Mortis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 aynen bu oyunda sürekli götü kollayacan hehe geç geldim eve ya alfheim bir gemi yapıp denizlere açılma planımızı yapalım bi ara hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Aynen, yapmak lazım o işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kestiler 150 goldum gitti QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Ben su ana kadar yogunluktan semi afk oynadim 1200 kusur prowess var. harvest 200 toplama featlerini yapiyorum 2 str booster aldim, skinning 50, heal self ve mana stamina 25, greataxe 50 verdim. Fishing icin safe zone disina cikmaya bi turlu gotum yemedi, biraz vakit ayirip clanla cikicam onumuzdeki hafta haybiyeye yem olmiyim. Arada r10, r20 silahlarin str dex requirementlari nerde yaziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 abi cebimdeki son 40 lirayı Arkadaştan 40 lira borç alıp oyuna yatırttırcanız. Kitleyin şu forumu. Aybaşını iple çekiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 oynayan arkadaşlarda fps'nin 0'a düşüp aynı anda pingin fırlaması gibi şeyler yaşamıyorlar mı? tabi bu sırada oyun donuyor official forumlarda millet sürekli söyleniyor bu sıkıntılardan dolayı oynayamadığını ve daha önce olmayan kişilerde son patchle birlitke bunların başladığını söylüyorlar ve gayet iyi makinelerde bunları yaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Herkese selamlar, Ben de bugün itibari ile satın almış bulunmaktayım.2,5 yıl aralıksız df oynamış biri olarak tutamadım kendimi:)Şu an download ediyor torrent kanalı ile.Pain killers'ı hortlatmak niyetim var bakalım ,olmazsa oyun içinde iletişim halinde olup yeni bir yapılanma da olabilir kendi aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mosquito said: oynayan arkadaşlarda fps'nin 0'a düşüp aynı anda pingin fırlaması gibi şeyler yaşamıyorlar mı? tabi bu sırada oyun donuyor official forumlarda millet sürekli söyleniyor bu sıkıntılardan dolayı oynayamadığını ve daha önce olmayan kişilerde son patchle birlitke bunların başladığını söylüyorlar ve gayet iyi makinelerde bunları yaşıyorlar. Bende yok böyle sorunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 gelinirde cheattten korkuyorum emekler bosa gıtmesın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 giriyorum oyuna şimdi varsa adam giyinip kuşanıp gidelim bi yerlere mob kesmeye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ben idawoll şehrine yakın yerlerde fishing ya da mob kesiom genelde nerelerde takılıyorsunuz genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 hergün peç geliyor, ağlayacam AV kendini aşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mosquito said: oynayan arkadaşlarda fps'nin 0'a düşüp aynı anda pingin fırlaması gibi şeyler yaşamıyorlar mı? tabi bu sırada oyun donuyor official forumlarda millet sürekli söyleniyor bu sıkıntılardan dolayı oynayamadığını ve daha önce olmayan kişilerde son patchle birlitke bunların başladığını söylüyorlar ve gayet iyi makinelerde bunları yaşıyorlar. betada oluyordu son zamanlarda olmadı. şu an sadece gezerken yeni zoneu yüklerken bir delay oluyor sanırım. çok uyuz o da. yama geliyor da 3 satırlık yamalar genelde ve optimizasyon ağırlıklı. ilk ayın sonunda oyuncuların yarısını performans sorunlarından kaybedeceklerini bildikleri için çırpınıyorlar. bir senelik sorunları bir ayda çözebileceklerine inanmıyorum. bana öyle geliyor ki ilk ay sonunda oyunda çok az bir nüfus kalacak. bu halde steam bile en fazla 1-2 aylık canlandırma getirir. sonuçta resolution değiştirirken 5 kez çöken oyunu binlerce kişinin oynamasını bekleyemezsin. yanlış anlaşılmasın ben devam etmeyi düşünüyorum. hatta benim için tek sorun euro ödemek. ay sonunda VPN ile falan bir şekilde dolarla halledersem devam. ama olmazsa, sırf elin yünanlısı kur farkını bilmiyor diye euro vermem. adamların ekonomisi neden çöktü bizzat görüyoruz belgesel gibi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mosquito said: ben idawoll şehrine yakın yerlerde fishing ya da mob kesiom genelde nerelerde takılıyorsunuz genelde? ben sandbrooka bindlıyım, macerya hep buradan çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 server down dediler 2saatliğine, açılınca o taraflara doğru gelirim. ortka bir yer olsa herkes o çevrede takılsa daha da güzel olcak aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 geldi server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 oha kısa sürdü o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 mortis komşuyuz ben de 2 yanı monkfield'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 us den 39 dolares e nasil aliyoruz anlatin bi ben de alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ben bilmiyordum euro verdim. axedice biliyor onu sanırım. bu arada oyunu teknik olarak yerden yere vuruyoruz ama hakkını verelim. ne yaparsan yap prowess gelsin çok keyifli bir sistem: http://syncaine.com/2013/03/25/dfuw-the-brilliance-of-the-prowess-system/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 indirdikten sonra patch var mı aldım bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ana direk acc create edip us diyormusuz, sonra kredi karti bilgileri direk oluyor, sisteme bak ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Arkadaş oyun sanal kart kabul etmiyor mu? sürekli hata veriyor. Kısmet değilmiş daha şimdiden soğudum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 beyler ben aldım fakat vakti olmıcak oyunu çözmek için varsa hevesli biri vereyim takılsın ilk 1 ay boşa geçicek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bide oynayan arkadaşlar pm lerini kontrol etse çok güzel olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar