Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En cok korktugunuz Korku filmi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Harbi ya ring i kaç defa izledim.Tamam korku ii güzel de çok ta deil yani.Bi arkadaş demiş küçükken chucky den korktuunu sölemiş.Bende küçükken ondan çok korkardım uyuyamazdım bazen heh :lol:[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me

[Bu mesaj NotoriuS tarafından 22 Kasım 2004 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
freddie'den korkardım. hayvan mezarlığına izlediğimde de çok korkmuştum.
ama alfred hitchcock'un "miras" (siyah-beyaz) filmi kadar hiçbirinden korkmamıştım.
tabii korku filmleri belirli bir yaştan sonra beklenilen etkiyi yapmadığı gibi gülünç olabiliyor. o yüzden miras'ı tekrar izlemek istemiyorum. çünkü o filmi hala düşündüğümde ürperirim ama şimdi izlersem komik gelebilir.
bunun dışında konu gerilimse, "what lies beneath" kesinlikle çok iyiydi. vs. vs...[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
Fredy beni de rahatsız ederdi yani korku değilde uyurken huzursuz olurdum. Bir de nedendir bilmem BeetleJuice karakterlerini rüyamda gördüğümde ve uyanıp yarı uyku durumunda hayyaller görünce çok korkmuştum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
bence rose red güzel[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline...

Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız,
Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir...
[b]
Mesaj tarihi:
said:
Cornelius, 21 Kasım 2004 15:06 tarihinde demiş ki:
benim en çok korktuğum sahne şeytandaydı : sinemada izliyoruz ben o sırada bişilerle meşgul olduğum için izlemiyordum çok sessiz bi sahneydi sinemada bile ses çıkaran birileri yoktu gözümü çevirdim kamera yavaş yavaş evin içindeki merdivenlerden aşağı doğru iniyordu ve bi anda ;

* zzzzıırrrrrrrrrrrrrrrrrrr *

diye bi telefon çalmıştı yerimden zıpladığım hatırlıyorum :) ama diğer korkulması gereken sahnelerin hiç birinde korkmadım ilginç bi insanım galiba :P

Eheh aynen tam o sahnede acayip korktum. Acayip sessizlikten sonra bi anda zrrrrr diye çalınca insan zıplıyo :)[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 22 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
hiç korku filmi izlerken korkmadım. 12-13 yaşımdan beri.
ama 10 yaşındaydın beta videoda bi film izlemiştim acayip korkmuştum. manyak 2 di filmin adı.

Cok mAnYak filmdir :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Mesaj tarihi:
Fredy den tırstığım kadar başka bişeyden tırsmadım çunku yaş 17 ben 10 ken fln veriyolardı, geberiyodum korkudan, uyuyamıyodum bariz, ring den o kadar etkilenmedim, kormadım da yani, exorcist the beginning de fazla etkilemedi, 1.sinii izlemedim ama izlicem dvd si duruyo ama tırs :D[signature][hline]wtf?
Mesaj tarihi:
What lies beneath?(Gizli Gercek) Aslında tam olarak ingilizce çevirisi yalanın ardındaki gibi bise ama Gizli Gercek die cevirmisler..6.sınıfta gittim bu filme arkadasın zoruyla w de filmin konusu hakkında hic bi bilgim yokken bi anda kuvette gorulen o kadın suretiyle zıpladım gerisi malum..[signature][hline]silverhelm.trio
Mesaj tarihi:
spoiler tagini kullanınız, kullanmayanları uyarınız.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Mesaj tarihi:
said:
silverhelm3, 22 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
What lies beneath?(Gizli Gercek) Aslında tam olarak ingilizce çevirisi yalanın ardındaki gibi bise ama Gizli Gercek die cevirmisler..6.sınıfta gittim bu filme arkadasın zoruyla w de filmin konusu hakkında hic bi bilgim yokken bi anda kuvette gorulen o kadın suretiyle zıpladım gerisi malum..

What lies beneath
soru + fiil + tümleç(yer bildirene tümleç deniodu dimi)

Olsa olsa arkada yatan diye çevrilir. Gizli Gerçek'de iyi bir çeviri. Seyretmedim bu arada :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
evil deadte korkmaktan cok (filmi kiz arkadasimla bulusmadan evvel izlicek bisiler olsun die izlediydim) irenmistim hatta sonra yapacagim olainda (kizdan uzak durmak irenmek kusmak vs) icine ettiydi :P
bi ringte oldukca tirstigimi animsiyorum kisa vadede düsününce ondan baskada tirstigim bi film yok pek..[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
Hala tüylerim diken diken yaa ne film di o ole kuzenimin sünnet düğünü kan gövdeyi götürüyodu acaip gerçekçi bi de sürükleyici :)[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...