KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 çok program indirdim internetten ama hiçbirisi çalışmıyor. bana bir link gönderebilecek ya da öneri de bulunabilecek dostlar...yardımınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 lan yok mu hiç bu işleri bilen kimse? atıp tutuyonuz yahu "şöyle bilgisayarcıyım,böyle programcıyım" diye? hadi bir el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 k-lite codec diye arat nette. codec packi indir kur, açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 hemen deniyorum,sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 teşekkürler... şimdi ben bu videoyu nasıl o silivri ile ilgili başlıkta paylaşabilirim? hani binlerce araç muhabbeti vardı ya?!oraya koymak istiyorum bunu;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Youtube'a yukle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 hemen deniyorum,sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar