GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Başarılar şimdiden fener gönlümüz sizinle Lazio nedense kıl olduğum bir takım hatırlamıyorum GALATASARAY NE KOYDU MADRİD'E AMA
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 aquila said: hadi hep beraber, schalke, madrid bayragi acan besiktasliya yuklenelim, pendikten çok yakın arkadşaım kendisi. normalde bu kadar gerizekalı değildi niye öyle bişi yaptılar hiç bi fikrim yok.
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 fenerbahçe ilk yarıyı önde kapatıp ikinci yarı berabere bitirir mi?
yusema Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ilk yarı gol yemezsek , 2. yarı kazanırız maçı.
trathias Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 haydi fener bütün gücünü göster de geç şu turu. sonra da gel ligde puan kaybet tamam mı
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Üst biter diyo içimden bi ses. 4+ gol hatta. edik: Fener geçer.
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 kavurma said: fenerbahçe ilk yarıyı önde kapatıp ikinci yarı berabere bitirir mi? ilk yarı 1 ikinci yarı 0 oynayasım var benim
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Grast said: Wishmaster said: Bir kere bile "Fenerbahçe taraftarı" dememişim oysa ki. Sözüm herhangi bir taraftar grubuna yönelik değildi. Genel taraftarlık psikolojisineydi. Benim annem-babam Fenerbahçeli. Eğer çocukluğumda Galatasaray dört sene üstüste şampiyon olmasa ve UEFA kupasını kazanmamış olsa muhtemelen ben de Fenerbahçeli olacaktım. Bu takımı bana yaşattığı heyecan için seviyorum ben. UEFA veya ŞL maçlarında takım gol atınca pencereye çıkıp GOOOOL diye bağırıyordum. Bunu bütün mahallenin Galatasaray'ın başarısıyla mutlu olduğunu düşünerek yapıyordum çocuk aklımla. Fenerbahçe bu heyecanı bana sadece Sevilla'yı eleyip ardından Chelsea'yi yenerken yaşatabildi. 80ler sonunda doğan çocukların Fenerbahçeli olması bana ailelerinin beyin yıkaması gibi geliyor :D edit: Galatasaray UEFA kupasını aldığı zaman Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli arkadaşlarla birlikte zıpladık, kucaklaştık, sokakta-okulda kutlama yaptık. Çünkü Türkiye için bir ilkti ve diğer takım taraftarlarının da gurur duyduğu bir başarı oldu. Galatasaray UEFA kupasını aldığında bağdat caddesine inip Fenerbahçeli olan arkadaşlarım ile eğlendim. Ertesi gün okula koluma sarıkırmızı örgümsü dalgalardan bağlayıp gittim. 2001 senesine kadar Tüm Avrupa kupası maçlarında Galatasarayı destekledim (juventus maçları hariç garip bir sempatizanlığım vardı o dönemler) 2001 senesinden bu yana nefret ettiğim yunan toplumunun bir takımıyla maç yapması durumunda dahi galatasarayın karşısındaki takımı destekliyorum. Fenerbahçelilerin bir kısmının (çoğunluk demiyorum ama en azından benim çevrem olarak çoğunluğun) görüşü budur. Ancak bunu bu noktaya getiren Fenerbahçelilerin içindeki kıskançlık değildir. Galatasaray kesminin her fenerbahçenin altında kaldığı durumda ağzından çıkardığı UEFA kupası saçmalığıdır. Sen kaybettiğin bir fenerbahçe maçı sonrası bana karşı birebir üstünlük kuramadığın için önüme Fenerbahçeyle uzaktan yakından bir alakası olmayan durumu rekabet maddesi olarak getirdiğin için insanlar bu maçta aslında Real Madridi değil "Fenerbahçeyi temsil eden Real Madrid'i" destekliyor(sen derken bizzat kişi olarak değil galatsaray taraftarından bahsediyorum) Ha şunuda anlamıyorum. Ben Galatasaray'dan nefret ediyorum. Galatasaray'lı arkadaşım 1 yada 2dir. İş yerimde Galatasaraylı adam çalıştırmam. Doğrudur yada Yanlıştır kime ne ? Bu benim. Yok vatan hainliğiymişte ayıpmışta yok böyle bişey. Bana Galatasaray - Fenerbahçe düzeyinde bir rekabette kendi ülke takımını destekleyen tek bir ülke rekabeti gösterin desem gösteremeyeceksiniz. Bunu Galatasaraylılara söylemiyorum. Fenerbahçenin avrupa kupası maçında rakibi destekleyen galatasaraylıları kınayan fenerbahçeliler içinde geçerlidir. Anlatmak istediğim de aynen buydu.İnsan psikolojisinden bahsediyorsun burda.Ezeli rakip taraftarları belli bir yerden sonra rakibinin başarılı olmasını istemez.Bu da gayet normal bir durum.Bunu vatan hainliği ile tanımlamak kadar saçma birşey olamaz...
Marzen Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 fenn said: Bir gün iyi top oynayıp sizde UEFA kupası alabilirsiniz Ooo, iyi top oynama kriterleri baya değişmiş.Kedi-fare misali 0'dan Henry'nin kafa topunu çıkarmak iyi futbol, kalende pozisyon görmemek kötü futbol olmuş lan.
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Abi NKFVHAS diye soven bi taraftar varken takimi uefa kupasi alsa 4 sene ust uste sampiyon olsa ne yazicak yani :)
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Marzen said: fenn said: Bir gün iyi top oynayıp sizde UEFA kupası alabilirsiniz Ooo, iyi top oynama kriterleri baya değişmiş.Kedi-fare misali 0'dan Henry'nin kafa topunu çıkarmak iyi futbol, kalende pozisyon görmemek kötü futbol olmuş lan. Tam öyle değil Milan, Dortmund , Mallorca , Leeds , Arsenal'i iyi bir oyunla yenmek iyi futbol. Bate , Plezen'leri değil. Arkadaş öyle demek istemiş olabilir
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 uefada oynadığınız mallorca, dortmund ve bologna o zamanların dünyanın en iyi takımlarıydı haklısın =( orda oynadıklarınız arasından bir leeds united takım gibi takımdı, arsenale diyecek laf yok zaten ama o maçın da nasıl kazanıldığını biliyoruz =) 65 milyonun duasıyla geldi o maç kaleye duvar ördü türk milleti okuyarak üfleyerek auehauu
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 dortmund iyiydi gayet digerlerini bilmiyom bologna mallorca. mallorcada iyidi sanirim
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Saçma.Plzen dediğiniz takımda Napoli gibi takımı 2 defa yenerek geldi.Gerçi işin gerçeği şu GS'ı eleyen takım taraftarları atışırken karşıdan aynı tepkiyi alıyordur.Bir GS değil tabiki şeklinde...
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 abi plzen iyiydi demiyorum ki. ama adamlar atletico madridli grupta 1. olup devamında napoli gibi bomba bi takımı eledi. bate desen bu sezon 60 maçta max 20 gol yiyen bayern münihe 3 tane çaktılar. bunlar hiç bir şey göstermiyor ama çok da öyle boş takımlar değillermiş demekki. hadi tamam bunlar bok gibi takım da lazio da mı kötü be arkadaş?
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 napoli uel cokta fifi diyodu bastan beri np bi batede degil tabi
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 napoliyle konuşmuş cons beyler dağılabiliriz, bi daha görürsen selam söyle :)
Öne çıkan mesajlar