tiLi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Istanbula yeni tasindigim icin arabaya nerde bakim yaptircagimi bilmiyodum. Sirketin soforune sordum. O da tanidik servisine benim icin goturebilcegini soyledi. Aradi adami 100 lira fiyat aldi. Verdim 100 lirayi ve anahtari, ertesi gun getirdi arabayi. Sorun su: arabanin inSP(inspection) isigi hala yaniyor. Yapmamis olabilirler mi bakimi? Periyodik bakimda neler yapiliyor? 100 liraya tanidiga yaptirma mumkun mu? Yag degisimiyle falan belki daha pahali olmasi gerekiyodur? belki de yaptilar da isigi sondurmediler ne biliyim. simdi kharona sordum sadece yag 80 dir diyo. dolandirdi beni anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 100 tl ye periyodik bakım olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 100 liraya arabaya bakmışlardır anca uzaktan o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 şirketin şöförü arabayı 1 günlük ödünç almış, benzini de sana ödetmiş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yağ 100 ü müzü geçtim işçilik alıyolar zaten hayvan gibi. imkansız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ahahahahahaha taylan konusunu acmasaydin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 270e ataturk oto sanayide buldum adam gibi yaptircam kendim ya ne salagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 araç marka neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 BO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Dış bakım sandım önce. Işık yanıyor hala diyor bir de sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ya kampanyalı yerler oluyor bizim orda shellde vardı bitane, 250tl falan mı ne tutmuştu. abi zaten staandart şeylerin fiyatı min o kadar yani yağ,polen filtresi (hadi bu keyfi ) hava filtresi bi balatalara bagayım,hmm akünüde değiştirelim istersen kaç sene oluo hmm böle dedinmi aküsüz balatasız 250 ye felan çıkabilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Selam, 100TL olmayacak iş değil lâkin şu kıstaslar önemli: -Kullanılan yağ marka ve tipi -Kullanılan yağ filtresi markası (tabi değiştiyse) -Hava filtresi markası ve tipi Sana yarı sentetik ve ucuz bir yağ kullanıp, piyasa malı ucuz yağ filtresi takmış olabilir. Hava filtresi ise pahalı bir şey değil. Kendisine de 20TL falan bir para ayırmış olma ihtimali var. Ama bu rakamı anca kendin yapsan yakalarsın. 100TL'den şüphelenmen gerekliydi :P Speedy falan gibi yerler bile 220-270TL diyorlar bakıma :) Bilgisayara bağlayıp servis ışığını da resetlememiş anlaşılan :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 paramecium said: 100TL olmayacak iş değil lâkin şu kıstaslar önemli: -Kullanılan yağ marka ve tipi -Kullanılan yağ filtresi markası (tabi değiştiyse) -Hava filtresi markası ve tipi . Abi o bakim olmus olmuyor, ziyadesiyle arabaya iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Selam, Abi standart bakımdan çoğunluğun anladığı bu. Benim ustaya biri aracını getirmiş, elektrik arızası için (araç Ford) ve 'alışkanlık elimi atıp polen filtresine baktım ve ne göreyim... filtrenin üstü 1cm keçe kaplı' demişti. Araç sahibine sormuş ve Kadıköy'de ustama götürürüm hep demiş :P Adamın haberi bile yok polen filtresi olduğundan aracının. Adam kışın aracın ısınmamasından, camların buğu olmasından falan hiiiiççç şüphelenmemiş. Ustası da o bölgeyi ignore etmiş :P Aracın filtresi tahmine göre 6 yıldır hiç değişmemişmiş. Bakım var, bakım var :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ee 270 liği de beğenmediniz ki siz. illa yetkili serviste 570+KDV mi yapcaz araba opel astra H 2009 1.6 benzinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 arabayı hiç ustaya götürmedim, bir kere aciliyetten benzincide yağını değiştirttim o kadar zaten 10k da bir gittiğinden çok sık gitmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bu basligi "acikli servis hikayeleri" olarak degistirelim bence. En cok soguslenene title verilsin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 tiLi said: ee 270 liği de beğenmediniz ki siz. illa yetkili serviste 570+KDV mi yapcaz araba opel astra H 2009 1.6 benzinli bakım kitapçığına bak, ne çeşit bir yağ, kaç litre tavsiye ediyor* opel orjinal yedek parça yazan bir dükkan git *yağ istiyorum de yağ filtresi hava filtresi polen filtresi 4 tane de buji iste opel astra demen yeterli bunları isterken bunları al eli yüzü düzgün bir özel opel servisi bul, bunları arabama monte edin de ustaya 40-50 lira ver bas geç ya da bosch car service'e git onların yedek parçaları da oluyor yapsınlar bakımı, hesap gelince biraz indirim yapsanız de, yaptırabileceğin en ucuz bakıma göre en fazla 50-60 lira fazla ödersin. bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 KHaRoN said: Ahahahahahaha taylan konusunu acmasaydin bari sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 abi bu tarz basit seyleri kendiniz yapsaniza. Yag, yag filtresi, hava filtresi degistirmek maksimum 2 saatinizi alir. H.sonu al abi birani, cik kapinin onune, hem paran cebinde kalsin, hem de aklinda soru isareti kalmasin. Servislere asla guvenmiyorum bir de, bir keresinde ozellikle full synthetic dememe ragmen abidik gubidik hayatimda duymadigim mineral alasimli yag koyarken yakaladim. Motosikletin akusunu sarj etmek icin biraktigimda da bunun bujileri de gitmis diyerek buji parasi gecirmislikleri de var. Olay gectikten sonra yetkili servis degilse cok bir hak iddaa da edemiyorsun. Servislerde yag degistirirken eski yagin tamamen akmasini da beklemiyorlar, ben biraz pinpirikli oldugumdan, arabanin sagindan solundan kaldira kaldira eski yagi komple akitmaya ozen gosteriyorum. Her seyi 2-3 kere kontrol ederek yapiyorum en azindan kafam rahat oluyor bakim bittiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 lift olmadan nasi yapiyorsun hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 kriko ile kaldir gir altina modeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 KHaRoN said: Ahahahahahaha taylan konusunu acmasaydin bari rezilligimi cumle alem duysun istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 kendim yapmaya ayircak vaktim yok. mallari kendimiz alip birine yaptirtmak fena fikir diilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar