bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 adamlar senaryo yazmışlar abi senaryo okuyolar şu an asıjoadsıjoıjodıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 benim hoşuma gitti ya, betada yapamadıkları stress testi playerlarla kordine şekilde 2 tarafı da memnun edecek şekilde yapıyolar. surlarda karşılıycaz düşmanları, emirle bütün skir'ler explosive arrow atacak ondan sonra fire at will olacak ve sura yaklaştıkların aşağı atlıycaz ve clusterfuck kombat yapıcaz. ceset lootlamak/cesetlerin başında durmak yasak. "sahne" yaratmaya çalışıyoruz, hareketli agresif massive kombat. bunların hiçbiri olmayacak tabii çünkü server çalışmıycak sadasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 girebilen var mı geri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ben girdim, herkes girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 şu an iyi gidiyo bakalım zone dolu ve 100 ping, böyle devam ederse olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 şu an bizim şehirde 200 kişiye falan var, diğer alliance bölgeye geldi mi bilmiyorum savaşıcağımız 70-80 fps ekran doluyken, ping 100 bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Arada bir ping 100k'ya fırlıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 stream varmı? yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bende yok ama birilerinde olabilir, ss alıyorum bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 canlı canlı stream eden yok şuanda, izleseydik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 şöyle bi savaşta ilk ağzına ok yiyip ölen olmak. priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 lan mahvettiniz serverı bırakın savaşmayın tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 YA HEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 10 dk sonra başlıyo 40 dk a fln biter eğer 1. dakika da patlamazsa server. şu an stable. ufak crash ve ping zıplamaları oluyor ama düzeliyor. toplu olarak aynı yere emirle büyü atmayı denedik. o da oldu gayet güzel. bakalım geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 3 kişi arayla kesmeye geldi lag sayesinde onlari püskürttüm ahahaha cok zevkli priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sadece lux arcana dizilimi. böyle sanırım 6-7 clan mevcut şu an surlarda. aoe gönderilirken, yakalamak biraz zordu takım çalışması yapan bir ikili - lag out olduğum zaman full plate olduğunu düşündüğüm biri 10 dk sonra saldırı başlıyor initial attack'da ss alırım ama sonrası yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 61k ping ne ya ahaha. unutun bu oyunda massive pvpyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kalıcı değil ya, saniyelik spikelar. son 2 saattir falan da olmadı. 80-100 arası sabit ping. avrupadakiler 20-40 arası. benim sıkıntım FPS tarafında. şu an benim beklediğimden ÇOK daha iyi gidiyor. fakat ekran dolduğu zaman ne olacak görücez asdasd. latency tarafında değilde FPS tarafında ciddi şüphelerim var. ayrıca oyunda böyle bir siege yapmazsınız normalde. şu an şehrin tek surunda 300 oyuncu falan var. bu kadar massive olmuyor siegeler zaten. saldırılar farklı cephelerden yapılıyor. herkesi "aynı ekran"da görmüyosun. 300 + 200 gibi bir şey olucaz sanırım. saçma sapan olacak kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 dünyanın öbür tarafına etki etmesin de. şu an alakasız bir yerde normal pingle oynuyorum, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 AV şu an aktif olarak bizi izliyor. "technical engineerlar bizimle birlikte, gerekli incelemeleri yapıp, önlemleri alıyorlar" dendi. herkes aynı şeyi söylüyor genel olarak oyunda ufak tefek sıkıntılar var ama hiçbiri gamebreaking değil gibi. betada sayıdan dolayı aynı bölgede massive test yapamamışlar, veri topluyorlar işte. sanırım buna göre optimizasyon gelecektir, hem network tarafından hem client tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 benim developer açıklamalarına karnım tok abi. yemezler yani sdf. şu an tek beklentim sadece combatın olduğu yerde sıkıntı olması. eğer dünyanın geri kalanına da yansıyorsa, sunucu çöküyorsa o zaman GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 valla ben newbie dungeondayım deli gibi spikelar yiyorum 10-15 sn hatta bazen daha fazla süren 10k 20k lara çıkıo ping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bende de son 5 dakikatır 25k-30k ping. gandalf gelse optimize edemez bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 öldünüz mü lag geçti sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 crashler, ping zıplamaları vs. oldu ama hala devam edenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar