Cons Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 inanıor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 inanmıyorum ama bir güç var seçeneği eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 evet komikli şık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 yaman şakacıymışsın delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cibetpet Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 inanmıyorum desem şaşırmazsınız değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bizde ilerde (madalyalı olunca) böyle mi olacaz?böyle konular mı açacaz.. kalsın lan o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 şaşırırım sen merkez adamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bir deli kuyuya taş atar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 100 aptal çıkaramaz hiç şansımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cibetpet Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 şehirmiyim ardeth ben,varoş tarafım nere lan o zaman,neyse irc de gold la muhabbet ediyorum rahatsız etme şimdi,polemiğe zamanım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 sorunun mantığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Fişliyo musun lan milleti biji cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ataturku bilmem ama bence bir guc var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 resimleri ses kaydı felan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 arkadaşlar atatürke inanmıyorsanız bile saygı duyun en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 coco said: sorunun mantığı yok. aynen yok. hatta gördüğüm en saçma anket olabilir. bugünlerde atatürk ve türklük çok sorgulanır oldu. türklük nedir diyor adam ordan insanın kendine yakışanı giymesidir diyor diğeri atatürk kim yea yapıyor bunedir arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 freedom of speech. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 peki ya yapılan saygısızlık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 atatürk selanikli bi kere. gerçekten bir yunanı kabul ettiğinize inanamıyorum. ayrıca cevabımda inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 türkiyede yaşayıpta atatürkçü olmayan adamı assınlar bu memlekette. gerek yok yaşamasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Finklorpeyniri said: atatürk selanikli bi kere. gerçekten bir yunanı kabul ettiğinize inanamıyorum. ayrıca cevabımda inanmıyorum http://www.nenasilnicin.com/wp-content/uploads/2010/08/atlara-neden-gozluk-takilir-235x190.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuttum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 orçun asdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Uzucu o videolar. Bircok var Hilafet Devleti diye bir yayin yapiyorlar gercekten uzucu. Sanirim Turkiye Islam Devleti olacak ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Universitede Vahdettin anlatti sizin bursla gelen Turk ogrenciler. Ama hicbir Japon ogrenci anlamadi. Sonra Ben Ataturk dedim bana kufur etmeye baslandi Turk ogrenciler tarafindan. Yani o kadar lost olmuslarki Ottoman Torunuyuz biz bir daha Ataturk konusma dendi bana Tarih toplantisinda ne diyebilirim dedim. Ottoman sor bize biz hala devrim icin savasiyoruz dedi. Dedim ben Ataturk diyorum ne yapacaksin? Ustume yurumeye kalktiginda basparmak eklem yerini parcaladim. Olay buyumemesi icin hastaneye goturduk. Bu gercektir. Ama benim parcalamak gibi bir niyetim hic olmadi sadece bogazima hamle yaptigi icin kendimi defense etmek durumu oldu. Ama anladigim gercekten Islamist bir cizgide ogrenciniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar