Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 abi bekledim çıkmadı bişey. inaktif spawn diye bi olay mı var anlamadım, boş boş koşturuyorum 1 saattir lol bu dediğim spawn safe zone'da bu arada bilmiyorum bi etkisi varmı. oyunun daha başında böle görev mörev veriyo ya odun topla adam kes, onları yapıyorum oyuna alışayım diye de yok işte spawn boş. 2 spawn var ikisi de boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 nerede başladın? ne açtın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 lyran diye biyerdeyim, ırç mirdain di galiba, elf kılıklılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Spawnlar yeraltinda olabilir yukarda bekliyorsundur ona dikkat et bide spawnda adam olur bolca yaratik kesen, adam yoksa yanlis yerdesindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 spawn inaktif die bişy yok abi sadece insan yerinde spawn var falna gibi bişey de yok bi kere 2 hafta öcne falna spawnlar bozulmuştu resetlemişlerdi serverları düzeltmek için belki de öle bişey olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 kapandı şimdi serverlar 1 saate açılcak diyür. heralde öle bişey oldu. benim gelişimi kutlamak için oyunu bozmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Günlük maintenance o. Patch gelmeyeceği zamanlar genellikle 1 saat diyor 15-20dk'da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 alfheim kaç K oldu PP'en neler yapiosun anlat biraz. özlettin kendini rencide stacklio musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mortis said: Alfheim said: Ben 2 gün sonra bir anda 60k pp olcam mesela asdad olm bize yol göster lan aldın başnı gittin :/ TS'ye de gelmiyorsun suratımıza bakmıyosun hehe bu arada o bi anda 30k dan 60 ya nasıl çıkacaksın ne featine kasıyorsunuz söle bakiim trickleri anlat bize bu kadar deneyim kazandın madem. X bir spawna 5 kişi gittiğinde nerdeyse nonstop kasıyorsun. Spawndaki mob sayısı artışı, 1-3-5-7-... player ile olacak şekilde gidiyor. Villain - Fiend - Beast hiddenfeatleri toplamı tam küsüratını hatırlamıyorum ama 20k'ya yakın prowess veriyor. Onları kasarken aldığın prowess'da 5k desen gg zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Xenocide said: kapandı şimdi serverlar 1 saate açılcak diyür. heralde öle bişey oldu. benim gelişimi kutlamak için oyunu bozmuşlar. class ne açtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mortis said: alfheim kaç K oldu PP'en neler yapiosun anlat biraz. özlettin kendini rencide stacklio musun 33k falan oldu şuan. Hidden featler bitiyor 1-2 güne. Cuma'ya kadar 60k olurum. Niflheim'dayım orada takılıyorum 1 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 peki villain fiend ve beast seviyesini rahat kesebilmek için hangi rank silah ve armorlarla takılmamız gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mortis said: Xenocide said: kapandı şimdi serverlar 1 saate açılcak diyür. heralde öle bişey oldu. benim gelişimi kutlamak için oyunu bozmuşlar. class ne açtın air primary elementalist açtım da elementalist açmış olunca ne oluyo, başka bişey açınca ne oluyo anlamadım madem herkes herşeyi olabiliyor. primalist mi olsam diye düşünüyodum aslında bilemedim işte ya amaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Villain için main statı caplemek önemli. Efficient kasabilmek için. Fiend ve öncesi patates. Şöyle patates, belli mobların weaknessları var tipik. Earth elemental'a air spell, ice elemental'a fire spell. Skirmisher halimle, elementaliste çevirip earth elementalları bitirdim mesela. int vs farketmiyor. Kafa göz yarıyosun weakness sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 şu global chat oyunu çok baltalıyor. ganklendikten sonra ağlayanlar, sövenler, kavga edenler, birbirinin yerini ispiyonlayanlar, kıllık olsun diye spotta gordüğünü ihbar edenler.. herşey olabilir yani. trade dışında işlevi yok. ah veya market sistemi koyup global chati kaldırmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bu recall niye bu kadar uzun sürüyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 cd si yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 uzun isim vermenin bir eksisi var mı oyunda? Yani party atarken filan tüm adı dogru yazmak gerekir gibi bir şey var mı? Aklımdaki nick accık uzun da .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 imamizer said: cd si yok. var var. 3dk falan ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yunusemre said: uzun isim vermenin bir eksisi var mı oyunda? Yani party atarken filan tüm adı dogru yazmak gerekir gibi bir şey var mı? Aklımdaki nick accık uzun da .. ayne nabi /invite isimi tamamen yaziosun o yüzden isnanların rahat yazabileceği bişey olsun kafayı yemiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Cezbettin Attandüşmezoğlu nasıl olur mesela, bence yazımı kolay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 sex yap tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 komik olmaz mesela, amac oysa eger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 o isimle invite alamazsın bence ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 şükrü sen ne zaman gelion onu söle asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar