arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 M'ye bas. sağ üstte chat ikonu var ona tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 daha fazla prowess vermesi lazım bazı şeylerin böle olacak gibi degil lan bu oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 arcane said: Xenocide said: iyi hatırlattın ha, arcane sen planetside'ın optimizasyonuna laf edip oyunu kötü ilan eden kişi değil miydin, şimdi darkfall'un optimizasyonunun leşliğinden bahsediyosunuz ama oyun çogiyi. bu nasıl çelişkidir be hoca :). ahah hayır patatesside'a direkt kötü demiştim ben. optimizasyon ile ilgili bir sorun yaşamadım, bahsetmedim de. LOL. nedense o topikte gameplayden bahsederken cevap veremeyenler başkalarının optimizasyon QQsunu ben yapmışım gibi lanse etmeye devam ediyorlar. teşekkür ederim, yine gel :) hayır bir de darkfall öven biri de değilim onu da yanlış anlamışsın sadece hakedene hadi git f2p oyna diyorum o kadar. ;) benim oyun kriterlerim üç aşağı beş yukarı belli. darkfall için de UO tadını yaşatan bir facia tanımını koymuştum. kaç euroya değil kaç köfteye bakan bir insanım. ama sırf beleş diye oyun öven adamlara da gelemiyorum kusura bakmasınlar dsfghfd. valla forumda bi ilki gerçekleştiriyorum ve göt olduğumu söylüyorum çünkü adam hakkaten optimizasyona laf etmemiş, onu yapan kaede'ymiş hafızama sıçayım. onun haricinde oyun iyi-kötü mevzusu zaten bu başlığın mevzusu değil, case closed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sus xeno da gel artık oyuna huehue sen seversin olm sen mortal online oynamış adamsın darkfall 10 kat daha oyuna benziyor en azından mortal onlinea göre hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 atla tas tasima var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 aquila said: skimsonik mmo cikarip, parayla satip bi de aylik alan adamlar, bedavaya daha iyisini yapanlar var lan, simdi onlar dusunsun. trial makine performansi icin onemli. bedavaya daha iyi oyun yapan var ama bedavaya aynı ihtiyacı gideren daha iyi bir oyun yok. yani şimdi gidip dota oynarsın bedavaya, bundan 10 kat daha iyidir ama dota sandbox uo gibin mmorpg değil yani. "tahmin ediyorum ki" eğer performans hakkında çekinceniz varsa düzgün performans alamazsınız ssdfgs. 1 senelik sistemler bu oyunu cillop gibi oynar. ama 3 senelik ekran kartı falan olan birşey beklemesin. şunu da not düşeyim ben günlük aktiviteden bahsediyorum. yoksa 20v20 falan hiç görmedim ben de yeniyim oyuna zaten, orada ekstra über kasar da gıcır ekran kartınızla sıçarsa sorumluluk kabul etmiyorum sdfs. bu adamların nasıl yetersiz olduğu düşünülürse (aylardır betadaki oyunda 2 gün öncesine kadar çözünürlük değiştirirken çöküyordu be) mass pvpde hayvan gibi kasıyordur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 çok pahalı abi o kadar paranın karşılığında alacağım şey bari hakikaten tam düzgün olsa yine acımam. şu haliyle oyunun gözümdeki değeri en fazla 20 dolar retail+10 dolar aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 arcane said: yeni çıkmış mmorpgde trial mı? hahaha :D fakirler patates of exile, patatesside 2 oynasın sdf. buyers remorse diye bağırıyor şu tunacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 eselanik said: Hareket ederkenchati açık bırakmanın bir yolu yok mudur? bu yeni bir bug. chatin hareketle bir sorunu yok. ilk kez bugün yaşadım ben de. re-log yapınca düzeldi. şu an tek remorse gidip primalist kasmaktı onu da telafi ettim geçtim warriora şimdi beni gankleyenler düşünsün sdf. gece afker avına çıkıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sunlar gankledi 200 ore gitti qqqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ovv gg @xeno: haklısın kesinlikle oyun 40 euro + 15 euro aylik değil wow kadar para aliyor adamlar şaka gibi. ama bu tarz oyun seviyorsan senlik yani bu arada atla Taş taşıyabilyorsun evet şükrü hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 paraya vurursanız beş para etmez şu oyun abi. keyifle ölçeceksiniz. şu an steamde baksak 5 dolardan aşağı bundan kaliteli en aşağı 20 oyun vardır sdfsd. salvaging ne kadar iyiymiş. gayet iyi miktarda malzeme, arta kalan biraz gold. prowess çok az geliyor 0.2 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ben oyunda dakka bir mountumu caldirdim ustune bide bi ton para veriyoruz oynamak icin siz dusunun normal adam oynamaz bu oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 hahah kendimi çevirdim salvagingle sabahtan beri sabah 1 saat rawhide farmladım o farmladığımla akşama kadar leather armor yap salvage et, ettiklerinle tekrar leather armor yap tekrar salvage et şeklinde yardırıyorum biraz ama kill feat lerine odaklanacam en net o şekilde en azından şu safe zonelardaki mobların kill featlerini bitirem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 craft kasarken şahane abi. cotton - cloth - armor - salvage - cloth - armor - salvage. 36% oldu success chance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 akşam 8'den sonra gerçekten safe zone dışında mining falan imkansız ya, her yerde adam var. sürekli gankliyorlar. nereye gidersem gideyim kesinlikle adam var asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 gençler statlarınıza boosterlar dışında puan veriyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 primary stat gerekiyor yüksek rank silahları / armorları kullanmak için. rank 30 - 40 istiyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 peki boosterli saymio mu onu atiorum boosterli 50 ya benimki required 50 ise olmuo mu, 20 diye mi sayio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sayıyor sen warriorsan str booster kral herşeyi veriyor sağolsun hp dmg req. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 dmg formula: [ (.2*stat + .05*skill + .03*mastery) + wpn dmg - mob resist ] 10 stats=2 dmg, 20 weapon skill=1 dmg, 33 weapon mastery=1 dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 aquila said: trial filan var mi? aquila said: skimsonik mmo cikarip, parayla satip bi de aylik alan adamlar, bedavaya daha iyisini yapanlar var lan, simdi onlar dusunsun. trial makine performansi icin onemli. abi bencede çok mantıklı bi düşünce bu. trial değilde 1 saatlik 2 saatlik deneme süresi verilebilecek keyler olmalı. Bilgisayar kaldırıyor mu kaldırmıyor mu diye.Çok acımasızca 40€ veriyorsun bi bakıyorsun makine 7fps le sürünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 abi adamlar euro/dolar arasındaki kur farkını bile hesaplamakla uğraşmıyor siz performansı test için trial diyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 arcane oyuniçi pm'i yeni gördüm, kötüler kötüsü chat sistemi yüzünden asdasd. sen ne yaptın class konusunda bende primalist konusunda çok sıkıntılıyım pve'de kan kusturdu mana bolt, normal nuke gitsen reg gidiyor ayrıca deli gibi dodgeluyor şerefsizler. onu da geçtim pvp'de işetiyorlar, kaçmak için birşey yok. warrior'a mi döndün sen? pp'ler yalan olmadı mı? neye harcadın kaç pp oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar