grambrood Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Önceki bilgisayarımda oynuyordum. Şimdi tekrar oynamak için bilgisayara yükledim patch li patch siz her türlü denedim olmadı. Demoyu seyrediyorum siyah ekran çıkıyor forumlarda aradım bir konu buldum oda icq dan mesaj olarak atılmış yardımcı olabilecek varmı. DX 8.1 sorun yok -Morrowind i sorunsuz full detay oynuyorum- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyndhern Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Önceki bilgim derken acaba sistemin tamamen mi değişti çünkü GeforceMX serisinde bir problem varmış ve war3 motorunda sorun yaratıyormuş ancak tabi bu değil ise www.ggmania.com bu siteyi bi incele derim ben.[hline]uin:68520777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Evet bilgisayar tamamen değişti ve gf4 mx kullanıyorum :(. Siteyi biraz araştırayım teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Ne yazik ki hiç bir şey bulamadım bir kaç tane dosya indirdim kartımın orjinal sürücülerini ve diğer sürücüleri de denedim ama gene olmadı. Acaba bu sorunu yaşayan ve halletmiş birisi yok mu? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyndhern Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Bilgisayarının configirasyonunu tam olarak yazarsan özellikle ekran kartı(chipseti ne olduu gayet önemli) belki bişiler buluruz yada bilen biri çıkar[hline]uin:68520777 [Bu mesaj Fyndhern tarafından 31 Ocak 2003 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 P4 1.7 256 ram Asus GF4mx driver olarak AsusV8100 2941a daha yükseğini bulamadım. Herhalde ses kartına, Hard disk'e felan gerek yok. Şimdiye kadar ki bütün oyunları full detay oynayabiliyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyndhern Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Tamam işte 3. thread da da dediğim gibi GeforceMx serisinde bir problem var bence istersen netten yeni driver ini çek birde detonator çek ozaman düzelebilir(www.nvidia.com)[hline]uin:68520777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Evet dediğin yeri okudum denedim olmadı. Su anda nvidia dan indirdiğim son driver ı kullanıyorum. Acaba su anda gf4 mx kullanıp warcraft oynayan arkadaş yok mu. Hangi sürücü kullanıyor onları öğreniyeyimde o sürücüyü kullanayım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyndhern Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Birde detonator çek yine olmazsa benden pes :) [Bu mesaj Fyndhern tarafından 01 Şubat 2003 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Bunu da bir deyeyeyim. Yahu anlamadığım kimsenin başına gelmedi mi bu olay yani GF4 mx i olupda Warcraft3 oynayan yok mu beee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 dx9 dene :)[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 9 çıktımı yahuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nick_Fury Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 çıktı microsoft.com dan çekebilirsin[hline]The land and i are one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Teşekkürler bir problem olmaz da çalışır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 9.0 yukledi bi ark 8.1 hatasi vermeye basladi 9.0 da bi turlu cozemedim onunda geforge 4 mx idi 128 mb.. ben asus 7700/pure/deluxe dioryum baska bisi demiom..[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 gforce4 fln varsa bilmiyorum ama fssa antitrosphobic filter fln WC3 un arka planı bdirek oyundan alındığı için sorun yaratmış olabilr.. ayrıca dx9 dan memnun kalmayabilirsiniz çünkü ekran karıtnı performansı az da olsa düşüyor. (daha yeni kartlar içn yapmaışlar) bu arada morrowindi sorusuz oynayamadım daha. 1saat sonra sesler piskopatlaşıyo.. 2 saat sonra ekran frame frame oluyo (ki makina güsel)[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Benim de ekran kartından problemim var. natural selection, morrowind gibi oyunlarda, bazı yerlerde üçgen bozulmalar oluyor grafikte. ama bu oyunda hiç grafik gözükmüyor. sadece düğmeler sis 315 benim ekran kartı. driverları nerden çekcem hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 valla bilmiyomru mama bad index in triangle surface bende jk2 maplerinden vazılarında oluyo[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 içi bozuk, siyah üçgen jk2 de olmuyor bende. ancak jk2 de, duvarlar nokta nokta. morrowindde üçgen içi değişiyordu pozisyonuna göre noktalar çizgiler. ama jk2de, duvarlar sanki özel kaplanmış gibi nokta nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar