Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/besiktas-twiti-atti-kulupten-ihrac-edildiSXHBQ322735SXQ lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 salak herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 standart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Batalla dese Fernandes'i çok beğeniyorum oyun stilini falan yer mi totoları onu da kovmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 gol atarsa bağırırım vip'de hihihihi yazarsa anasını bile bellerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Hangi takımda yapılırsa aynı muameleyi görür. Bursaspora özgü bişey değil bu. Beşiktaş altyapısından biri çıkıp aynı şeyi yapsa yanaklarından mı öpecekler sanıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Beğeniyorum demesinde sıkıntı yok ama rakip golmatınca bağırırım diyeni kovalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 19 yaşındaki b takımı oyuncusunun twitterında yazdığını kim sallayacak büyük takımda ya, haberi bile çıkmazdı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Şunu da kaale almışlar ya !!! O zaman lise önlerine gidip te küfür edenleri mahkemeye de veriyorlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 souldarkorn said: Batalla dese Fernandes'i çok beğeniyorum oyun stilini falan yer mi totoları onu da kovmaya. batalla'ya 12 m teklif etmiş moskova, bursa yönetimi satarsak onu bizi şehre sokmazlar diyip reddetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar