Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sampiyonlar Ligi Kupası'nı kim alır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 ay önce falan sorsan düşünmeden Arsenal derdim şimdi zor cevap vermek[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Mesaj tarihi:
forza barça[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
barcelona'nın almasını çok istiyorum avrupa'da tuttuğum tek takım ancak chelsea yakın gözüküyor kupaya[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Mesaj tarihi:
fooooooooooooorza miiiilaan

şu anki futbolla zor ama takımda bi gariplik var. oturtsunlar güzel futbollarını geçen seneki. o zaman olur[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
Sabo +1[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
benim avrupada tuttuğum takım chelsea.Ama chelsea'nin bu sene alması zor ondan bu sene favori barça,arsenal.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
barça ya da lyon[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
ne lyonu ya.gruptan çıktıktan sonra elenir lyon.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
Mesaj tarihi:
fenerlileri fena etkilemiş lyon =)

bi ihtimal hadi olabilir de yani. "sizce kim alıcak" diyince lyon da demeyin yahu heh[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
lyon alabilirmi ya mantık dışı..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
  • Yeni Oluştur...