Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/besiktas-twiti-atti-kulupten-ihrac-edildiSXHBQ322735SXQ lulz
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Batalla dese Fernandes'i çok beğeniyorum oyun stilini falan yer mi totoları onu da kovmaya.
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 gol atarsa bağırırım vip'de hihihihi yazarsa anasını bile bellerler.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Hangi takımda yapılırsa aynı muameleyi görür. Bursaspora özgü bişey değil bu. Beşiktaş altyapısından biri çıkıp aynı şeyi yapsa yanaklarından mı öpecekler sanıyosunuz?
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Beğeniyorum demesinde sıkıntı yok ama rakip golmatınca bağırırım diyeni kovalar
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 19 yaşındaki b takımı oyuncusunun twitterında yazdığını kim sallayacak büyük takımda ya, haberi bile çıkmazdı ahah
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Şunu da kaale almışlar ya !!! O zaman lise önlerine gidip te küfür edenleri mahkemeye de veriyorlarmı?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 souldarkorn said: Batalla dese Fernandes'i çok beğeniyorum oyun stilini falan yer mi totoları onu da kovmaya. batalla'ya 12 m teklif etmiş moskova, bursa yönetimi satarsak onu bizi şehre sokmazlar diyip reddetmiş.
Öne çıkan mesajlar