Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 butun dejenereler cehenneme gidiyorsa cennetin canı cehenneme dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Yav şimdi benim asıl komiğime giden adam (yahut kız) ameliyatla erkek olmasına rağmen dış görünüşü ortalama Türk erkeğinin %70'inden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Asıl soruyu soran olmamış!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 dudagini yarmis direk abi, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Masakari said: Ben malum bölgeyi kesip kendisine kargoladim ben kullanamiyorum bari ihtiyacı olan yararlansin hatta kargo ucretini bile odedim sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 nordlydian said: eleman kadından erkeğe döndu hatun yaptı, siz hala burada klavye+mouse okşayın... titredim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 kimse dikkat etti mi bilmiyorum da, sevgilisi oyuncuymus, oynadığı dizi de samanyolu tv deki doğruluk ekseni. ahahahahaha, diziden kovulması için 2 bölüm veriyorum, bilemedin 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sanmam, cinsiyet değiştirme konusunda din baya cool, humeyninin bile fetvası var. Eşcinsel yakaladımı idam eden rejim transların butun tedavi masraflarını karşılıyor ve destek oluyor geçen tartışmalarda bi doktorda çıkıp demişti zaten kadın olup tesetture giren çok fazla sayıda insan var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 O başka kafa ama; hem erkekten kadına dönücen, hem de kapanacaksın. Sanırım adam tesettüre girmek istiyor, ancak erkek olduğu için garip olur diye önce dönüp sonra tesettüre giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hayır aynı kafa eşcinsellikle transeksuelligi sureklı karıstırmayı gectım aynı duzeyde tutuyoruz eşcinsellik tercihtir, kimi çikolata sever kimi vanilya, sorgulayamazsın transeksuellik ise mental disorder dır, daha anne karnındayken belli olur. Beyin biyolojik cinsiyeti kabul etmez ki transeksuellerin beyin yapıları incelendiğinde biyolojik cinsiyetlerinin aksine karşı cinse ait ozellikler gosterdiği tespit edilmiştir. daha extreme versiyonunu geçen tartıştık, body itegrity disorder. Adamın beyini doguştan tek bacağının olmadığını zannediyor oysa bacağı tamamen sağlıklı, bacağı kesilmeden rahat yaşıyamıyor ve normal bacağını kaybedenlerin aksine phantom limb sendromu yaşamıyor. (phantom pain bir uzvunu kaybedince onu hala hissetmek sendromudur, kaşınır karıncalanır vs ancak o kol yoktur orda) translar uzerinede araştırma yapoyorlardı, çogu cinsel organları için aynı durumu belirtmiş, kanser yuzunden gogusu alınan bir kadın omru boyunca onu hissetmeye devam ederken transeksuel oldugu için gogsunu kestıren ise ameliyat sonrası bunu yaşamadığını belirtmiş beyin sanırım bedava olan en kompleks şey bu dunyadaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sorun nil->rüzgar değil ki, sevgilisi olan kızdan bahsetmiştim. peki şimdi bu kız, bu dönüşümle birlikte olduğuna göre kendisi gay mi straight mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 onu dedım zaten, şu anda mahkeme kararınıda aldıysa erkek direk, beynide baştan beri erkek beyni o yuzden gayet normal bi ilişki hem devlet hemde din bakımından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ya din bakımından cok önemli değil de, ya da devlet, kafasal önemli. gençler anlaşmış. o zaman kız da gay değil, rüzgar da erkek. yazdığın açıklamalar ufkumu açtı, bununla ilgili youtubeda falan video araştıracağım. bacagı reddeden beyin çok çılgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 harbi Viktor'un dediklerinin bir kısmı hakkında bilgim yoktu. Sağol aydınlattığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 lemuria said: ya din bakımından cok önemli değil de, ya da devlet, kafasal önemli. gençler anlaşmış. o zaman kız da gay değil, rüzgar da erkek. yazdığın açıklamalar ufkumu açtı, bununla ilgili youtubeda falan video araştıracağım. bacagı reddeden beyin çok çılgın. cinsiyet ameliyati oyle sabah kalkip bugun degiseyim deyip yaptirabilecegin bir ameliyat degil. aylarca psikoterapiste gidiyorsun ve terapist eger cinsiyet degistirmezsen bu durumun senin psikolojini kotu etkileyecegine kanaat getirirse ve gercekten de gecici bir heves olmadigina inanirsa degistirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 onu biliyorum, süreci anlattıgı bir yazıda okumuştum ama yani bedenin bacağı reddetmesi falan çok ilginc değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Size ne arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Viktor said: sanmam, cinsiyet değiştirme konusunda din baya cool, humeyninin bile fetvası var. Eşcinsel yakaladımı idam eden rejim transların butun tedavi masraflarını karşılıyor ve destek oluyor nası yani ne hakla allahın seni yarattığı cinsiyeti değiştiriyosun falan demiyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 demiyorlar çunki hastalık olarak tanımlanmış bişi, doğuştan sakat olmaktan farkı yok cunkı semavi dinlerin zaten derdi bu diil, kadın var erkek var, bu ikisi birlikte olur diger hersey sapkınlıktır diyor ulema, erkeksen ve erkekten hoşlanıyorsan erkek değilsin ve kadınsın git kestir gel diyor, iranın devlet politikası haline getirmesi tuhaf diil bu yuzden homofobi ve senelerdir televizyonda oynattıkları maymunlar yuzunden cok tartişilan bilinen konular değil ne yazıkkı, "canı sıkıldı cinsiyet değiştirdi" formatında haber yapıyor gazeteler, şuda okuma oranı bu kadar yuksek olan patide bile hala eşcinsellikle karıştırılıyor transeksuellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ya bacaktan bahset arkadaş, boşver homoyu transı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 habertürk'ten bile daha çok rüzgar ile ilgili yorum yaptınız.. ne homo, dönme merakınız varmış arkadaş.. viktor sende ne biriktirmişsin be içinde öyle kustun direk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 lemuria said: ya bacaktan bahset arkadaş, boşver homoyu transı http://forum.paticik.com/read.php?13,6761939,page=1 nordlydian said: habertürk'ten bile daha çok rüzgar ile ilgili yorum yaptınız.. ne homo, dönme merakınız varmış arkadaş.. viktor sende ne biriktirmişsin be içinde öyle kustun direk... bu konuları konuşmaktan rahatsız olman ve bu kadar tepki gostermen iç dunyadaki guvensizliğin dışa vurumu aslında, onceki kitaplarımzıda uzun uzun yazdık bunuda insanalr yazı okuyorak, bilgilenerek veya destek evrerek homoseksuel veya trans olmaz, bulaşıcı şeyler diildir bunlar, cinsel kimlik doğuştan gelir çünkü doktorların daha bebekken geçirdiği kaza sonrası cinsel organi zedelenen bir erkeği bu turlu daha mutlu olur diye ameliyat ettiği meşhur bir vaka var, ailesi kız olarak yetiştiriyor tamamen ancak ergenlik çağında daha ben erkek hissediyorum kendini diye bunalıma girip cinsiyet değiştiriyor, doktorlarında başı etik komitesi ile belaya giriyordu baya bişi oradaysa ordadır, yoksa yoktur, bunları tartışabilmekte kimseye zarar vermez ki silivride gazlanan insanlar ve istiklal marşında ayaga kalkmayan insanalr konularından çok daha onemli, insan beyninin yapısını ve benliği inceleyen konular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 utandım hürriyette haberi okuyunca. 30-40 tane resim koymuşlar arka arkaya çekilmiş şaka gibi. ne meraklı milletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 İnsanlar niye bu kadar milletin işine karışıyor size baskı yapan yok bir şey yok. İsteyen istediği gibi yaşasın abi nedir bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar