bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 böyük peç geliyor gibi. 8 saat maintenance günü ortasında... bu arada staff rank 30 yapabiliyorum artık. mat getirene tıklanır, veya mati olmayana para karşlığı tedarik edilir. fine cloth armors + r30 staves. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Satın aldım da adil kullanım kotasıyla + 6 gb = hafta sonu anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Aksam reampage'in hesabı aldıktan sonra 7-8 oynadım. Sistem eksi olmasına rağmen (E8400 @3.4ghz, 4gb 800Mhz ram, Hd6870 1gb 1280x1024) pek sıkıntı çıkarmadı en düşük ayarlarda boş alanlarda 70in şehirde 50nin altına inmedi. Kalabalık alanlarda nasıl olur göreceğiz ilerde. Small treasure maple arama yaparken yolda biri önce öldürdü sonra revive yapıp yeni mount verdi yoluna devam etti o çok garip geldi :)(ilk hazinemden 1k altını kaptım :)) Oyunun ara yüzüne alışmak biraz zaman alacak gibi duruyor. Skirmisher oynamayı düşünüyorum daha prowess harcamadım tavisye eder misiniz? Melee oynamaya göre daha zevkli geldi. Önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=t5fWL_BDZ-Q ilk haftanın özeti, adamlar çok güzel pvp yapıyor, kıskanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 https://forums.darkfallonline.com/image.php?u=461990&type=sigpic&dateline=1358176943 asdjdıjoadsıjoıjoads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eselanik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 baya uzun süre fishing kastım hala treasure map'in esamesi yok nereden düşüyor en çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 şans olayı direk, her yerde aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 server nezaman gelecek bilen duyan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 eselanik said: baya uzun süre fishing kastım hala treasure map'in esamesi yok nereden düşüyor en çok? abi sans o yalnız o sansı arttırmak tenha bolgelerde daha kolay kimse yok ise sansın artıyor mantıken..tuttugun yerde 5 tane harıta varsa 5 ıde sana cıkacak sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 şaka gibi ya herifler oyunu steam'e release ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 olsun abi daha iyi daha çok newb daha fazla loot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 yoklan sonra balık tutamıyoz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 40 dolar bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 steam key verirler mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 herifler gerizekalı abi yapacak bir şey yok. tam yunan kafası işte: release yapak, sattığımıza satar parayı cebe indiririz. 1. ayın sonunda adamlar subs. iptal edince o zaman düşünürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Fatal error... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bingildak said: herifler gerizekalı abi yapacak bir şey yok. tam yunan kafası işte: release yapak, sattığımıza satar parayı cebe indiririz. 1. ayın sonunda adamlar subs. iptal edince o zaman düşünürüz. adamlar çok fakir günü kurtarıp ülkeyi terk edicekler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_Qkm4pG3F0I Video'da autohotkey anlatıyor daha önce kullanmamış olanlar için. Ben normalde girmeyecektim bu işlere şimdiden de, tek tuş self heal cast falan baya kolaylaştırıyor işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 oo çekiyorum bu autohot keyi ya hayat kurtarır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 lazımdı öyle birşey. +rep oo babs madem steam'e gelmiş şimdi tam http://i.imgur.com/MUy3J9b.jpg ZAMANI! gerçi bakıyorum top sellerda yok. bu indirimler arasında olması da zor tabii. neyse, gece bir ara ilgilenen varsa loot odaklı PKing teklif ediyorum. bankaları dolduralım sonra paylaşırız. sağlam klancılar gelirse de kaçarız falan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bu haftasonu artık yapalım birşeyler. oyuna başladığımdan beri workbenchin önündeyim. özümde çok ağır ameleymişim meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 adam ne güzel 80 fps ile oynuo oyunu videodaki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 guildimiz cok iyi bizim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 sunucu kapalıymış. steam launch dışında büyük bir yama gelecek diye yazmış. onu da steame koyacaklar falan. bu gece yalan olur anca sabaha karşı açar bunlar sdfsd. önceden alanlara steam için key vereceklermiş diye okudum. aslı var mı onun? steamden daha rahat olur hem bize direkt dolar ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 patch yapıyorum ben 575mb -oyun, steam'in ilk subscription based sunduğu oyun olacakmış. Subscription olayını da steam handle edecek yani. Eğer cd-key'leri steam'de aktive edebilirsek ben direk geçerim steam'e. ve bu da oyunun dolaylı yoldan baya reklamı yapılacak demek oluyor. Çünkü steam ilk subscription based oyun diye yedirecek bunu sağda solda muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar