Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sofya'ya gidiyorum birazdan, bilenler nereleri gezip görmem gerektiğini yazsın lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
teşekkürler.sofyadayım bu seferlik.araba ile git dediler ama ilk kez geldiğim için dinlemedim.bir daha ki sefer araba ile gelirim. neyse...acaba nereyi görmeli? yahu atalarımız gelmiş buraları,görmüş,yaşamış.Cami neyin illa ki vardır da ilginç gelmiyor. Yok mudur bu bulgarya diyarında enteresan tarihi,kültürel ve enteresan yerler?
Mesaj tarihi:
araba ile gitmemen isabet olmus avrupanin bir numerolu araba hırsız sebekesi sofyadaymis adamlar amerikadan araba calip gemiyle getirip satiyormus demisti orda okuyan bir arkadas uni de okuyanlar harici pek bi turk nufusu yokmus slav guzelliginin tadini cikarabilirsin :)
Mesaj tarihi:
bir de eski şirketteki müdürm aynı zamanda arkadaşım bulgar göçmeniydi.2 ayda bir araba ile bulgaristana giderdi.o bile her seferinde bulgarya polislerine dünyanın rüşvetini vermek durumunda kalırmış.hiç uğraşamam.
Mesaj tarihi:
Kuddusi amma debelenmişin. Varna'ya gideceksin o iş için. Direk sorsana

Hem nightclub tarzı çalışan paralı asker yerleri hem de genelde öğrencilerin takıldığı barları mevcut. Kolaydır.
Mesaj tarihi:
yalnız dün 2inci yarıya yetiştim, bulgar tvlarından birisi maçı veriyordu...caner'in golünden sonra nasıl bağırdıysam odamda en az 5-6 tane kapı açıldı benim koridordan...
:) fenerbahçeme bak yaaaaa...
  • Yeni Oluştur...