KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 CIP salonundayım, birazdan uçağa gidiyorum, bilenler gezilip görülecek yerleri yazsın lütfen. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Aya Sofya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 CIP salonundaymış beyler yanlış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 olm ciddi bir şey yazın lan. harbiden, burayı bilen varsa nereyi görebilirim,söyleyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 abi dikkat et sofyada kaybolup hala bi haber alnamayan bir suru insan varmis ozellikle is adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 svelingrad a gidersen eglencenin dibine vurabilirsin sofyaya kadar gitmedim hic en fazla filibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 teşekkürler.sofyadayım bu seferlik.araba ile git dediler ama ilk kez geldiğim için dinlemedim.bir daha ki sefer araba ile gelirim. neyse...acaba nereyi görmeli? yahu atalarımız gelmiş buraları,görmüş,yaşamış.Cami neyin illa ki vardır da ilginç gelmiyor. Yok mudur bu bulgarya diyarında enteresan tarihi,kültürel ve enteresan yerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 araba ile gitmemen isabet olmus avrupanin bir numerolu araba hırsız sebekesi sofyadaymis adamlar amerikadan araba calip gemiyle getirip satiyormus demisti orda okuyan bir arkadas uni de okuyanlar harici pek bi turk nufusu yokmus slav guzelliginin tadini cikarabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bir de eski şirketteki müdürm aynı zamanda arkadaşım bulgar göçmeniydi.2 ayda bir araba ile bulgaristana giderdi.o bile her seferinde bulgarya polislerine dünyanın rüşvetini vermek durumunda kalırmış.hiç uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Kuddusi amma debelenmişin. Varna'ya gideceksin o iş için. Direk sorsana Hem nightclub tarzı çalışan paralı asker yerleri hem de genelde öğrencilerin takıldığı barları mevcut. Kolaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hadi yine kaçak etin dibine vuracaksın çakal seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ya valla kacak et yeri sormadim.ciddi ciddi tarihi,kulturel gorulebilecek yerleri soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Hadi hadiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 O slavlara gerçek ulusalcı bir türk erkeğinin neler yapabileceğini göstermek istiyorsun değil mi, jackaaaal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 std kapip gelmeyin geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 FINDIK KIRDIN MI ÇETO SENİ SENİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ulan ceto sen yokmusun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sipeyskeyk said: CIP salonundaymış beyler yanlış olmasınoo pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 döndüğüm zaman sofya'yı görmeyenler için güzel bir sofya yazısı yazacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 yalnız dün 2inci yarıya yetiştim, bulgar tvlarından birisi maçı veriyordu...caner'in golünden sonra nasıl bağırdıysam odamda en az 5-6 tane kapı açıldı benim koridordan... :) fenerbahçeme bak yaaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 KuddusiMavra said: CIP salonundayım, görgüsüzlükte tavan yapmışsın, detektör olsa da senin gibileri almasalar keşke. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 lan çeto inşallah korunmuşssundur saf türk kanın slav kanıyla karışmasın.. üstün ırk bozulmasın.. bu arada adam cip salonunda ona göre gençler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 normaller pic salonu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Olm iciniz fesat.son an da yazdigm bir mesajda lokasyon bildirmisim refleksle.cip salonyla hava mi atilir? Dondum.yazacagim sofyayi musait olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar