pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 la hic kafaniz calismiyo ido o kızın yanında olsa oyle net bir foto cekemez flu olurdu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Kendini internetteki tüm insanlardan zeki görmek niye ki? hiç mi hesaba katmadın abi birinin bulabileceğini o fotoyu ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Off çok kötü durum ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 dj ido in da house yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 adının ido olduğunu hatırlatırım. İDO. lütfen şaşırmayalım bu kadar. adam ido. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ama http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/idonun_sevgilisi_9031.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 istanbul deniz otobüslerinin demir başı sayılır artık o zaman sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ido degil adi, ibrahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ido yazdırmış ama göğüs çatalına ben bilmem. devlet malzeme ofisine dilekçeyle başvuru yaptım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 idobüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bknz; Tipiyle dalga geçilen çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 nasıl bir gerizekalılık abi ya ahahahhaha insanın bir gram gururu onuru olur anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 http://distilleryimage6.ak.instagram.com/7a04a7d6a06511e2999e22000a1f8afc_7.jpg dsdsdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 3. internete girişi falansa normal sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 yeto ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Killer said: yeto ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ben bir yetimhanedeki tum cocuklar egitilip bu kisiler temizlense dedigimde bana karsi cikiliyor. Ama bunu bircok ogrencimde dusunuyor sanirim ileride bu dusuncemi gerceklestiricek bir birey cikacak ve biz bu Bieberian cult indan kurtulacagiz sonsuza dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 MasterHapLo said: ido diye isim mi olur ibrahim derya ortak malı cidden açılımı bu asdfsfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ninja said: Ben bir yetimhanedeki tum cocuklar egitilip bu kisiler temizlense dedigimde bana karsi cikiliyor. Ama bunu bircok ogrencimde dusunuyor sanirim ileride bu dusuncemi gerceklestiricek bir birey cikacak ve biz bu Bieberian cult indan kurtulacagiz sonsuza dek. Sevgili ninja san. Hajimemashite watashi wa emreru san desu. Izmir desu.8th kyuu aikidokan, 6th kyuu kendokan desu. Enjinia desu. 27 desu. Watashi think you should really see a doctor. The ideas in your mind are really not normal. And the formal style that you use at your posts are some sort of cover watashi thinks. I tried to write this olabildigince in nihongo to make you feel into it. Arigatou gozaimasu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Peki Chrome sama dediginize saygi duydugumu belirteyim. Ama birgun bu kisiler sizlerin ozgurluklerini kisitladiginda bu yazdiginiz dizeleri tek tek hatirlayiniz. Tekrar tesekkur ederim. Doktor konusu ise Ninpou taijutsu ogretilen kisi deli degil tamamen calm personlardan olusur. Sadece olabilecek konu icin oneri sundum. Ama sizin Kendouka yada Aikido egitiminiz beni etkilemez ama sadece saygi duydugumu belirttim. Aikido ve Kendou bende yaptim ama goruslerimle bunlarin bir alakasi yoktur. Ayrica sizin yasadiginiz cografya ile benim yasadigim cografya cok farkli sekildeler. Sizin gordukleriniz ve yasadiklarinizla benim yasadiklarim cok farkli seyler. Ama siz kolay yolu secip aklinizi kacirmis olmalisiniz kavrami ile yaklasiyorsunuz. Ama tekrar belirteyim bir basi bos birey gibi tartismak yerine size sadece ve sozlerinize saygi duydugumu belirtiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Klavye kullaniyor olman. Beslenmek zorunda olusun. Kendini ifade etmek icin bir dilinin olmasi gereken bir dunyada yasiyorsun haci sen hangi ozgurlukten bahsediyorsun allasen. Ozgurce kirlarda bos kafayla kosan adamin da gotune ot batiyor karinca kaciyor. Dunya bolye bir yer. Siz birilerine dellenmeye yer ariyorsunuz. Birakiniz allasen geciniz efendim bu beyhude hezeyanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Dediginizi anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ben hicbir seyi anlamiyorum sayin Ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Bir de editleyip beni cirak cikartmissin. Ninja kardes gozunu seveyim milleti oldurmek icin kimsesiz cocuklari egitme fantezileri kuran bir kafa sence ne kadar saglikli olabilir. Nerese yasiyorsun bilmiyorum ama sende bir yerler duz kontakt yapmis haci. Seri bagli olmasi gereken birkac yerde paralel baglanti olusmus. Normal akim gidiyor ama arada harmonik cikiyor. Hz surucun anormal bazi seyleri normal gibi sunuyor sana. Boyle olmaz. Kimse kimseyi oldurmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Dediginizi anlamadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar