Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

o degil de şeyi soracam bingildak

2. video da herif hiç altta böle büyü falan seçmeden cast edio

altta sürekli balta gözüküyor silah seiçiminde onu nasıl yapiolar

var mı onun kısa yolu ben çünkü hep sağ tarafa atiorum bi ability seçip sağ tıklayıp atiorum.

normal seçip de cast ediyor abi hızlı yaptığı için mi sana öyle geldi ki? 1 - click yapıyor sonra axe'e dönüyor default olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

çok mantık aramamak gerek. df'de dünya tamamen engelsiz. hiçbir noktada invisible wall falan yok. dağların tepelerin üzerine bile çıkıyorsun istediğin gibi. sırf saçma diye under water combat olmaması bence çok anlamsız olurdu ki naval combat var direk gamebreaker olurdu. suyun altında combata yılda 3 kere falan girersin zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

small mapleri 500gpden alıorum bende madem prowess kasamıorum bari para yapiim dedim small map başına 2k para gelio kafadan 500gp'den alıorum satan olursa ama sürekli etrafa dikkat etmek gerekio yusuf tyusuf modda gidiorum genelde maplere

bide mountsuz t.map yapılmaz bi mount lazım kesin

@mortis bende aynı durumdayım herkesde GS var ama skillde GA'ya verdim. bedne GA videosu arıorum
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun gerçekten ilginç olmuş,df 1 ile pek alakası kalmamış ki iyi mi oldu kötü mü şöle bie 2-3 ay sonra anlaşılır gibime geliyor.Kafama takılan ilginç soru stormblast vs gbi bunnyhoop tadında büyüler yok ve kapıları kırmadan nasıl kale kapılarından içeri gircez,vardır mutlak bir yolu:)Neyse.Emin olduğum tek nokta; bu oyunda oyuncu sayısı df1 e göre fazla olacak,oyun içine alıyor ve seni bir yerlerden yakalıyor gibi geldi bana..
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

15 avro hemde. karşılığında aldığın müşteri hizmeti de sana 15 avro veriyorlarmış gibi her ay asdasd.

adamlara mail attım dedim bu nebiçim ücretlendirme yuh hayvan herifler falan dedim. eve online'ı örnek alın azcık dedim, bakalım belki aa nası düşünemedik biz bunu diyip doğru yola girerler sdf
Sosyal ağlarda paylaş

akıllara zararlar ya 2004'den beri böyle bu adamlar. yeni oyunla biraz değişim var gibi ama ancak ve ancak oyun steam'den iyi bir launch yaparsa değişiklik olabilir gibi görüyorum ben. ceplerine çok ciddi para girmesi gerek. böyle azınlığa hitap eden bir oyun olduğu içinde pek şans vermiyorum tbh. neyse o diye kabul edip alacan veya almayacaksın herkese bunu söylüyorum ben soran. çünkü gerçekten adamlar 2004'den beri 0 değişim. odunlardı, hala odunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

evet df1 de şeyi hatırlıorum

EU başladı böle buglı çoğu şey çalışmıo dengesizlik var vs

sonra NA başladı çok daha polished bi şekilde insanlar 0 dan başlmaak istedi falan orada baya karambol olmuştu, EU dan transfer olanlar vardı NA a falan.

şimdi allahtan öle bi sıkıntı yok.

Bu arada bingildak o videodan şunu anladım sırf two handed silahla olmıcak o iş,

hem kalkan one handed, hem de ok da şart.

bi de adam hiç Warrior abilitylerini kullanmio ya o dikkatimi çekti, sadece mana to stamina, o önceki pvp videosunda da öleydi bi de stampede attı bi yerde yetişmek için

onun dışında atiorum ne roar attı, ne o damageı geri veren abilityden attı ne repel attı.
Sosyal ağlarda paylaş

warrior abilityleri op ya kullanmamak salaklık olur. ama kalkan/1h olayı her class için zorunluluk. ben elementalistim taşımam diyen adama warrior kapandı mı motor eder. biri sana focus çekiyor ve sen hızlı bir şekilde uzaklaşamıyorsan parry'e geçmek zorundasın yoksa warrior'un damage'ını falan tanklamak mümkün değil. sen parry'e geçtiğinde adam focusu bırakır zaten eğer hızlı bir kombatsa. repel kaçarken imba. foebringer parry'deki adamı çevirmek ve kovalarken çekmek için iyi. stamp zaten op ötesi kimse kaçamıyor warrior'dan.
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp hiç hayal ettiğim gibi olmadı benim. Geçen gün büyük hazine haritası çantamda üzerimde scale set hazine çıkarmaya gittim. Yolda bir skirmisher beni gankledi ama combatta adama doğru düzgün isabet ettiremedim bile. Adam üzerimden filan sıçrayıp arkama geçip dönüp durdu. Great axe olduğu için mi oturtamadım bilmiyorum ama adama vurmak benim için imkansız gibi birşeydi. Belki GS un olayı oldur bilmiyorum. Giden set/ayı/büyük treasure map oldu. Sinir yapıp sildim oyunu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...