Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Extreme Abdominal

Wolas

Öne çıkan mesajlar

Yaptığım araştırma sonucunda bir sıra egsersiz hareketi yazdım yapıyorum. İlgilenen olursa paylaşayım dedim. Fikirlerinizi belirtin sizde, aslında bazı hareketler makina ile daha verimli oluyor fakat minderden kalk makinaya git ordan geri gel uğraşmamak için kendime bu şekilde uygun gördüm.

Toplamda 12 hareket var.Hiç dinlenmeden her birini 1 dakika boyunca yapabildiğim kadar tekrarlıyorum. Alt karın sonra üst yan ve tümü şeklinde sıraladım hareketleride 12 hareketi bitirdiğimde 2-3 dakika dinlenip başa dönüp son kez yapıp bitiriyorum.

The Bicycle
Reverse Crunch
Leg Pull-In with Dumbbell
Lying Leg Raise

Plank, Elbow
Ball Crunch

Plank, Elbow Side+
Side Bends, Lying+
Plank, Elbow Side-
Side Bends, Lying-

Russian Crunch
Superman
Sosyal ağlarda paylaş

Google amcaya hareket ismini yazarsanız videolu anlatımını görebilirsiniz. Tavsiyem, hareketi daha önce yapmadıysanız hareketin yapılışını izlemekten çok yapılşındaki önemli hususları anlatan bir video dinlemeniz genelinde ufak noktalar var oraları yapmadıktan sonra tam verimli olmuyor.
Bunları yapmakdaki amacım eight packs.

Hareketlere:

Burdan

veya buradan

bakabilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Bence 1k tekrar manasız ve sıkıcı. Yukarıda yazdığımın bir çok salonda benzer grup egzersizleri var zaten. Ben web den araştırıp derledim kendime göre doğru olan hareket ve sıralamasıyla yeniden yazdım. Mekik çekerkenki ağrı ile şu anki ağrı arasında dağlar fark var bir gün deneyin görün kısa sürede karını şakillendirmek için en mantıklı yol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...