Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ukash satın alma topici


Mayhem

Öne çıkan mesajlar

said:
İnternette Alışveriş yapan çoğu insan güven problemi yaşamakta. Acaba kart bilgilerimi koruyabilirmiyim diye düşünmekte. Kredi kartı bilgileri girildikten sonra insan bi şüpheye düşmekte.Güvenli olmayan bir çok site de insanlar dolandırılarak bir çok para kaybetmişlerdir.. Haliyle bunu duyan ve gören insanlar etkilenerek internetin güvenli olmadığını düşünmeye başlamıştır.Avrupa ülkelerinde özellikle ingilterede bu sorunun önüne geçebilmek için ukash kart üretilmeye başlanmıştır.Teknolojinin ilerlediği günlerde artık böyle bir derdiniz kalmayacak.Herkez internette güvenli alışveriş yapmanın keyfini çıkartacak. Peki bu nasıl olacak ?İngilterenin piyasaya sürdüğü ukash kartlar sayesinde internette güvenli bir şekilde dilediğiniz siteden alışveriş yapabileceksiniz.Bu karta bir miktar para aktararak internetten güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben ukash falan satin almadim.

olay soyleki; bir internet odeme sitesindeki hesabima bir siteden odeme kabul ettim (bahis). hesabimdaki parayi ukash keylerine donusturebiliyorum.

ha diyeceksiniz simdi o parayi neden banka hesabima almiyorum diye? kestigi komisyon fazla geldi. acil paraya ihtiyacim yok. boyle nakite ceviriyorum iste.

edit: sanal klavye sux
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...