kimlandracula Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 yaa steamden aldım oyunu. Launchera girebiliyorum , oyuna girmeye çalıştığımda çat diye desktop'a atıyo. Hata mesajı falan da vermiyo. Var mıdır bu sorunla cebelleşmiş biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ne hata alıyorsun.. mutemelen regon ayarlarını us yapman lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 windows > language / region dan US e cevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 evet region ayarlarındanmış sıkıntı , teşekkürler. Oyun kötü gözüküyo ama sandbox olmasıyla bağlayacak kendine sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ehehe oyun KÖTÜ ama diye başlamak güzel ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 10 dakika oynayıp yazdım tabi onu. :) Çok hantal geldi tutorial'da oyun köyden çıkıp ilk spawn noktasında ganklenince rahatladım. Özlemişim sandbox feeling'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bingildak said: arcane said: Gathering skilller 100 olunca, kullandıktan sonra prowess gelmiyor mu? Skinning 100ledim hiç gain olmuyor. skill ile alakası yok benim bildiğim kadarıyla. belli bir sayıdan sonra diminish'e giriyor büyük ihtimal öyle olmuştur.nasıl oluyor o anlamadım ben sistemi. şimdi aklıma geldi fishing de 100dü ama orada gain oluyor. skinningde feat dışında gain gelmiyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 skinning'i pek bilmiyorum incelemedim tbh ama genel olarak actionların verdiği pp oranı tekrar sayısına göre diminishle düşüyor. şu an bende bütün gatherlar (fishing dışında) 0.1 oldu. bu akşam aksiyon var bakalım performans nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 aksiyon ne tarafta? farklı yerlerde roam edeyim de bir kazaya gelmeyeyim sonra ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Bole siegelerde dusmani ayirabilmek icin herkes ayni partiye mi girio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sol üstteki adada, 1-1.5 saate başlıyor şehrin falan ortamın sslerini alıp koyarım yarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 iyi çok uzak bir yerdeymiş. sizin clan 100+ kişi değil mi yok mu frapsleyip youtube'a koyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ulan geldim eve darkfall oyniim die 2 gündür oynayamiom 600 mb patch ve 10la falan çekiyor.. tüm gece bunu çekerim yatarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 mortis bende patch cektim fakat 300 ile cekti..aynen benım netimde inmişti.. ve oyunda ping makul seviyede suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 aynen bende çektim yei bitti hatta 200-300 ile çekti ki 3mb a inmişti zaten netim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 oha çok heyecanlandım lan. 1 saat sonra şehrimize saldırıcaklar. demin adminler clan chat'e girdi. 6 tane invis admin ve 2 developer kombatı kaydedecekmiş. 300 kişi gibi bir kalabalık bekleniyor. bir bakıma oyunun massive niteliğini test etmiş olucaz. büyük ihtimal video promotional olarak release edilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 artistlik hareketler yap olm havada 4 kişi kes takla atarak spell cast et falan yap bunları hadi göriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 büyük bir ihtimal lagdan oynayamayacaksınız sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bana da öyle geliyor ama hayırlısı asdasdas AY TUTULMASI VAR BELLİ OLMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 server göçtü zone'da bu kadar adam olunca uıahdsadsuıohadsuıjohuıuıjkladsjkladsjklşadsjklnadsjkladsklşiadsklşiadsklşicadsklşiadsklşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sene 2001 arkadaşlarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sıçtııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ahahahahaha zombie ler kesti göz göre göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sıradayım bayadır 19da kaldı, çıkmazki şimdi millet diymi???:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar