Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yeni bi sistem alicam ama bu sistem oyle olmalıki oyunlarda en ufak bi takılma vs olmamalı ses vs en iyi sekilde olmalı ve toplamda 3.200$ u gecmemeli :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ooo.. şimdi alırsın bi MSI mainboard hatta 16x agp de desteklesin 64 bit d edesteklesin 64 bit işlemci alırsın AMD athlon 64 3200 2tan e de 512 ram alırsın ekran kartıda ati radeon 9800 pro vs artık hangiüsi daha pahalıysa.. eh hdd de sata alsan kasa a opne h600 b ama power supplyı değiştireceksin 350W alacan supplyı zaten gerisi de senin zevkine kalmış işte klavyeydi mouse idi dvd rom idi... yukarıda yazdıklarımı alman önümüzdeki 5 sene botunca her türlü oyunu oynamanı takılmamasını sağlar rahat[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 alırsın bi amd 64 3200+ bide dual ddr destekleyen güzel bi anakart takarsın ona dual kit ramini 2gb :P harddiskte sata zaten.samsungun sn teknolojisinden şöyle 320gb falan := ekran kartı kalıyor sadece.onuda parana göre x800t mi alırsın 5900 ultramı artık seçersin birini. monitörünüde 19" bi lcd sony aldınmı yuh biraz pahalı kaçabilir bu 3200ün yarısını monitöre verme :P . kasayıda en ışıklısından buzdolabı thermaltake almanı tavsiye ederim.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ya en iyi islemci ve en fazla ram i alsan 1500$ tutar kalan paraylada gider oyun yazan adamlarin ekran kartlarindan alirsin da niye oyle bisey yapasinki[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 anakart: asus k8v işlemci: amd athlon 64 3200+ al kesinlikle alman gerek dediklerim bu ikisi.. ram'i de 2x512mb kingston al derim. ayrıca 2 tane 80gb'lik hdd 1 cdrw 1 dvdw al derim.. ekrankartı için pek bi önerim yok çünkü uzun zamandır takip etmiyorum[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Para artarsa banada bi tane 256 Sd ram al :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 3200 dolar veriosan en isini al. 64 amd 3200 anakart i bişi asus geforce 6800 ultra (en i kart (ekran kartı 2 gb ddr kingston ram 120 gb hardisk Thermaltake kasa 21 flat monitor(19 lcd alcana bunu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mükemmel sistem diye bişey olmaz teknoloji sürekli gelişiyo alırsın son model bir sistem bi bakarsın 2 hafta sonra yeni anakartlar yeni ramler çıkmış...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 mükemmel sistem olamaz tabii ama şu şartlar içinde en iyisi olabilir. 21 inç çok büyük onun yerine 19 inç flat yeter, 17 inç monitör alma o da çok küçük bence. Oyun için 19 ideal. 2x80gb hdd de yetmiyor bir süre sonra sana önerceklerim: 2GB RAM 2X 160GB Samsung SP1614C LG DRD 8160B DVD-ROM Phlips DVDR 1620 SONY G400 SLI ile bağlanmış 2 tane MSI Geforce 6800Ultra AMD Athlon 64 3400 NVIDIA nForce 4 SLI (çıktı mı bilmiyorum, 2x SLI'yi destekliyen başka bişi de olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yazmayın şyle şeyler ağzımın suyu akıyo :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: BabacumMostors, 22 Kasım 2004 13:33 tarihinde demiş ki: yukarıda yazdıklarımı alman önümüzdeki 5 sene botunca her türlü oyunu oynamanı takılmamasını sağlar rahat Çüşünüz :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 * dikkat etmen gereken pci-express veriyolu olan bir anakart. * kuvvetli bir psu * 64bit islemci oyunlarda sana yarar saglamaz, onun yerine HTli intel bir islemci al. * anakartin LGA775 destekli olsun.