin verilmeyen golu, antepteki ofsayttan gol, bursada macindaki ofsayt ve faullu gol vs vs zilyon tane olay; 3 temmuzdan oncesini ozletir oldu, futbol zevki kalmadi.

bunu diyen galatasarayli mi?degildir heralde ya
Sosyal ağlarda paylaş

Emek hırsızı fener
.
.
.

Demek istemem şu…

Bir hakem yaptığına inandığı bir hatayı bir başka hatayla düzeltmemeli…

Ve bir gece önce Mello’nun vuruşunda iki kolunu kaldırıp müdahale eden Deumi’nin pozisyonu için “kollar vücuda yapışıktı” yorumunu yaparak penaltı vermeyen hakemle;
Alper’in vücuduna yapışık koluna çarparak gol olan pozisyonu “elle oynama” olarak yorumlayan hakem ikisi de TFF hakemi…

Kötü…

Hem de çok kötü…

Yok hayır hakemlikleri değil; insanlıkları kötü…

Yazık oldu Eskişehirsporluların emeklerine…

Ligde üçüncülük mücadelesi veren Eskişehirspor adil bir hakem yönetiminde oynasaydı büyük ihtimalle evine üç puanla dönecek, önümüzdeki hafta kendi evinde oynamanın avantajıyla belki de çok daha yukarıya çıkacaktı…

Lütfen birkaç “iyi insan” ve aynı zamanda “iyi hakem” olan kardeşlerim bana gücenmesinler...
Ama...
Genelde hakemlerimiz sadece hakem olarak değil, insan olarak da kötüler…

Neden mi?..

Yahu emek hırsızlığından daha kötü ne olabilir?..
Ve...

Eğer Fenerbahçe bal küpüne düşmediyse bu aldığı sonuç alın teri mi Allah aşkınıza?..

http://spor.internethaber.com/yazi/memduh-bayraktaroglu/3221/fenerbahce-bal-kupune-dustu.html
Sosyal ağlarda paylaş

ben genelde boyle YAVSAK tetikci gazetecilerle ilgilenmiyorum.

sen ilgilenip ciddiye alıyorsan kendi tercihindir saygı duyarım. gerci bu yazıyı koyan zihniyet talip dogan karlıbelin de en buyuk takipcisidir :/

takip ettigim adam olan 2 3 gazeteci var altan tanrıkulu, mehmet demirkol vs
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

memduh bayraktaroğlu evrakta sahtecilik ve sahte senet suçlarından sonra hapis yattıktan sonra tansu çiller yalakalığı dönemi bitikten sonra rte yalakalığına geçmişti. şimdi spor da mı yazıyor ? vay anam vay neler dönmüş serhat ya.

Ben de diyorum nerden tanidik geliyor bu Memduh , saol kurcalicakti baya kafami gece gece.

Ha ama dedigi bisey dogru bence gol iptali dogruydu ama Melo'nun pozisyonu da penaltiydi.

@Zegna
Altan Tanrikulu cok itici geliyor bana ya nasil takip edebiliyosun. M.Demirkol, Metin Tekin, Önder hocayi begeniyorum ben. Bi de ali ece ama arada o da agir sacmaliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

el kararı doğru, deuminin pozisyonla alakası yok. alper müsait pozisyonda kolunu önüne getiriyor, yanda tutabilir çok rahat ama yetişemeyeceğini düşünmüş yoksa sadece göğüsünü kullanırdı. gerçi bıraksa diğer eskişehirli futbolcu tamamlarmış zaten. ama o şekilde fener atsa hakem bu kararı verirmiydi meçhul. maçı özetten izledim. bu fenerdeki bal ne iştir arkadaş. aynı maçı biz yaşadık 2 puan kaybettik işte. :)
Sosyal ağlarda paylaş

markus merkide cok ciddiye almamak lazım sansalın adamı ama,

http://www.ligtv.com.tr/haber/merk-ne-dedi-15

%100 elle oynama, tartısmaya acık bile degil diyor pozisyon icin.

tam tersine eger hakem bunu gormeseydi tartısırdık dedi.

yoboya yaptıgı hareket %100 sarı kart, 2. sarıdan atılması lazımdı, atılmadı.

bunu gormezsiniz ama işte, işinize geleni anca..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...