Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Bursaspor - Beşiktaş [8 Nisan P.tesi Saat 20.00]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

ya allahım sabır ya ,

yemin ediyorum 10 yaşında bir beşiktaşlıya sorsan oğuzhan'ı sağ kanat oynatmaz bak yemin ediyorum.

adam oğuzhan ı sağ kanatda oynatıyor!
ortaya kendisine göre en önemli orta saha oyuncusu veli!!!! ve beşiktaş'da daha önce o bölgede hiç oynamamış bırak o bölgeyi herhangi bir bölgede bile sadece bir kaç defa oynamış akgün 'ü koyup dahihane bir orta saha yaratıyor!

o da yetmiyor, defasta aylarca yanında oturttuğu hani arada bir bile sokmadığı 34 yaşında bir adamı! bursa nın hızlı forvetlerıne karşı sahaya sürüyor!

bu da yetmiyor!
aylardır top oynamamış pektemek 'i gol atsın diye forvete koyuyor adam ayakta duramıyor!

sonra da ben hocayım diyor!

hayır yedeklere bakıyorsun , necip var, holosko var, dentinho var, ersan var, lan hepsini geçtim muhammed demirci var lan onu oynat lan !!! akgün 'ü oynatacağına, veli'yi oynatacağına onu oynat da bari gençleri oynatıyor diyelim!

şimdi maçtan sonra çıkacak şans verdiğim oyuncular yeterli olamadı, sezon sonu değerlendirecez diye bir açıklama yapar, yine bütün suçu futbolculara atar.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

arcane said:

Maçtan sonra Samet ne diyecek çok merak ediyorum

Futbolcular rezaletti , fernandes gecelerde gezip durursa böyle olur tabi tarzı bir açıklama tabiki.

Ama fernandes de gerçekten kafada bitirmiş Beşiktaş'ı. Gol atınca hiçbir his duymayan adam ne kadar istekli olabilir ki gol atmak için. Samet hakikaten gitmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

aktiftablet said:

Ersan niye yok?

kurt hoca samet, bir anda ışıklar içinde escude gözükmüş kendisine vahi gelmiş, bir anda onu oynatmalıyım demiş işte!

oğuzhan'ı sağ kanat oynattı adam ya, ötesi var mı:)

Maçtan önce ortada çok basarlar zayıf oyuncu top tutamaz diye düşünmüş olabilir, ok. Ama maçta Bursa'nın kapanmadığını görüp ortaya çekmesi gerekirdi, izliyor sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

ersan varken neden escude
necip varken neden akgün
holosko varken neden pektemek

yani maçtan sonra biri sorsun ya bunu bu adam, neden escude , pektemek ve akgün ile maça başlamış, çok merak ediyorum ne diyecek, ne düşünmüş yapmış bunu.

hiç bir açıklaması yok arkadaş, lan pektemek ölüyordu çocuk nefesiz kaldı bir ara karnını falan tuttu adam, yazık lan!, hayır önce alırsın bir kaç maç yedek oturtur ikinci yarı oyuna alır yavaş yavaş alıştırırsın, bu ne lan!

maçtan sonra çıkacak,
görev verdiğimiz oyuncular görevlerini yapamadı, oğuzhan sağ kanatta çok kötü oynadı onun yüzünden yenildik, fernandes'in gece hayatı var zaten, veli süper çok koşuyor, olcay bizim messimiz, daha çok koşacaz daha çok koşacaz hep koşacaz....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...