Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Üniversite mezunu adama dil eğitimi hangi dünyada yaşıyoruz? Götüm yemiyo işe girmeye, ingilizcem de gelişmeye açık, amerika da görmek ister gönül ondan gitmek istiyorum desen delikanlı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Xaenin said: Üniversite mezunu adama dil eğitimi hangi dünyada yaşıyoruz? Götüm yemiyo işe girmeye, ingilizcem de gelişmeye açık, amerika da görmek ister gönül ondan gitmek istiyorum desen delikanlı gibi. Delikanlılığı senden mi öğrenecez birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Xaenin said: Üniversite mezunu adama dil eğitimi hangi dünyada yaşıyoruz? Götüm yemiyo işe girmeye, ingilizcem de gelişmeye açık, amerika da görmek ister gönül ondan gitmek istiyorum desen delikanlı gibi. Sen üniversite okudun mu bilmiyorum ki muhtemel okumadan yorum yazmış olucaksın ki bilgin yok,vakıf üniversitelerinde okumuyorsan eğer devlet üniversitelerinin hiç biri sana(odtü-itü-boğaziçi hariç) deli gibi ingilizce konuşma yetisi kazandırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Yok ya bu Xaenin lise mezunu, alaylı iş boş boş konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 biz ilkokulda ogrendik hep ingilizceyi. universitede ogretilmesine gerek yok, okudugun okuldaki dil egitimi yetersizse, ilerde lazim olucaginida dusunuyosan, o 4 sene icinde mis gibi ogrenirsin. universite bitsin de oyle hallederiz yanlis bir mantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sipeyskeyk said: Yok ya bu Xaenin lise mezunu, alaylı iş boş boş konuşuyor. şunu da eklemeden geçemiycem,şurda yorum yazan adamların hepsinin(çoğunluğunun) ne iş yaptığını paticikden üşenmeden arayıp buldum,yani kim hangi sektörde baktım ki onların bulundukları sektörlere göre yorum yaptıklarından çok mantıklı yorum yazanlar var çünkü onların sektöründe iş yok,şunu anlamayanlara tek bir cevabım var makine mühendisi türkiye şartlarında her zaman iş bulur kendi kalitesini bilirse,maaş çok iyi diyenlere cevap öğretmenler devletten 2000-2500 tl maaş alırken o adamların bana 2300 tl vermesi nasıl size çok garip geliyor ? zaten bana ilk başta 1.görüşmemde bilgileri doldururken maaş beklentisine 2000-2500 tl yazdım,şimdi burda maaş iyi diyen arkadaşlar siz benim yerimde olsanız 1000-1500 tl yazıp o fiyatları çalışmayı kabul ediyorsanız ya mesleğinizin kıymetini bilmiyorsunuz ya da kendi kalitenizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Bak 2300 iyi bir maaş, ben finans sektöründeyim ama makina mühendisi için başlangıç 2300 gayet iyi. Bence sen şımarıklık yapıyorsun. Uçak mühendisi arkadaşım var, Amerika'da master yaptı konusu üzerine çok farklı bir maaş ile başlamadı (Türkiye'de). Başlangıçta maaş beğenmemek hata, haberin olsun. Şirket tatmin ediciyse gerisini çok fazla düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sipeyskeyk said: Bak 2300 iyi bir maaş, ben finans sektöründeyim ama makina mühendisi için başlangıç 2300 gayet iyi. Bence sen şımarıklık yapıyorsun. Uçak mühendisi arkadaşım var, Amerika'da master yaptı konusu üzerine çok farklı bir maaş ile başlamadı (Türkiye'de). Başlangıçta maaş beğenmemek hata, haberin olsun. Şirket tatmin ediciyse gerisini çok fazla düşünme. yaw yok kardeşim asla öyle bir laf etmedim maaş beğenmeme problemi hiç yok bende maaş amaç değil araç zaten ilk işte,ama maaş iyi diyenlere benim lafım..olması gereken para bu,benim kafamı düşündüren maaş olayı zaten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Raistllin said: Xaenin said: Üniversite mezunu adama dil eğitimi hangi dünyada yaşıyoruz? Götüm yemiyo işe girmeye, ingilizcem de gelişmeye açık, amerika da görmek ister gönül ondan gitmek istiyorum desen delikanlı gibi. Sen üniversite okudun mu bilmiyorum ki muhtemel okumadan yorum yazmış olucaksın ki bilgin yok,vakıf üniversitelerinde okumuyorsan eğer devlet üniversitelerinin hiç biri sana(odtü-itü-boğaziçi hariç) deli gibi ingilizce konuşma yetisi kazandırmıyor. Okudum üniversite çok şükür, işim gücüm de var o yüzden yorum yapıyorum. Elinde hazır iş varken, ortalama bir maaş alma ihtimalin varken, güzel bir kariyere başlayabilme imkanın varken, işbaşında her şeyi öğrenebilme imkanın varken, bunu tepip amerikaya gideyim derse bir insan ben bunu götü yemiyodan farklı türlü yorumlayamıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 verilecek tek tavisye burdakileri dinleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 hmmm tam bir paradoks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ben burda değilim her yerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Xaenin said: Raistllin said: Okudum üniversite çok şükür, işim gücüm de var o yüzden yorum yapıyorum. Elinde hazır iş varken, ortalama bir maaş alma ihtimalin varken, güzel bir kariyere başlayabilme imkanın varken, işbaşında her şeyi öğrenebilme imkanın varken, bunu tepip amerikaya gideyim derse bir insan ben bunu götü yemiyodan farklı türlü yorumlayamıyorum hala. teşekkür ederm sen buraya düşünüp yorumunu yazman bile önemli benim için fikirlerinde gayet önemli ben sadece şunu sorayım sana madem iş hayatının içindesin sorumu cevaplarsın.Benim götümün yememesi değil mevzu,olay ben şimdi işe başladığımda 30-35 yaşlarına geldiğimde terfi alıcakken senin dilin yeterli değil dediklerinde geriye dönebilcekmiyim ? ve 2.sorum şu ben amerikadan 4 ay minimum diyorum o dili rahat bi şekilde konuşup döndükten sonra yani 5-6 ay askerliğimi yaptıktan sonra yaşım en fazla 26 olucak o saatten sonra bu iş ayarında iş bulamazmıyım ? bunları senin yazdıklarına cevap gibi verdim ama buraya yorum yazan arkadaşların hepsine gitsin.Yarın karar vericem hala artılarıyla eksileriyle düşünüyorum.Gezmek rahat geliyo diyenlere de ekstra bi cevabım var bana baba parası yemek zor geldiği için düşünüyorum şu an işe başlamayı.Belki az çok karakterimin ne yönde olduğunu da anlatır size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bir konuya da ciddi cevap versen ya,ya da bir cümleden fazla yazsan olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 isi bulmusken yerles, 30-35 yasina geldigine is tecruben onemli olucak, dili calisirken de ogrenirsin, niye ozel ayri zaman ayirma istegindesin hala anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 yazdığımı geri alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 topici okudum. direk iş diyorum. amerika & ingilizce seçeneği bana welcome to the real life'a hazır değilim, biraz daha tadını çıkarayım bu günlerin tadında bir istek gibi geliyor. (no offense. gayet de makul bir düşünce zaten. iş hayatına bir kere girdiğin zaman o çarktan çıkışın imkansız) tek diyeceğim usa'da 5-6 ay, hadi 1 sene olsun aldığın ingilizce eğitiminin senin kariyerine katkısı kabul etmediğin işin yarısı kadar olmaz. 26 yaş da muazzam geç bir yaş kariyer için ileride süper hedeflerin varsa. ne etliye ne sütlüye diyorsan git gel tabi illa ki yine bir iş bulursun ama unutma senin 35 yaşında kastığın exp'e 25 yaşında sahip olacak rakiplerin olacak ve sistem seni eleyecek bir yerden sonra. eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Wyand said: topici okudum. direk iş diyorum. amerika & ingilizce seçeneği bana welcome to the real life'a hazır değilim, biraz daha tadını çıkarayım bu günlerin tadında bir istek gibi geliyor. (no offense. gayet de makul bir düşünce zaten. iş hayatına bir kere girdiğin zaman o çarktan çıkışın imkansız) tek diyeceğim usa'da 5-6 ay, hadi 1 sene olsun aldığın ingilizce eğitiminin senin kariyerine katkısı kabul etmediğin işin yarısı kadar olmaz. 26 yaş da muazzam geç bir yaş kariyer için ileride süper hedeflerin varsa. ne etliye ne sütlüye diyorsan git gel tabi illa ki yine bir iş bulursun ama unutma senin 35 yaşında kastığın exp'e 25 yaşında sahip olacak rakiplerin olacak ve sistem seni eleyecek bir yerden sonra. eyyorlamam bu kadar. o kadar güzel yorumlamışsın ki sana teşekkür etmekten başka birşey gelmiyor elimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 abi 100 cevap veren varsa 99'u aynı şeyi söylemişti zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 biz diyince auuuww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 hiç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 niye tribe girdiniz lan,tamam adam da sizin gibi demiş de sebepleriyle güzel bi şekilde açıklaması ve konuşma tarzı hoşuma gitti ondan yazdım,ne kıskanıyosunuz olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 çok güzel mesajlar verilmiş. alabildiysen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 elin ekmek tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 işe gir denmiş miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar