Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mükkemel Sistem?

Aron-Caldwell

Öne çıkan mesajlar

ooo.. şimdi alırsın bi MSI mainboard hatta 16x agp de desteklesin 64 bit d edesteklesin
64 bit işlemci alırsın AMD athlon 64 3200
2tan e de 512 ram alırsın
ekran kartıda ati radeon 9800 pro vs artık hangiüsi daha pahalıysa..

eh hdd de sata alsan kasa a opne h600 b ama power supplyı değiştireceksin 350W alacan supplyı

zaten gerisi de senin zevkine kalmış işte klavyeydi mouse idi dvd rom idi...

yukarıda yazdıklarımı alman önümüzdeki 5 sene botunca her türlü oyunu oynamanı takılmamasını sağlar rahat[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Sosyal ağlarda paylaş

alırsın bi amd 64 3200+ bide dual ddr destekleyen güzel bi anakart takarsın ona dual kit ramini 2gb :P
harddiskte sata zaten.samsungun sn teknolojisinden şöyle 320gb falan :=
ekran kartı kalıyor sadece.onuda parana göre x800t mi alırsın 5900 ultramı artık seçersin birini.
monitörünüde 19" bi lcd sony aldınmı yuh biraz pahalı kaçabilir bu 3200ün yarısını monitöre verme :P .

kasayıda en ışıklısından buzdolabı thermaltake almanı tavsiye ederim.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Sosyal ağlarda paylaş

anakart: asus k8v
işlemci: amd athlon 64 3200+ al
kesinlikle alman gerek dediklerim bu ikisi..
ram'i de 2x512mb kingston al derim.
ayrıca 2 tane 80gb'lik hdd
1 cdrw
1 dvdw al derim..
ekrankartı için pek bi önerim yok çünkü uzun zamandır takip etmiyorum[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

Mükemmel sistem diye bişey olmaz teknoloji sürekli gelişiyo alırsın son model bir sistem bi bakarsın 2 hafta sonra yeni anakartlar yeni ramler çıkmış...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

mükemmel sistem olamaz tabii ama şu şartlar içinde en iyisi olabilir.

21 inç çok büyük onun yerine 19 inç flat yeter, 17 inç monitör alma o da çok küçük bence. Oyun için 19 ideal.
2x80gb hdd de yetmiyor bir süre sonra

sana önerceklerim:
2GB RAM
2X 160GB Samsung SP1614C
LG DRD 8160B DVD-ROM
Phlips DVDR 1620
SONY G400
SLI ile bağlanmış 2 tane MSI Geforce 6800Ultra
AMD Athlon 64 3400
NVIDIA nForce 4 SLI (çıktı mı bilmiyorum, 2x SLI'yi destekliyen başka bişi de olabilir)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Befounder, 23 Kasım 2004 06:19 tarihinde demiş ki:
* dikkat etmen gereken pci-express veriyolu olan bir anakart.

* anakartin LGA775 destekli olsun.

pci-express zaten sadece lag destekliyo:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sholver, 23 Kasım 2004 06:09 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 22 Kasım 2004 13:33 tarihinde demiş ki:
yukarıda yazdıklarımı alman önümüzdeki 5 sene botunca her türlü oyunu oynamanı takılmamasını sağlar rahat

Çüşünüz :lol:

Çüşünüz demişsinde boşuna demişsin sana 4 sene önce aldığım sistemi yazıyorum oku bakalım

P41500
Intel 800 mhz board
512 DDR 800mhz samsung ram
geforce2 mx400 Nvdia 64mb
sony cd-rw
15" lcd beko
bi ses kartı ehti ozamanlar 5.1 live creative
inspire vardı birde artık yok

halen kullanıyorum :) iyi de[signature][hline]

[Bu mesaj Jezz tarafından 23 Kasım 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eh Jezz abandoned games'e takılıyorsan tabiiki sorunsuz oynıyorsundur ;) bi quake3,medal of honor pacific, nfs ug2 vs. dene bakalım kurabilecekmisin oyunları ? beni benim şu andaki makina senin makinadan daha iyi MOH'u kurdurmadı bile alet moralim bozuldu, hatta prince of persia vs. bile kurdurmadı ;)[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Sosyal ağlarda paylaş

dual 2ghz g5 li power mac ve geforce 6800gt ve sanirim ek olarak bi 1.5gb kadar ram alabilirsin.
tabi bunun yaninda, power book alma ihtimalin de var 17", 128mb 9700 le ve ek olarak bi 1gb ram le birlikte ..

3200$ verecegin aletin gozune de guzel gozukmesini istiyosan power book, o fiyata erisilebilecek en guclu sistem olmasini istiyosan power mac almalisin ..

oyunlarda takilma gibi bi sorun olmamasina karsin takilmayacak oyun eline biraz gec gecebilir, veya gecmeyebilir. oyun grafikleri yerine 700mb lik jpegleri acarak eglenebilirsin mesela :)[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thalion, 23 Kasım 2004 22:14 tarihinde demiş ki:
Eh Jezz abandoned games'e takılıyorsan tabiiki sorunsuz oynıyorsundur ;) bi quake3,medal of honor pacific, nfs ug2 vs. dene bakalım kurabilecekmisin oyunları ? beni benim şu andaki makina senin makinadan daha iyi MOH'u kurdurmadı bile alet moralim bozuldu, hatta prince of persia vs. bile kurdurmadı ;)

Ne moralimi bozuyosun olm be :) biliyorum kurmuyo prince of persia 2 yi filan, zaten ofiste reşat çekmişti cdyi hala süs olarak duruyo bende. (Mame oyunlarına takılıyorum sistem süper kaldırıyo ve kesinlikle internette sörf için benim sistemi herkese tavsiye ederim :P)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thalion, 23 Kasım 2004 22:14 tarihinde demiş ki:
Eh Jezz abandoned games'e takılıyorsan tabiiki sorunsuz oynıyorsundur ;) bi quake3,medal of honor pacific, nfs ug2 vs. dene bakalım kurabilecekmisin oyunları ? beni benim şu andaki makina senin makinadan daha iyi MOH'u kurdurmadı bile alet moralim bozuldu, hatta prince of persia vs. bile kurdurmadı ;)

Makinenin ozelliklerini yazar misin?[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis.
Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...