Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] artık cs oynanmıyomu ?

elexaa

Öne çıkan mesajlar

OSMAN kılcımı çaldıından sinirlendim oyunu bıraktım artık oyanamıo cs fln[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Sosyal ağlarda paylaş

bence artık klasik sayılabilecek olan bi oyun için bu yapılan bu tutum bence vefasızlık.bende uzun yıllar sonra internet alabildim bende cs oynamak istiyorum.cs oynamak için ne yapabilirim diye düşünmek lazım.hali hazırda açık olan cs 1.5 server ları bulunmakta ama bir elin parmakları kadar bunun sebebi ne acaba ?yada oynayan kitlenin cafe yada ev olup olmadı yada yaş ortalaması onuda bırakıp seviyesi nedir diye düşündünüzmü hiç.ben bu bölüme yazılan her yeni cevapta içimden diyorumki işallah birisi çıkıpta cs 1.5 server ı açtık şöylede böylede gibilerinden konuşsun fps bölmü diğer bölümlerin önüne geçebilecek bi bölüm.
eğer oynamak istiyorsan özel mesaj ile sana 3 4 tane ip verebilirim ( buraya yazarım istenirse yasak felan olup olmadığını bilmiyorum o yüzden yazmıcam )keşke ilerisi için bişey düşünüp sağlam bi kadroyla bir cs sevrer ı açılsa source yi ben hiç tutmadım denemedim belkide ön yargılı konuşuyorum ama 1.5 için elimden gelene şimdiye kdar fazlasıyla yaptım yapmayada hazırım.bu bölüme ve cs ye yeterince önem verilsin hayat gelsin buraya...[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...