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Befounder, 23 Kasım 2004 06:19 tarihinde demiş ki: * dikkat etmen gereken pci-express veriyolu olan bir anakart. * anakartin LGA775 destekli olsun. pci-express zaten sadece lag destekliyo:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Sholver, 23 Kasım 2004 06:09 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 22 Kasım 2004 13:33 tarihinde demiş ki: yukarıda yazdıklarımı alman önümüzdeki 5 sene botunca her türlü oyunu oynamanı takılmamasını sağlar rahat Çüşünüz :lol: Çüşünüz demişsinde boşuna demişsin sana 4 sene önce aldığım sistemi yazıyorum oku bakalım P41500 Intel 800 mhz board 512 DDR 800mhz samsung ram geforce2 mx400 Nvdia 64mb sony cd-rw 15" lcd beko bi ses kartı ehti ozamanlar 5.1 live creative inspire vardı birde artık yok halen kullanıyorum :) iyi de[signature][hline] [Bu mesaj Jezz tarafından 23 Kasım 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Eh Jezz abandoned games'e takılıyorsan tabiiki sorunsuz oynıyorsundur ;) bi quake3,medal of honor pacific, nfs ug2 vs. dene bakalım kurabilecekmisin oyunları ? beni benim şu andaki makina senin makinadan daha iyi MOH'u kurdurmadı bile alet moralim bozuldu, hatta prince of persia vs. bile kurdurmadı ;)[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 mükemmel sistem yoktur kendien bakmayan sisitem vardır ya da az votka vardır[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 dual 2ghz g5 li power mac ve geforce 6800gt ve sanirim ek olarak bi 1.5gb kadar ram alabilirsin. tabi bunun yaninda, power book alma ihtimalin de var 17", 128mb 9700 le ve ek olarak bi 1gb ram le birlikte .. 3200$ verecegin aletin gozune de guzel gozukmesini istiyosan power book, o fiyata erisilebilecek en guclu sistem olmasini istiyosan power mac almalisin .. oyunlarda takilma gibi bi sorun olmamasina karsin takilmayacak oyun eline biraz gec gecebilir, veya gecmeyebilir. oyun grafikleri yerine 700mb lik jpegleri acarak eglenebilirsin mesela :)[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Thalion, 23 Kasım 2004 22:14 tarihinde demiş ki: Eh Jezz abandoned games'e takılıyorsan tabiiki sorunsuz oynıyorsundur ;) bi quake3,medal of honor pacific, nfs ug2 vs. dene bakalım kurabilecekmisin oyunları ? beni benim şu andaki makina senin makinadan daha iyi MOH'u kurdurmadı bile alet moralim bozuldu, hatta prince of persia vs. bile kurdurmadı ;) Ne moralimi bozuyosun olm be :) biliyorum kurmuyo prince of persia 2 yi filan, zaten ofiste reşat çekmişti cdyi hala süs olarak duruyo bende. (Mame oyunlarına takılıyorum sistem süper kaldırıyo ve kesinlikle internette sörf için benim sistemi herkese tavsiye ederim :P)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 3200$ oyyyy ya ne diyon abi ya git, bozma moralimizi :))[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ehehehe 3200$ a ben otomobil alirim :o neyse ama ps2im ile mutluyum zaten icir p3-833 sistemimi sattim ps2mi yaptirdim mesudum simdide 200 milyona hdd + network adaptor alicam ne lensim bozulcak nede bisi olucak :)[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 benim o kadar param olcak kralını satın alırım be o parayla parça düşünmene gerek yok her parcanın en ıyısını alırsı :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Thalion, 23 Kasım 2004 22:14 tarihinde demiş ki: Eh Jezz abandoned games'e takılıyorsan tabiiki sorunsuz oynıyorsundur ;) bi quake3,medal of honor pacific, nfs ug2 vs. dene bakalım kurabilecekmisin oyunları ? beni benim şu andaki makina senin makinadan daha iyi MOH'u kurdurmadı bile alet moralim bozuldu, hatta prince of persia vs. bile kurdurmadı ;) Makinenin ozelliklerini yazar misin?[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 mükemmel sistem = lim $ x->sonsuz yada lotodan para çıkması [Bu mesaj forgiver122 tarafından 26 Kasım 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar