SOREN Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Apartmanın en üst katında oturuyorum. Gece saat on bir buçuk. Damın kapısı açılıp kapandı resmen. Asansörün sesini de duymadım ondan önce. Şimdi çıkıp baksam hırsız uğursuzun tekiyle karşılaşsam bir tarafıma falçata saplamasın. Ne biçim memleket olduk ya... Dama da mı kamera taktıracağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bıçağı al çık peşinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=O5VxwFO6IV4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 apartmanı götürüyorlar, belki de milletin karısını kızını pıçaklayıp tecavüz ediyorlar adam gelmiş konu açmış buraya yazıyor. sonra da nasıl memleket olduk. al işte böyle millet olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Geçenlerde saat beş buçukta benim arabanın kapısını açıp içine girmişlerdi. Bir herif bir de beş kişilik falan bir ergen grubu. Bizim alt komşu gördü, "Ne yapıyorsunuz lan şerefsizler" diye bağırdı, bu herif kafasını arabadan çıkarıp "pardon ağabey" deyip ergenleri de alıp gitmiş. Bağırmaları duydum bir tek. Arabanın kapısını alarmı çalıştırmadan açmış ama aracı çalıştıramamış. Adam yanında çıraklarıyla birlikte dolaşıyor resmen. Öyle bir yerde oturuyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 staj yaptırıyomuş, saha stajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 SOREN said: Apartmanın en üst katında oturuyorum. Gece saat on bir buçuk. Damın kapısı açılıp kapandı resmen. Asansörün sesini de duymadım ondan önce. Şimdi çıkıp baksam hırsız uğursuzun tekiyle karşılaşsam bir tarafıma falçata saplamasın. Ne biçim memleket olduk ya... Dama da mı kamera taktıracağız artık. hacı şuraya yazana kadar polisi arayop söyleseydin ya, gelip baksalardı bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 polis gaz sıkmaktan yorulmuştur bugün bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Polisi arasa buyuk ihtimalle, hirsiz oldugundan emin ol, birde sor bakiyim gercekten niyeti evi soymak miymis, ona gore geliriz derlerdi. O derece vurdumduymaz ve gotleri kalkiklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Dark_Soul said: Polisi arasa buyuk ihtimalle, hirsiz oldugundan emin ol, birde sor bakiyim gercekten niyeti evi soymak miymis, ona gore geliriz derlerdi. O derece vurdumduymaz ve gotleri kalkiklar. Valla daha önce de bir iki kere yazdım, okuyanlara gına gelmiş olabilir. Bursa'da şüphelenip bir iki kere aradığımda 2-3 dakika içerisinde 2şer tane ekip arabası geçirtmişlerdi apartmanın önünden. Pek senin dediğin gibi değil buradakiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Nako said: hahahahah mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar