Wolas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Yaptığım araştırma sonucunda bir sıra egsersiz hareketi yazdım yapıyorum. İlgilenen olursa paylaşayım dedim. Fikirlerinizi belirtin sizde, aslında bazı hareketler makina ile daha verimli oluyor fakat minderden kalk makinaya git ordan geri gel uğraşmamak için kendime bu şekilde uygun gördüm. Toplamda 12 hareket var.Hiç dinlenmeden her birini 1 dakika boyunca yapabildiğim kadar tekrarlıyorum. Alt karın sonra üst yan ve tümü şeklinde sıraladım hareketleride 12 hareketi bitirdiğimde 2-3 dakika dinlenip başa dönüp son kez yapıp bitiriyorum. The Bicycle Reverse Crunch Leg Pull-In with Dumbbell Lying Leg Raise Plank, Elbow Ball Crunch Plank, Elbow Side+ Side Bends, Lying+ Plank, Elbow Side- Side Bends, Lying- Russian Crunch Superman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 karın mı çıkıyo sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 http://galeri.haberturk.com/diger/galeri/426404-gobek-eritmek-isteyenler-dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Amac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 56 set yapan biri vardı o nerde sdkf öyle bişeydi 26 mıydı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bunlarin turkce meallerini alsak super olur bu bodyciceyi anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 1k mekik cekiyordu tapinak lordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 nerdeydi abi bulsanıza onu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Absolut said: Bunlarin turkce meallerini alsak super olur bu bodyciceyi anlamiyorum. türkçe degilde gif koysan çok harika olacakmis topikin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hareketleri gosteren siteler vardi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 http://www.delinetciler.net/forum/saglikli-yasam/107296-dumbell-ile-yapilabilecek-tum-hareketler.html ben program yazarken burdan anlatıyorum millete. buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 urktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Killer said: http://www.delinetciler.net/forum/saglikli-yasam/107296-dumbell-ile-yapilabilecek-tum-hareketler.html ben program yazarken burdan anlatıyorum millete. buyrun teşekkürler kardeşim çok yardımcı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 anytimebro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Google amcaya hareket ismini yazarsanız videolu anlatımını görebilirsiniz. Tavsiyem, hareketi daha önce yapmadıysanız hareketin yapılışını izlemekten çok yapılşındaki önemli hususları anlatan bir video dinlemeniz genelinde ufak noktalar var oraları yapmadıktan sonra tam verimli olmuyor. Bunları yapmakdaki amacım eight packs. Hareketlere: Burdan veya buradan bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 4 cikmasinda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 1000 set niye yapmıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Bence 1k tekrar manasız ve sıkıcı. Yukarıda yazdığımın bir çok salonda benzer grup egzersizleri var zaten. Ben web den araştırıp derledim kendime göre doğru olan hareket ve sıralamasıyla yeniden yazdım. Mekik çekerkenki ağrı ile şu anki ağrı arasında dağlar fark var bir gün deneyin görün kısa sürede karını şakillendirmek için en mantıklı yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 plates topu üzerinde mekik seviyorum ben güzel oluyor. bol sex karnı çalıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BsaD-BadB9M&list=UUjzSBCC2yv7dZmD5dQxV2ug&index=31 şu programı uyguluyorum genelde kısa sürüyor hem bütün mide güzel çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 yerden kazırlar beni bunları yapsam :D ahasdas ama güzelmiş sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 tiLi said: 1000 set niye yapmıyosun? /sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 herifin karın baya iyi ama beli sakatlar yapamaz örnek ben asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 lan videoyu bi ben açamadım be link atında telefondan gireyim bari daha eve gitmeme 8 saat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 w ww.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BsaD-BadB9M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar