elexaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yeni kablo aldım yıllar sonra yine bi 3ün 1 4 ün 3 ü almak istiom frag yapmak istiomda oyniyan insan warmı eskisi kadar ? cafeye mafeyede gittiim yok nette server warsa yazabilirmisiniz tşk[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 lütfen fps bölümüne[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 fps forumları die bişi var duydunnuydu sen heç?[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hl2 alalımda sors oynarız yıllar sonra[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben tfc yi bekliyorum hala ama Natural Selection da çok güzel[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 OSMAN kılcımı çaldıından sinirlendim oyunu bıraktım artık oyanamıo cs fln[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 cs: source oynanıyor artık[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: screamer, 17 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki: Ben tfc yi bekliyorum hala l "tfc forever" oldu resmen[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 TFC:Source sağlam olur.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 oy oy tfc sors[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 silphatos'a katılıyorum ancak ben asıl NS:Source beklemekteyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bence artık klasik sayılabilecek olan bi oyun için bu yapılan bu tutum bence vefasızlık.bende uzun yıllar sonra internet alabildim bende cs oynamak istiyorum.cs oynamak için ne yapabilirim diye düşünmek lazım.hali hazırda açık olan cs 1.5 server ları bulunmakta ama bir elin parmakları kadar bunun sebebi ne acaba ?yada oynayan kitlenin cafe yada ev olup olmadı yada yaş ortalaması onuda bırakıp seviyesi nedir diye düşündünüzmü hiç.ben bu bölüme yazılan her yeni cevapta içimden diyorumki işallah birisi çıkıpta cs 1.5 server ı açtık şöylede böylede gibilerinden konuşsun fps bölmü diğer bölümlerin önüne geçebilecek bi bölüm. eğer oynamak istiyorsan özel mesaj ile sana 3 4 tane ip verebilirim ( buraya yazarım istenirse yasak felan olup olmadığını bilmiyorum o yüzden yazmıcam )keşke ilerisi için bişey düşünüp sağlam bi kadroyla bir cs sevrer ı açılsa source yi ben hiç tutmadım denemedim belkide ön yargılı konuşuyorum ama 1.5 için elimden gelene şimdiye kdar fazlasıyla yaptım yapmayada hazırım.bu bölüme ve cs ye yeterince önem verilsin hayat gelsin buraya...[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 elexaa kablo için çok gecikmişsin nettw cs öldü artık[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mich Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ya doğru söylüyon 1.6 çıkması çok kötü oldu bence. 1.5 serwer war gene çok popüler olanlar war.[signature][hline]Ben demişimki: anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Source oynuyorum ben birkaç haftadır, fazla tat vermiyor tabii artık ama oyalıyor arada.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar