Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sürekli çalışacak makale yazarları aranmaktadır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haftada 100 makale teslim edebilecek makale yazabilen arkadaşlar aranmaktadır. 200 kelimelik sağlık,kadın,teknoloji,bebek gelişimi, çocuk sağlığı konularında olacaktır makaleler. ilgilenen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirler.
Mesaj tarihi:
Haftada 100 çok fazla.

Biz dergiwebe yazarken günde 2 yazıyordum ben, ayda 50-60 yazıya ulaşıyordum. Ona bile çok vakit harcamam gerekiyordu.

Tabi sağdan soldan c/p istiyosanız sorun olmaz. Bizde c/p olayı yoktu, haberi yabancı kaynaktan bulup çevirip kendi yorumumuzu yazıyorduk vs vs.
Mesaj tarihi:
Rewrite şeklinde aslında bu makaleler. Meblaların bu şekilde olmasının nedeni de bu. Sizin yaptığınız iş profesyonel olması nedeniyle normal karşılıyorum bahsettiğiniz rakamlarda olmasını. Fakat karın ağrısı ile ilgili makale yazarken tıbbi kitaplardan yararlanıp çıkarımların yazılması istenmiyor. Sadece karın ağrısıyla ilgili yazılan herhangi bir yazıya eklemeler çıkarmalar değiştirmeler yaparak yeniden yazmak.
Mesaj tarihi:
haftada 100 çok
150tl de az

yapardım ancak haftada o kadar makaleye zaman ayırılmaz.

dergiweb süperdi 500tl kazandığım olmuştu =)

ayrıca Misli.com üzerinden ödemek yapmak nedir ya. adamı zorla kumara alıştırıyorsunuz ahaha
Mesaj tarihi:
bunun yerine katsayı yap.

örneğin getirisi olmayan makaleler var onun yerine sana daha çok hit getiren makalelerin kat sayılarını arttır

mesela teknoloji ile ilgili yazmak 3 olsun araba ile ilgili 0.5 gibi

peki ayda 400 makale gönderirsem verebilecek misin 600tl ? =)
Mesaj tarihi:
Bir nevi öyle aslında. İstenen konularında ortalama hit seviyesinde olması nedeniyle bu tür bir ücret normal oluyor. Özgünlük arayışı ise elbette algılanabilir. Günler harcanan bir yazı çok büyük fiyatlarda satılmakta.
  • Yeni Oluştur...