pontipati Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 hangisini alayım patiler, analiz dersleri için lazım oldu, başka tavsiyelere de açığım fazla pahalı olmadığı sürece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 fx82es kullanırdım ben bi falsosunu görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 peki integral hesaplama özelliği çok gerekli olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 integral çözdürecem diyorsan şöyle birşey alman lazım http://www.rekorelektronik.com/?urun-16-CASIO-FX-5800P-SUPER-FX-PLUS-HESAP-MAKiNESi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 evet integra için kaliteli bi şey lazım, fx82ler bildiğin yeto hesap makinesi sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 82ms iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 es al la es Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 FX 5800P al 100tl civariydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 İkisinde de klavyede insert tuşu basılı kalmış gibi bi olay var.Eşek gibi formülü s*k kadar ekrana dayayıp bide ufak bi hata yaptığını farkettiğin an başta hataya kadar gideyim bi koşu düzeltirim dersin.Bu aletlerde öyle bi olay yok.Hatadan itibaren formülü siliyosun.(Aksi söz konusuysa yol gösteren olmamıştı.Built in insert basılı olur mu bi alette?) El makinesiyle sınava girmek iyi bir şey değildir. Naçizane tavsiyem ikiside deil na budur: (http://education.ti.com/en/us/products/calculators/graphing-calculators/ti-83-plus/features/features-summary) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Bende fx82es var ama çok memnun değilim açıkcası.Daha kapsamlı işler yapabilen fiyat/performansı iyi bir makine arıyorum.Sürekli kullanmayı düşünüyorsan daha iyi bir şey bak derim yetmicek çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 82ES varken neden gidip insan MS alır ki? ES'te çok satırlı ekran var, fakir gibi tek satırda kasmıyorsun. İşini acayip kolaylaştıran bi olay karmaşık hesaplamalarda. Arasında da 3 lira mı ne var. Ki zaten iki alet de 20 lira falan olması lazım, konu açmaya değmez esasında. İntegral falan kasmıyosan al gitsin. Ki bence hesap makinasını falan da boşver, okulun izin veriyorsa al akıllı telefonunu gir yahu. Yıl 2013. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 82es aldım, sınava girdim çıktım. okul izin vermiyo telefona yoksa ohoo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar